حمید یاسی پورطهرانی : جهاد دانشگاهی هرمزگان مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی کار را دریافت کرد

جهاد دانشگاهی هرمزگان مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی کار را دریافت کرد

هرمزبان – حمید یاسی پورطهرانی معاون آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان هرمزگان از اخذ مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی ایمنی کار توسط جهاد دانشگاهی استان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، حمید یاسی پورطهرانی اظهار کرد: در راستای اخذ این مجوز، اجرای دوره‌های آموزشی ایمنی کار برای کارگران و کارفرمایان پیمانکار امکان‌پذیر خواهد بود.

حمید یاسی پورطهرانی افزود: در این راستا طبق دستورالعمل باید با رعایت کامل مفاد، شیوه جامع آموزش ایمنی پیمانکاران و دوره‌های آموزش عمومی ایمنی و بهداشت کار و شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک، ویژه مسئولین ایمنی کارگاه ها مطابق با سرفصل‌های تعیین شده، با هماهنگی مرکز رئیس مرکز تحقیقات و تعلیمات حفاظت فنی بهداشت کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رابط آموزشی اداره کل متبوع در استان انجام شود.

حوزه آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی گسترده‌ترین و پیشرفته‌ترین شبکه آموزشی در سراسر کشور است که طراحی، تدوین و تصویب بیش از ۷۰۰ عنوان دوره در ۷ گروه آموزشی تخصصی از جمله اقدامات در این زمینه است.

به‌کارگیری فن‌آوری‌های آموزشی روز و برخورداری از سامانه یکپارچه آموزش‌های مجازی، تولید بسته‌های‌آموزشی تخصصی استاندارد در گروه‌های آموزشی مختلف، بومی‌سازی ‌مدل ‌آموزش‌های ‌بین‌المللی در ایران جایگزین شرکت‌های خارجی، ارائه فعالیت‌های آموزشی دانش‌محور، مهارت محور، پژوهش‌محور، شغل محور و محصول محور، ارتباط با مراکز آموزش‌های بین‌المللی عالی و تخصصی پیشرفته و صدور گواهی مشترک از قابلیت‌های این حوزه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »