تاکید بر تقویت همکاری بین روابط عمومی ها در نشست روسای روابط عمومی صنایع غرب بندرعباس

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری برنا در هرمزگان ،  آقای عزتی در نشست مدیران و روسای روابط عمومی صنایع غرب بندرعباس و شورای هماهنگی استان که به میزبانی پالایشگاه نفت بندرعباس برگزار شد با اشاره به برخی مشکلات منطقه گفت: تعامل و همکاری و هماهنگی بین روابط عمومی ها به ویژه در انتقال مشکلات به مدیران استان و ایجاد راهکار برای رفع آن از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: رفع برخی مشکلات خارج از توان این جلسه است اما این امکان وجود دارد که با پیگیری استانداری نشست هایی با مسئولان استانی مربوطه و روسای روابط عمومی های صنایع تشکیل و مشکلات بیان شود.

مدیر روابط عمومی استانداری هرمزگان گفت: با همکاری صنایع و به منظور افزایش آگاهی از ظرفیتهای منطقه به زودی امکان بازدید گروههای مختلف جامعه از جمله دانش آموزان، دانشجویان واساتید دانشگاهها و انجمنهای مردمی از منطقه فراهم می شود.

بر اساس این گزارش تشکیل کمیته های تخصصی ، بازنگری و تصمیم گیری در رابطه با اساسنامه و دستورالعمل های این نشست، آشنایی با ظرفیتهای شرکتهای واقع در غرب بندرعباس و استفاده شرکتهای منطقه از دستاوردها و تجربیات یکدیگر و بیان مشکلات موجود در منطقه از محورهای این نشست بود.

ترافیک و نبود فضای سبز مناسب و عدم زیبا سازی مسیر منتهی به صنایع غرب ، مشکل آب و برق، کمرنگ بودن رسانه ها در منطقه برای بیان مشکلات صنایع در سطح ملی از جمله مشکلات بیان شده در این نشست بود.

نمایندگان شرکتهای فولادسازی مشکل تامین مواد اولیه و صادرات آنها و بیان نشدن این مشکلات به شکلی صحیح در رسانه ها را از مهمترین مشکلات این صنایع بیان کردند.

تقی نژاد رئیس روابط عمومی فولاد کاوه کیش گفت: مشکل در تامین مواد اولیه فولادسازی و اقدام شرکتهای معدنی تامین کننده مواد اولیه واقع در استانهای همجوار برای صادرات این مواد و از طرف دیگر حمایتهای رسانه های آن استانها از این اقدام از موانع بزرگ بر سر راه تبدیل شدن هرمزگان به قطب فولاد کشور است.

وی افزود: تولید سالانه 10 میلیون تن فولاد در سال از برنامه ای استان برای تبدیل شدن به قطب فولاد کشور است و برای دستیابی به این هدف سالانه به 14 میلیون تن گندله نیاز است که خام فروشی مواد اولیه از موانع دست یابی به اهداف است و برای بیان این مشکلات در سطح ملی نیاز به رسانه هایی قوی و حمایتهای آنان از صنایع استان است.

رئیس روابط عمومی ستاره خلیج فارس نیز در این نشست با اشاره به معضلات جاده منتهی به غرب بندرعباس و قرار گرفتن صنایع و شرکتهای بزرگ در این منطقه گفت: با توجه به حضور مقامهای کشوری و بین المللی در منطقه برای بازدید از ظرفیتهای صنایع موجود و عقد قراردادهای مهم، جاده موجود به لحاظ زیبایی و فضای سبز مناسب این منطقه نیست.

آقای یادگاری با اشاره به حجم نیروهایی که در منطقه مشغول هستند نیز افزود: در ساعات ابتدایی صبح و ساعات بعد از ظهر که نیروهای کاری منطقه در جاده تردد می کنند و همچنین تردد خودروهای سنگین در این مسیر، ترافیک و خطر حوادث رانندگی نیز افزایش می یابد که در ساعات اوج شلوغی همکاری نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی بیش از پیش احساس می شود.

آقای مجتهدزاده رئیس روابط عمومی شرکت پالایش نفت بندرعباس نیز در جمع روسای روابط عمومی صنایع غرب بندرعباس گفت: در رابطه با انعکاس مشکلات منطقه مکاتبات لازم با استانداری و فرمانداری صورت گرفته است اما در نهایت رفع بسیاری از مشکلات نیازمند همکاری و هماهنگی بین خود صنایع با یکدیگر است.

در پایان این نشست روسای روابط عمومی های صنایع غرب و شورای هماهنگی استان از واحد های عملیاتی پالایشگاه نفت بندرعباس بازدید کردند و با ظرفیتهای تولیدی آن آشنا شدند.  

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »