برای هر نقطه‌ای که نیازمند فعالیت ۲۴ ساعته گمرگ است برنامه ریزی صورت پذیرد

هرمزبان – وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: مشکلات گمرکی در جلسه مستقلی با معاون اول رییس جمهور مطرح شده است تا با تدوین یک سازوکار صحیح و افزایش هماهنگی دستگاه‌ها شاهد تسریع زمان و کاهش هزینه‌ها برای تولیدکنندگان و تجار کشور باشیم.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان ، احسان خاندوزی ظهر امروز (۲۳ دی ماه) در بازدید از بندر شهید رجایی بندرعباس، افزود: درباره رفع مشکل تخصیص نیافتن کد رهگیری از طرف بانک‌ها برای کالاهای وارداتی گفت: بخشی از این مشکلات مربوط به دستگاه‌های دولتی است که به طور مشخص در حوزه واردات کالاهای اساسی فعالیت دارند.

وی بیان کرد: این دستگاه‌ها با تدوین یک تقویم زمانبندی شده در واردات کالاهای خود دقت لازم را داشته باشند تا مشکلات موجود و ضعف‌های فرایندی که بر قیمت تمام شده کالا موثر و به تولیدکنندگان و تجار خسارت وارد می‌کند، برطرف شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه گمرک به عنوان دروازبان اقتصادی کشور در محل تلاقی با بیش از ۲۵ دستگاه دیگر فعالیت می‌کند، عنوان کرد: مشکلات دستگاه‌های همکار با گمرک اعم از دولتی و غیردولتی از جمله طولانی شدن رویه مجوزهای استاندارد یا سازمان غذا و دارو یا کدشناسایی که بانک مرکزی برای ارز ورودی کالا تعیین می‌کند، در دل محوطه گمرکی و فرآیند ترخیص کالاها خود را نشان می‌دهد.

خاندوزی بیان کرد: تاکنون این مسائل را به ضعف و ناکارآمدی سازمان گمرک ارجاع می‌دادند درحالی که اگر این دستگاه‌ها تسهیل در امور را در اولویت قرار می‌دادند در کوتاه‌ترین زمان ممکن مساله ترخیص و رسوب کالاها به حداقل زمان ممکن می‌رسید.

وی اضافه کرد: این مشکلات گمرکی در جلسه مستقلی با معاون اول رییس جمهور مطرح شده است تا با تدوین یک سازوکار صحیح و افزایش هماهنگی دستگاه‌ها شاهد تسریع زمان و کاهش هزینه‌ها برای تولیدکنندگان و تجار کشور باشیم.

خاندوزی از رئیس کل گمرکات کشور خواست در راستای متناسب سازی فعالیت گمرکات استان هرمزگان با حجم تخلیه کالا در بنادر این استان، برای هر نقطه‌ای که نیازمند فعالیت ۲۴ ساعته گمرگ است برنامه ریزی صورت پذیرد.

وزیر اقتصاد و دارایی عنوان کرد: بخشی از گردش مالی شرکت‌های فعال صنعتی استان هرمزگان باید در حساب‌های همین استان انجام شود تا قدرت وام دهی بانک‌های هرمزگان افزایش یابد.

خاندوزی افزود: تحقق این موضوع افزایش فعالیت‌های اقتصادی و تجاری را برای این استان ساحلی در پی خواهد داشت و تلاش ما بر این است تا این موضوع مهم بعد از سفر رییس جمهور رفع شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »