مراسم نهم دی در هرمزگان با حضورگسترده حافظان تنگه هرمز + فیلم

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرگزاری صداوسیما ؛ شرکت کنندگان در این مراسم با سردادن شعار های ای رهبر آزاده آماده ایم آماده ایم ، لبیک یا خامنه ای، مرگ برآمریکا ، مرگ بر اسرائیل ، مرگ بر انگلیس ، مرگ بر فتنه گر ، رهبر اگر فرمان دهد جان را نثارش می کنیم ، حمایت دوباره خود را از  ولایت فقیه اعلام کردند.این مراسم در بندرعباس با حضور گسترده ولایت مداران در میدان انقلاب این شهر برگزار شد.عضو هیات عالی تنظیم روابط و حل اختلاف قوای سه گانه امروز در مراسم گرامیداشت نهم دی در بندرعباس گفت : در فتنه سال 88 استکبار جهانی و دشمنان داخلی و خارجی به دنبال شکاف بین ملت و ولایت بودند که با بصیرت مردم این توطئه با شکست روبرو شد.حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر افزود : از بین بردن وحدت و انجسام در کشور و تهدید امنیت از دیگر اهداف دشمن بود که خنثی شد.وی گفت : مردم در حماسه نهم دی بار دیگر با بصیرت و اتحاد خود نشان دادند همیشه پای انقلاب و نظام خود ایستاده اند و اجازه دخالت به دشمنان را نمی دهند.عضو هیات عالی تنظیم روابط و حل اختلاف قوای سه گانه گفت : مردم در نهم دی به دنیا ثابت کردند که با رهبر خود پیوندی استوار و محکم دارند.حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر افزود : نهم دی به روز وحدت ، ایستادگی و اقتدار کشور تبدیل شده است.وی گفت : قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران امنیت همه کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس ایجاد کرده است.وی گفت : جمهوری اسلامی ایران در اندیشه تحکیم امنیت منطقه است .حجت الاسلام و المسلمین ابوترابی فر افزود : امروز هم بر اساس فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی در جهت اجرای اقتصاد مقاومتی می توان عزت و اقتدار را برای کشور ایجاد کرد.وی گفت : اقتصاد مبتنی بر تولید ، دانش ، مدیریت مصرف و فناوری های نوین از راهکارهای اقتصاد مقاومتی است.
دانلود

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »