پس‌لرزه‌های فساد صندوق ذخیره فرهنگیان در ماشین سازی اراک/ توصیه ویژه به حسابرسان

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با توجه به اختلاس 8 هزار هزار میلیارد تومانی از صندوق ذخیره فرهنگیان در زمان تصدی وزیر معزول آموزش و پرورش، اکنون آزمون بزرگی مقابل وزیر جدید آموزش و پرورش قرار دارد تا بتواند حقوق از دست رفته معلمان در صندوق فرهنگیان را به آنها برگرداند.

در این راستا با توجه به شروع حسابرسی های مالی از این صندوق و هم زمان با تحقیق و تفحص مجلس از این هلدینگ مالی کشور، در گام اول احقاق حقوق از دست رفته قشر فرهنگیان کشور در گرو دقت بیشتر نسبت به ارائه گزارش حسابرسی سال مالی شرکت های زیرمجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان جهت ارائه به مجامع آنها است.

از همین رو یکی از مهمترین شرکت های صندوق ذخیره فرهنگیان که با فراز و فرودهای فراوانی مواجه بوده است، شرکت ماشین سازی اراک است.

در حال حاضر حسابرسان در حال تهیه گزارش حسابرسی سال مالی منتهی به 31 شهریور امسال شرکت ماشین سازی اراک هستند، از این رو کارشناسان خبره معتقدند توجه حسابرسان به نکات پیشنهادی زیر می تواند عملکرد این شرکت در سال مالی مورد نظر را با رعایت موازین قانونی و انطباق با شرح وظایف قانونی مندرج در اساسنامه آن مورد بررسی قرار دهند:

1- توجه به بندهای گزارش حسابرسی سال گذشته و تکالیف تعیین شده در این گزارش

2- بررسی علل انتصاب، برکناری و یا استعفای پی در پی مدیران عامل شرکت ماشین سازی اراک در طی سال مالی مورد بررسی و تأثیر این تغییرات بر روند فعالیت های جاری شرکت به خصوص بخش بازرگانی؛ با این توضیح که این تغییرات به دلیل اعمال نفوذ و دخالت در وظایف مدیران عامل توسط افراد ذی نفوذ مسئله دار صورت گرفته است.

– از حدود آبان 1394 تا آبان 1395 سه مدیر عامل منصوب شده است.
– این تغییرات پی در پی باعث شد که چندین ماه شرکت ماشین سازی اراک فاقد کارت بازرگانی باشد، فعالیت های تجاری شرکت مختل و کالاهای وارداتی شرکت در گمرکات کشور با اخطار کتبی مبنی بر متروکه شدن مواجه شود. این در حالی است که حتی پس از برطرف شدن این مشکل و صدور کارت بازرگانی، کالاهای وارداتی با پرداخت هزینه‌های زیاد گمرکی از جمله انبارداری و یا حق توقف کانتینر از گمرک ترخیص می شود.

3- بررسی دقیق صورت های مالی در خصوص میزان تحقق فروش شرکت ماشین سازی اراک در سال مالی مورد بررسی و میزان فروش پیش بینی شده جهت سال مالی آتی و انطباق آن با توانمندی بالقوه و بالفعل شرکت با هدف در نظر گرفتن رشد منطقی فروش

4- بررسی دقیق گزارش های مالی ارائه شده به سازمان بورس و صحت و سقم اعداد و ارقام مندرج در گزارش‌ها با توجه به روند فعالیت های جاری شرکت و برنامه‌های عملیاتی سال مالی آتی
5- ارائه نظر کارشناسی صریح در خصوص تأثیرگذاری گزارش های غیر واقعی بر روند ارزش سهام شرکت ماشین سازی اراک در بازار مالی
6- تعیین تکلیف نحوه ادامه فعالیت شرکت بازرگانی فعال در کشورهای همسایه که از سال تأسیس (2011 میلادی) تاکنون صورت های مالی مورد تأیید حسابرسی قانونی ارائه نکرده و فاقد سیستم حسابداری مدون است و حجم فعالیت شرکت از زمان تأسیس تاکنون قابل توجه و حائز اهمیت است. لذا پیشنهاد تعیین مدیر عامل کارآمد، استقرار سیستم نرم افزار های حسابرسی مدرن و تعیین بازرسی قانونی جهت نظارت بر فعالیت این شرکت بسیار ضروری است.
7- بررسی روش های جاری و متداول نحوه برداشت از حساب های شرکت با توجه به امضاء های مجاز اعلام شده به ثبت شرکت ها و آگهی درج شده در روزنامه رسمی کشور و نقش مدیران عامل در این فرایند

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »