انتشارات سمت روشن کلمه به مدیرمسئولی یداله شهرجو در سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران

انتشارات سمت روشن کلمه به مدیرمسئولی یداله شهرجو در سی و سومین نمایشگاه کتاب تهران

هرمزبان – انتشارات سمت روشن کلمه به مدیرمسئولی یداله شهرجو ، ناشر تخصصی ادبیات، فرهنگ و هنر به عنوان ناشر بومی استان هرمزگان در سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شرکت کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، یداله شهرجو، مدیر مسئول این انتشارات اظهارکرد: این نشر با تعداد قریب به دویست عنوان کتاب در هر دوبخش حضوری و مجازی نمایشگاه کتاب تهران شرکت کرده است.

وی اضافه کرد: تعداد عناوین این نشر بومی و کیفیت چاپ کتاب ها در طی چهار روز گذشته از شروع نمایشگاه مورد توجه شرکت کنندگان قرار گرفته است. و برخی از کتاب های این نشر با موضوع هرمزگان حتی توجه بازدید کنندگان غیر هرمزگانی را هم به خود جلب کرده است.

یداله شهرجو در پایان ضمن اشاره به این مطلب که طی روزهای گذشته تنها هم استانی های عزیزش را در کنار خود احساس کرده است از همه ی علاقمندان به حوزه کتاب جهت حمایت و حضور در غرفه این انتشارات دعوت کرد.

برای خرید کتاب و حمایت از این ناشر هرمزگانی می توانید به غرفه این انتشارات در مصلای امام خمینی(ره) ، شبستان، سالن ناشران عمومی، راهرو هفده، غرفه بیست و سه مراجعه کنید و یا به غرفه مجازی انتشارات سمت روشن کلمه در نمایشگاه مجازی کتاب تهران مراجعه نمایید.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »