لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور،۲ امتیاز حساس از کف شهرداری بندرعباس رفت

هرمزبان – درهفته نوزدهم لیگ دسته دوم فوتبال باشگاه های کشور تیم شهرداری بندرعباس در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس به مصاف تیم بعثت کرمانشاه رفت و با تساوی یک بر یک دربرابر این تیم متوقف شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، این بازی دوشنبه شب در زیر نور و با شروع خوب تیم شهرداری آغاز شد، در دقیقه ۱۳ محسن طیبی از توپ ارسالی روی دروازه حریف نهایت استفاده را برد و با ضربه ای دقیق توپ را به تور دروازه حریف چسباند.

تیم شهرداری بعد از زدن این گل چند فرصت گلزنی را به دست‌آورد که شاگردان امیر خلیفه اصل این فرصت ها را به راحتی از دست دادند،تا این که در یک ضد حمله تیم مهمان در دقیقه ۲۸ توسط آرمین پناهی به گل تساوی رسید ونیمه نخست دوتیم با نتیجه مساوی یک بر یک به رختکن رفتند.
در نیمه دوم تیم شهرداری بندرعباس برای کسب پیروزی تلاش خودرا ۲برابر کرد، چند فرصت گلزنی را به دست آوردندکه بازیکنان این تیم فرصت های به دست آمده را بی مورد از دست دادند ، در پایان ۲تیم امتیازها را تقسیم کردند،تیم شهرداری بندرعباس یکشنبه ۲۸ فروردین ماه دراسلامشهر مهمان تیم  شهید اورکی می باشد.

برای این دیدارامیر خلیفه اصل سرمربی تیم شهرداری معین رنجبریان، سید ایوب چمن، بهنام بنیاد زاده، علی اسلامی، یاشار اسدنژاد، جهانبخش خبر، علی خبر، هادی دهقانی، محسن طیبی، محمد مد ملسی، ادریس کوچکی، مهدی خسروی دوست و امیر حسین قویدل را به میدان فرستاد.

بازیکنانم در بازی با بعثت کرمانشاه چند توپ بی‌مورد را از دست دادند

سرمربی تیم فوتبال شهرداری پس از شکست تیمش گفت: بازیکنانم در بازی با بعثت کرمانشاه چند توپ بی‌مورد را از دست دادند.

امیر خلیفه اصل دوشنبه ‌شب پس از بازی تیم‌های فوتبال شهرداری بندرعباس و بعثت کرمانشاه اظهار داشت: همانطور که پیش از مسابقه با بازیکنانم پیش‌بینی کرده بودیم بازی سخت و طاقت‌فرسایی مقابل بعثت کرمانشاه داشتیم؛ آنها با توجه به جایگاه شان در پایین جدول تلاش داشتند تا از این دیدار امتیاز کسب کنند و در پایان نیز موفق به کسب یک امتیازازاین دیدار شدند.

وی با بیان اینکه شروع خوبی در ابتدای مسابقه داشتیم، ادامه داد:  تیم ما در دقیقه ۱۳ بازی توسط محسن طیبی به گل رسید، می توانستیم در نیمه نخست به دوگل دیگر دست یابیم اما بازیکنانم چند توپ را بی‌مورد از دست دادند که باعث ضدحمله تیم حریف شد و گل تساوی را به ثمر رساندند و در نیمه نخست دو تیم با نتیجه مساوی یک بر یک به رختکن رفتند.

سرمربی تیم فوتبال شهرداری خاطرنشان کرد: درنیمه دوم باز هم تیم شهرداری میدان دار بود و چند موقعیت عالی به دست آوردیم،اما متأسفانه در زدن ضربات آخر بازیکنانم دقت لازم نداشتند و نتوانستیم به گل برسیم. ودر مجموع بازی زیبایی شاهد بودیم.

وی یادآور شد: بازی با بعثت کرمانشاه تمام شد و از حالا خود را برای دیدار با شهید اورکی آماده می‌کنیم تا در اسلامشهر نتیجه دلخواه را بگیریم.

وی در پایان با بیان اینکه ایمان شوریابی از بهترین بازیکنان تیم را مقابل بعثت در اختیار نداشتم گفت: شوریابی از ارکان اصلی تیم شهرداری هست که بازگشت وی در هفته آینده می تواند کمک ویاری به تیم داشته باشد.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »