شهرستان ابوموسی با کمینه دمای 20 درجه سلسیوس گرم ترین شهرستان هرمزگان

هرمزبان – جزایر ابوموسی و سیری با ثبت کمینه دمای 20 درجه سلسیوس گرم ترین نقاط هرمزگان را به خود اختصاص دادند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از خبرگزاری صدا و سیما ، شهرستان حاجی آباد دیشب با ثبت دمای ۲ درجه بالای صفر سردترین شهرستان هرمزگان بود. دیروز نیز در این شهرستان دمای نزدیک به صفر درجه سلسیوس ثبت شد.

بر اساس اعلام هواشناسی هرمزگان، شهر سردشت بشاگرد نیز دیشب با ثبت دمای ۳ درجه سلسیوس پس از حاجی آباد سردترین منطقه استان بود.

این در حالی است که به رغم سرمای هوا در بسیاری مناطق کشور و هرمزگان، جزایر سیری و بوموسی در حالت کمینه، دمای ۲۰ درجه سلسیوس را ثبت کردند.

دمای شهر بندرعباس نیز دیشب در حالت کمینه ۸ درجه سلسیوس بود.

کارشناس هواشناسی استان گفت: امروز یکشنبه ۲۵ دیماه نیز ماندگاری هوای سرد بویژه در مناطق شمالی و ارتفاعات استان پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ ماندگاری هوای سرد در هرمزگان/ دیشب دمای حاجی آباد به صفر نزدیک شد

به گفته حمزه نژاد از فردا دوشنبه تا روز چهارشنبه موقتاً با افزایش ابرناکی افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دمای کمینه پیش بینی می‌شود.

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان هم به کشاورزان توصیه کرد در مدیریت مصرف انرژی، تامین سوخت، سرویس وسایل حرارتی، کنترل رطوبت و پوشش نهال‌های جوان توجه ویژه داشته باشند.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »