حجت‌الاسلام محمد عبادی‌زاده

تصمیم‌ با بصیرت نیروی هوایی ارتش در سال ۵۷ به انقلاب سرعت بخشید

هرمزبان – حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده با اشاره به اینکه تصمیم‌ با بصیرت نیروی هوایی ارتش در سال ۵۷ به انقلاب سرعت بخشید، گفت: تعهد به آرمان‌ها، رمز ماندگاری انقلاب اسلامی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری شبستان ، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده -نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان- در صبحگاه نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی با اشاره با تفاوت انقلاب اسلامی با سایر انقلاب‌های جهان، اظهار کرد: اگر انقلاب‌های مختلف جهان را بررسی کنیم، بسیاری از انقلاب‌های جهان از جمله انقلاب‌های اروپا، روسیه و الجزایر عمر کوتاهی داشتند و امروز تنها یادی از آن‌ها در تاریخ باقی مانده است.

 

وی با اشاره به رمز ماندگاری انقلاب اسلامی، بیان کرد: ایستادگی انقلاب اسلامی ایران پای آرمان‌ها و اهدافش رمز ماندگاری‌اش محسوب می‌شود و با همین رویه، همواره از حمایت مردم نیز برخوردار بوده و کشور را روز به روز به سمت قدرتمندشدن سوق می‌دهد.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به نقش نیروهای مسلح در پیشرفت ایران، گفت: جمهوری اسلامی به پشتوانه نیروهای مسلح خود همواره حضور فعالی در صحنه‌های بین‌المللی برای دفاع از حق مبارزه با استکبار داشته است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با ذکر این نکته که بصیرت یعنی اتخاذ تصمیمات صحیح لحظه‌ای، مطرح کرد: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی در ۱۹ بهمن سال ۵۷ تصمیمی در لحظه‌ها گرفت که اگر با تاخیر اتخاذ می‌شد به این صورت ماندگار نمی‌شد.

 

وی، تصمیم نیروی هوایی در سال ۱۳۵۷ را تصمیمی با بصریت دانست و ابراز کرد: بیعت نیروی هوایی با رهبر انقلاب، چرخ حرکت انقلاب اسلامی را سرعت بخشید و متعاقب آن ملت ایران شاهد یک عظمت و اقتدار در پیروزی انقلاب اسلامی بودند؛ چراکه معادلات تمام دشمنان انقلاب اسلامی را بر هم زد.

 

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان تشریح کرد: علت دشمنی دشمنان با انقلاب اسلامی به واسطه آرمان‌ها، استقامت ایران قوی است.

 

عبادی زاده گفت: غربی‌ها به هیچ عنوان ایران قوی و الگوی کشورهای مستضعف را نمی‌خواهند و در این راه تمام تلاش خود را برای جلوگیری از رشد و توسعه انقلاب اسلامی به کار خواهند گرفت.

 

وی تصریح کرد: دشمنان از روند پیشرفت انقلاب اسلامی ایران به خوبی آگاهی دارند به همین جهت با ابزارهای در اختیار خود از جمله رسانه و تحریم در تلاش هستند که روند رو به رشد انقلاب اسلامی را سد کنند.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »