گفتگوی تلفنی حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و «مولودچاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه

هرمزبان – وزیر امور خارجه کشورمان همکاری‌های بیش از پیش ایران و ترکیه در حفاظت از محیط زیست و مدیریت منابع مشترک آبی را مورد تأکید جدی قرار داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و «مولودچاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه، طی تماس تلفنی درباره آخرین تحولات روابط دوجانبه‌ و برخی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کردند.

«مولود چاوش اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه ضمن تبریک عید سعید فطر به امیرعبداللهیان، ملت و دولت ایران، بر لزوم برداشتن گام‌های مؤثر و ملموس در راستای ارتقای روابط خوب و دوستانه دو کشور تأکید کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه همچنین بر آمادگی آنکارا برای برگزاری هر چه سریع‌تر هفتمین نشست شورای عالی همکاری‌های راهبردی دوجانبه و برنامه‌ریزی برای انجام سفر رئیس‌جمهور ترکیه به تهران تأکید کرد.

«چاوش اوغلو» با اشاره به روابط خوب میان دو کشور همسایه و برادر گفت: پیرو توافق اخیر به عمل آمده، وی پیگیر مسائل محیط زیستی و مدیریت منابع آبی مشترک از طریق نهادهای ذی‌ربط در ترکیه و تداوم برگزاری نشست‌های کمیته مشترک آب خواهد بود.

وزیر امور خارجه کشورمان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تبریک عید سعید فطر، تداوم سفر مقامات عالیرتبه دو کشور را در راستای توسعه و گسترش بیش از پیش روابط تهران و آنکارا دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای برگزاری هفتمین نشست شورای عالی همکاری‌های راهبردی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه، اظهار کرد: برگزاری این نشست گام مهمی در پیشبرد روابط و تحقق منافع دو کشور و ملت و گسترش مناسبات دوجانبه خواهد بود.

امیرعبداللهیان همکاری‌های بیش از پیش دو کشور در حفاظت از محیط زیست و مدیریت منابع مشترک آبی را مورد تأکید جدی قرار داد.

وی بر اهمیت حل و فصل مسائل موجود باقیمانده در این زمینه و ضرورت تسریع همکاری‌های دوجانبه در قالب «کمیته مشترک ایجاد شده آب» با توجه به اهمیت موضوع تغییرات آب و هوایی و زیست‌محیطی تأکید کرد.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه بر تداوم رایزنی مستمر برای پیگیری موضوعات در دستور کار توسعه روابط دوجانبه و همچنین موضوعات منطقه‌ای و بین‌المللی مورد اهتمام‌ مشترک تأکید کردند.

منبع: خبرگزاری مهر

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »