رادیو جوان به قشم می آید/پنج شنبه و جمعه گوش تان با رادیو جوان باشد

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبر گزاری برنا در هرمزگان، مرتضی شیخ زاده روز دوشنبه گفت: اختصاص دو ساعت برنامه زنده در روزهای پنج شنبه و جمعه (9 و 10 دی ماه) با هدف معرفی قوانین و مقررات سازمان منطقه آزاد قشم در زمینه جذب سرمایه گذار و حمایت از فعالان اقتصادی یکی از اهداف مهمی است که با حضور مسئولان سازمان منطقه آزاد قشم انجام می شود.

وی با اعلام اینکه قشم یکی از مناطق مهم گردشگری کشور محسوب می شود، افزود: معرفی ظرفیت های ارزشمند صنعت گردشگری قشم از طریق رادیو جوان که مخاطبان بسیار زیادی دارد، نقش مهمی در افزایش سفرها به این منطقه خواهد داشت.

شیخ زاده ادامه داد: فعالیت های صنعتی و اقتصادی انجام شده سال 95 در منطقه آزاد قشم به ویژه آن دسته از کارهایی که براساس سیاست های اقتصاد مقاومتی پیگیری شده نیز از طریق رادیو جوان به مخاطبان معرفی می شود.

او بیان کرد: چند ساعت آنتن زنده در پارک زیتون قشم فرصت مناسبی است تا جوانان آینده ساز کشور و فعالان اقتصادی در سرتاسر ایران در حوزه های مختلف با قشم از طریق برنامه پرمخاطب رادیو جوان آشنا شوند.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد قشم با اعلام اینکه قشم طی روزهای پنج شنبه و جمعه راس ساعت 17:30 تا 18:30 ویژه برنامه ای از این رادیو با حضور حسن اسماعیل پور یکی از مجریان توانمند و خوش صدای کشورمان روی آنتن رادیو جوان می رود از علاقمندان در سراسر کشور درخواست کرد برای آشنایی با قشم طی روزهای یاد شده دو ساعت با رادیو جوان باشند.

علاقمندان می توانند طی روزهای پنج شنبه و جمعه (9 و 10 دی ماه) اطلاعات مورد نیاز خود درباره قشم را از طریق رادیو جوان روی موج FM  ردیف 88 مگاهرتز دنبال کنند.

حسن اسماعیل پور مجری رادیو جوان فارغ التحصیل رشته گرافیک متولد 1360 از بهشهر مازندران است که فعالیت گویندگی خود را از مرکز صدای گلستان آغاز کرد وپس از آن به شبکه جوان آمد و کار خود را با کارگردانی و بازیگری رادیو و همچنین نویسندگی و گویندگی ادامه داد. وی چندین برنامه مهم از جمله برگ برنده، شباشب، عابران سپیده، معمولی نیست، تیترداغ و چند برنامه دیگر اجرا کرده است.

جزیره قشم با یکهزار و 500 کیلومتر مربع مساحت و حدود 120 هزار نفر جمعیت با داشتن ظرفیت های فراوان حوزه گردشگری به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب ایران واقع شده است.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »