حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی: مجلس یازدهم گام مهمی در بهبود وضعیت اشتغال برداشت

هرمزبان – حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: مجلس تاکنون اقدامات مهمی به ویژه برای بهبود وضعیت اشتغال داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی با اشاره به اقدامات مهم مجلس یازدهم، اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی در این دو سال اقدامات و مصوبات بسیار مهمی داشته است.

وی بیان کرد: توجه به اشتغال و رفع بیکاری یکی از اقدامات مهم مجلس شورای اسلامی بوده است و نمایندگان در این راستا قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را به تصویب رساندند تا مردم برای دریافت مجوز دچار مشکل نشوند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از مطالبات اصلی معلمان طی چند سال اخیر، رتبه‌بندی بوده است که مجلس یازدهم در این زمینه قانون مهمی را به تصویب رساند که لازم است به طور دقیق اجرایی شود.

حجت‌الاسلام موسی غضنفرآبادی ادامه داد: تصویب قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از حقوق ملت ایران، یکی از قوانین مهم و مترقی مجلس یازدهم است که دست تیم مذاکره‌کننده کشورمان را در برابر غربی‌ها پر کرد تا آنان بهتر بتوانند حقوق ملت ایران را در عرصه بین‌المللی بگیرند.

نماینده مردم بم در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: نظارت‌های میدانی، نظارت بر عملکرد دولتمردان و برگزاری جلسات نظارتی مجلس در روزهای سه‌شنبه هم از جمله مسائل مهم و قابل توجه است.

وی با بیان اینکه بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم همواره از سوی نمایندگان مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: علاوه بر اینکه نمایندگان همیشه از دولتی‌ها می‌خواهند که به دنبال حل مشکلات اقتصادی کشور باشند و بر عملکرد آنان نظارت می‌کنند، قوانین مهمی را هم در حوزه اقتصادی به تصویب رساندند.

رئیس کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مجلس شورای اسلامی قانون جهش تولید دانش‌بنیان را تصویب کرد و گام مهمی در مانع زدایی از تولید و بهبود وضعیت اشتغال برداشت. عملکرد مجلس در دو بخش نظارتی و قانون‌گذاری قابل توجه بوده است و باید این مسیر را با قوت ادامه دهد.

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »