مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان، خبر از قرارداد سرمایه گذاری یکهزار و ۳۷۵ میلیارد تومانی با بخش خصوصی برای توسعه بندر شهید رجایی منجر به اشتغالزایی بیش از ۱۵۰ نفر دربندر شهیدرجایی داد.

احداث پایانه صادراتی و ترانزیتی در بندر شهید رجایی

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از   گروه اقتصاد خبرگزاری میزان ،اله مرادعفیفی پور درخصوص جزییات ۱۷ قرارداد سرمایه گذاری برای توسعه بنادر هرمزگان به ویژه پسکرانه بندر شهید رجایی، گفت: از مجموع ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در بنادر کشور که با بخش خصوصی مربوطه به امضاء رسید، بیشترین مبلغ سرمایه گذاری به اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان تعلق دارد که شامل ۱۷ پروژه به ارزش یکهزار و ۳۷۵ میلیارد تومان بوده است.
 
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان ادامه داد: از جمله مهم ترین قراردادهای سرمایه گذاری بنادرهرمزگان، احداث مخازن LPG با میزان سرمایه گذاری ۸۸۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۶۵ نفر در بندر خلیج فارس و همچنین احداث پایانه صادراتی و ترانزیتی با سرمایه گذاری حدود ۴۰ میلیارد تومان است.
 
به گفته وی پور قرارداد احداث پایانه صادراتی و ترانزیتی منجر به اشتغالزایی ۹۰ نفر در پسکرانه بندر شهید رجایی خواهد شد.

بستر درج آگهی تُوار

درباره هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *