برگزاری دیدار آلومینیوم و شهرداری همدان در هاله‌ای از ابهام/ با فروش طلاهای همسرم تیم را اداره کردم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزارى فارس از بندرعباس، هفته پانزدهم لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌های کشور در حالی امروز سیزدهم دی ماه آغاز خواهد شدکه آلومینیوم المهدی در خانه میزبان شهرداری همدان است اما به احتمال زیاد این بازی برگزار نخواهد شد.  

در هفته پانزدهم لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه‌های کشور دو نماینده هرمزگان آلومینیوم هرمزگان و شهرداری بندرعباس با تیم‌های شهرداری همدان و استقلال آبی تهران مسابقه خواهند داد.

در بندرعباس تیم آلومینیوم هرمزگان که اصلا حال و روز خوبی ندارد میزبان شهرداری همدان است و به گفته مدیر عامل باشگاه آلومینیوم برگزاری این بازی در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

حسین جبارى زاده امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس گفت: از عدم حمایت مسوولان خسته شده‌ام، همه قول می‌دهند ولی هیچ یک از قول‌ها عملی نمی‌شود.

وی بیان داشت: کسی نیست دلسوزی کند و بنده به تنهایی نمی‌توام جور یک تیم رابکشم.  

جباری زاده بیان کرد: تا کی با دست خالی باید به میدان برویم، چهارده هفته با دست خالی و البته با تلاش بازیکنانم جنگیدیم اما دیگر نمی‌توانیم.

جبارى زاده درخصوص بازی امروز تیمش مقابل شهرداری همدان هم گفت: در این بازی تنها 8 بازیکن بومی را دراختیار دارم و بازیکنان غیر بومی حاضر به بازی نیستند و مطالبات خودتان را می‌خواهند.

مدیرعامل باشگاه‌ آلومینیوم هرمزگان عنوان کرد: استعفا خودم را تحویل اکرمی معاون سیاسی استانداری داده‌ام و از ایشان خواسته‌ام تا تکلیف تیم را مشخص کند.

وی گفت: برای این که ثابت کنم دلمان با تیم است بازی خارج از خانه با هر گرفتاری بود به بوکان رفتیم اما امروز در بازی خانگی مشکل داریم و احتمال این که این دیدار برگزار نشود زیاد است.

وی در خصوص بدهی باشگاه آلومینیوم به بازیکنان هم گفت: از سال 92 تا 95 مبلغ یک میلیارد و 700 میلیون تومان بدهی وجود دارد و با این بدهی فدراسیون فوتبال اجازه نداد تا در نیم فصل دوم کار نقل و انتقال را انجام دهیم، می‌خواستیم چند بازیکن بومی به تیم اضافه کنیم اما به دلیل همین بدهی موفق به انجام این کار نشدیم.

جباری زاده در خصوص کمک‌هایی که شده است گفت: از 14 بازی دور رفت 7 بازی درخانه بوده است وتنها در دوبازی به تیم بلیط پرواز گرفته شده است آن هم به صورت ناقص این کار صورت گرفته است، مثلا ما در سمنان بازی داشته‌ایم تنها بلیط بندر تا تهران برایمان گرفته اند پس بقیه راه را باید چگونه می‌رفتیم.

مدیرعامل تیم آلومینیوم ادامه داد: بنده به عنوان یک هرمزگانی بهترین سال‌های عمرم را با افتخار در باشگاه مدیریت نمودم و برای استان هرمزگان اعتبار فوتبالی کسب کردم وتاکنون مبلغ 75 میلیون تومان از طریق پس‌انداز و فروش طلای همسرم هزینه باشگاه کرده‌ام ولی از این به بعد توان این که از جیب هزینه کنم را ندارم.

وی گفت : علاوه بر این 75 میلیون بنده 100میلیون به آژانس، آشپزخانه، هتل و جاهای دیگر بدهکار هستم واگر حمایت جنابعالی و مدیرکل ورزش و جوانان نبود شاید این تیم زودتر از این‌ها فاتحه‌اش خوانده می‌شود.

وى ضمن بیان این مطلب که دیگر خسته شده‌ام و توان این که تیم را یک تنه حمایت کنم را ندارم از همه دلسوختگان به ورزش استان خواست تا اجازه ندهند که فوتبال آلومینیوم نابود شود.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از فارس، شهرداری بندرعباس دیگر نماینده هرمزگان در رقابت‌های لیگ دسته دوم روز سه شنبه چهاردهم دی ماه در باقرشهر تهران به دیدار تیم استقلال آبی تهران می‌رود، شهرداری در جدول رده‌بندی در مکان دوم ایستاده است و اوضاع به مراتب بهتری از آلومینیوم دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »