حسین امیرعبداللهیان : اقدام غیرسازنده آمریکا مخل روند مذاکرات است

هرمزبان – وزیر امور خارجه کشورمان، اقدام غیرسازنده آمریکا و سه کشور اروپایی در تهیه پیش‌نویس نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را مخل روند مذاکرات دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان و «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه فدراسیون روسیه در تماس تلفنی در خصوص مهم‌ترین مسائل روابط دو جانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

امیرعبداللهیان آخرین وضعیت مناسبات دو کشور را با وزیر خارجه روسیه مورد بررسی قرار داد و موضوعات متنوع حاصل از مذاکرات دو رئیس‌جمهور ایران و روسیه را پیگیری کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به استمرار تبادل پیام‌ها میان ایران و آمریکا از طریق اتحادیه اروپا برای رفع تحریم در دو ماه اخیر، اقدام غیرسازنده آمریکا و سه کشور اروپایی در تهیه پیش‌نویس نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و فضاسازی رسانه‌ای علیه ایران را مخل روند مذاکرات دانست.

وزیر امور خارجه همچنین با اشاره به تهیه نقشه راه همکاری‌های ایران و آژانس در آخرین سفر رافائل گروسی به تهران، تأکید کرد: عواقب و پیامدهای تصویب هرگونه قطعنامه ضد ایرانی در نشست هفته آتی آژانس متوجه طرف‌هایی است که مخل مسیر دیپلماسی هستند.

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن ابراز خرسندی از سفر رسمی خود در آینده به ایران، مناسبات و همکاری‌های تهران و مسکو را در همه ابعاد رو به گسترش دانست.

وزیر امور خارجه روسیه، بر مخالفت قطعی مسکو با پیش‌نویس قطعنامه آمریکا و سه کشور اروپایی در شورای حکام آژانس تأکید کرد.

«لاورف» افزود: این پیش‌نویس فاقد هرگونه تأثیر مثبتی است و موضوعات در دستور کار همکاری ایران و آژانس باید در مسیر فنی آژانس حل و فصل گردد.

لازم به ذکر است طرفین همچنین در این مکالمه تلفنی در خصوص سند جامع همکاری‌های ایران و روسیه، راهکارهای افزایش همکاری‌های اقتصادی میان بخش‌های خصوصی و دولتی دو کشور، نشست آتی سران کشورهای حاشیه دریای خزر، سفر آتی وزیر امور خارجه روسیه به تهران و آخرین تحولات بحران اوکراین رایزنی و مشورت کردند.

همچنین وزیر خارجه کشورمان در خصوص بحران اوکراین بر اهمیت مذاکره و راه‌حل سیاسی تأکید کرد که مورد تأیید همتای روس قرار گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »