یاسر شاه پیری : هنرمندان تئاتر جزیره کیش در مسیر فرهنگسازی و ایجاد نشاط و پویایی گام بردارند

یاسر شاه پیری : هنرمندان تئاتر جزیره کیش در مسیر فرهنگسازی و ایجاد نشاط و پویایی گام بردارند

هرمزبان – یاسر شاه پیری معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش گفت: هنرمندان در مسیر فرهنگسازی و ایجاد نشاط و پویایی گام بردارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، یاسر شاه پیری روز دوشنبه در جلسه هم اندیشی هنرمندان تئاتر جزیره کیش با اشاره به اینکه این معاونت، هنر را مقدم بر فرهنگ می داند اظهار داشت: با توجه به اینکه تئاتر می تواند زنده کننده جامعه باشد انتظار می رود هنرمندان جزیره مشارکت بیشتری برای استفاده از ابزار هنر در فرهنگسازی داشته باشند.

وی اضافه کرد: با برنامه ریزی های انجام شده در سازمان منطقه آزاد این جزیره به سمت رویداد محوری در حال حرکت بوده و برنامه های مختلفی از نیمه دوم سال در حوزه فرهنگسازی در کیش با مشارکت فعال و پویای جوامع و اقشار مختلف مختلف برگزار می شود.

شاه پیری افزود: ترویج سنت ازدواج، مهارت های زندگی، بهره گیری از توان روانشناسان برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی، پیشگیری از اعتیاد، ایجاد نشاط و پویایی جامعه، آموزش های کیشوندی، محیط زیست ، روز کیش، توسعه فعالیت های آموزشی از جمله رویدادهای برنامه ریزی شده در این معاونت است.

وی یادآور شد: در این راستا هنرمندان تئاتر می توانند با تدوین اجراهای مختلف هم سو با این رویدادها و همزمان با آنها، در مسیر فرهنگسازی موضوعات مورد نظر در جامعه به ویژه حوزه کودک و طنز و اعتلای هنر خود گام بردارند و از حمایت های مختلف بهره مند شوند که در این ارتباط اماده دریافت پیشنهادهای اهل هنر هستیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش افزود: این سازمان در برنامه های خود استفاده از توان  هنرمندان بومی را در اولویت قرار داده و از هنر تئاتر نیز در برگزاری اجراهای داخل جزیره و  خارج جزیره حمایت می کند.

وی همچنین بر بهره گیری از توان جمعی در پیشبرد اهداف بین هنرمندان و سازمان منطقه آزاد کیش تاکید و اضافه کرد: برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های تئاتر برای علاقه مندان و استمرار آن، برگزاری جشنواره ها از جمله تئاتر کافه ساحلی و تبدیل آنها به عنوان برند گردشگری از جمله مواردی است که با همکاری ۲ طرف در جزیره قابلیت اجرا دارد.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »