علی اکبر صفایی : تردد ۵۵۰ هزار نفر مسافر و گردشگر به جزایر هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: از آغاز طرح تسهیل سفرهای دریایی نوروز، تاکنون ۵۵۰ هزار نفر مسافر و گردشگر به جزایر هرمزگان رفت و آمد داشته اند که در مقایسه به سال‌های قبل از کرونا بیش از دوبرابر افزایش داشته است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، علی اکبر صفایی، دوم فروردین ماه در بازدید از بندر شهید حقانی بندرعباس، افزود: طرح تسهیل سفرهای دریایی نوروز ۱۴۰۱ از ۲۵ اسفندماه آغاز شده و تا ۱۵ فروردین پایان تعطیلات ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در این مدت ۹۰ هزار خودرو از سرزمین اصلی به جزایر و بلعکس جابجا شده اند که ۵۶ درصد افزایش داشته است، اظهار کرد: از ۲۵ اسفند تاکنون ۱۳ هزار نفر نیز با شناورهای مسافری جابجا شده اند که نسبت به سال ۹۸ بیش از ۴ برابر افزایش داشته است.

صفایی با توصیه به گردشگران و مسافران دریایی برای حفظ محیط زیست، بیان کرد: مسافران وگردشگران دریایی برای داشتن یک سفر ایمن و خاطره انگیز با توجه به نکات ایمنی، در حفظ و صیانت از محیط زیست و زیست بوم دریا و همچنین جزایر و پاکیزگی شهرهای بندری نکات لازم را رعایت کنند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: در طرح نوروزی ساماندهی سفرهای دریایی، ۸۵۳ شناور گردشکری با ظرفیت پنج هزار و ۳۲۸ نفر وظیفه خدمات دهی شبانه روزی به میهمانان نوروزی را بر عهده دارند.

صفایی اضافه کرد: برای ایمنی سفرها نیز ۳۳ ایستگاه همیار ناجی و ۲۴ ایستگاه نجات غریق و غواصی همراه با ۲۰ تیم بازرسی فنی و ایمنی در بنادر مستقر و ۸ فروند شناور تخصصی جستجو و نجات دریایی مسئولیت خدمت رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی را بر عهده دارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »