علائمی از شیوع آنفلوآنزای حاد پرندگان در ریگان مشاهده نشده است

مصطفی بهروزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ریگان اظهار داشت: طی بازدید از مناطق مختلف شهرستان ریگان با همکاری همیاران محیط زیست تا کنون علائمی از وقوع آنفلوآنزای پرندگان در این شهرستان مشاهده نشده است.

وی با بیان اینکه به منظور پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای حاد پرندگان در این شهرستان جلساتی با همیاران محیط زیست برگزار شد، بیان داشت: ارائه آموزش‌های لازم توسط شبکه بهداشت در مورد این بیماری به روستائیان و افراد مرتبط و بررسی سریع و دقیق هرگونه گزارشی از مرگ و میر طیور در دستور کار قرار گرفت.

بهروزی ادامه داد: همچنین جلوگیری از پرنده فروشی سیار در حاشیه جاده‌ها با همکاری نیروی انتظامی، ایجاد گشت‌های مشترک با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، شبکه دامپزشکی و اداره حفاظت محیط زیست برای بازدید از مناطق شهری، روستایی و کوهستانی مصوب شد.

وی ابراز داشت: اطلاع‌رسانی عمومی پیرامون علائم و عوارض این بیماری از جمله اقداماتی است که در جلسات به تصویب اعضا رسیده و اجرایی می‌شود و امیدواریم بتوان از ورود، انتقال و شیوع این بیماری در شهرستان ریگان جلوگیری کرد.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ریگان از شهروندان خواست هرگونه مرگ و میر طیور را در اسرع وقت اعلام کنند تا ضمن انجام بررسی‌های لازم از سلامت طیور در شهرستان اطمینان حاصل شود.

وی افزود: دهیاری‌ها و شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان نیز با توجه به حساسیت این موضوع با دامپزشکی و محیط زیست شهرستان همکاری و سریعا بعد از مشاهده موارد مشکوک آن را گزارش کنند.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان ریگان خاطرنشان کرد: شهرستان ریگان یکی از زیستگاه‌های جانوری شرق استان کرمان محسوب می‌شود.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »