سید جواد حسینی: ۲۶درصد مدرسه‌های استثنایی درطرح «صد دبیرخانه،صد مدرسه» مشارکت کردند

هرمزبان – سید جواد حسینی: معاون وزیر آموزش وپرورش و رییس سازمان آموزش وپرورش استثنایی کشور گفت: «صد مدرسه، صد دبیرخانه» طرحی برای ارتقای استانداردهای آموزشی است که از سال گذشته تاکنون ۲۶ درصد از مدرسه های استثنایی سطح کشور در این طرح مشارکت کردند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، سید جواد حسینی شامگاه یکشنبه در نشست شورای آموزش وپرورش هرمزگان که با حضور استاندار و اعضای شورای آموزش و پرورش این استان برگزار شد،افزود: در این طرح کاربردی که از سال گذشته اجرایی شده است، هر مدرسه می‌تواند دبیرخانه فعالیت های مشترک یک دستگاه اجرایی با آموزش وپرورش شود.
وی تاکید کرد: برای توسعه مشارکت در آموزش و پرورش باید به خلق ارزش‌ها، منافع و درک مشترک با سازمان‌ها برسیم که یکی از طرح‌های کاربردی در زمینه توسعه مشارکت‌ها همین طرح «صد دبیرخانه صد مدرسه» است.
معاون وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مشارکت یک طرفه منجر به مقاومت خواهد شد و از سوی دیگر باید مدرسه ها را توانمند کرد تا بتوان مشارکت را توسعه داد.

سال گذشته پنج هزار و ۵۰۰ ولی دانش آموز استثنایی در طرح مدرسه یاری اولیا مشارکت کردند

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین با اشاره به جلب مشارکت معلمان، اولیا و دانش آموزان در آموزش وپرورش استثنایی گفت: با هدف جلب مشارکت معلمان طرح قشربندی حرفه ای معلمان در آموزش و پرورش استثنایی سال گذشته با مشارکت ۵۰ درصدی معلمان و با هدف جلب مشارکت اولیا طرح مدرسه یاری اولیا با مشارکت پنج هزار و ۵۰۰ ولی دانش آموز متخصص در آموزش و پرورش استثنایی اجرایی شد.
حسینی افزود: مشارکت دانش آموزان نیز از طریق طرح «هر دانش آموز یک نقش و یک تشکل» در آموزش و پرورش استثنایی اجرایی شد که سال گذشته  ۲۰ هزار دانش آموز از این برنامه استقبال کردند.

تفاهم نامه ساخت پنج مدرسه استثنایی در هرمزگان منعقد شد

معاون وزیر آموزش وپرورش با بیان اینکه بر اساس آمایش سرزمینی ۹ مدرسه در هرمزگان در حال ساخت است، گفت:  تفاهم نامه ساخت پنج مدرسه جدید نیز در این استان منعقد شده است که امید است با تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار ساخت این مدرسه ها به زودی آغاز شود.
حسینی، تربیت بدنی را از ضرورت های دانش آموزان استثنایی دانست و گفت: در ۲۰ مدرسه استثنایی هرمزگان امکان ساخت سالن های ورزشی درون مدرسه ای وجود دارد که در صورت تامین ۵۰ درصد هزینه های ساخت این سالن ها از طریق منابع درون استانی بقیه اعتبار از طریق مشارکت خیران تامین خواهد شد.
این مسوول با بیان اینکه آموزش و پرورش استثنایی سازمانی تمام ماموریتی است و علاوه بر آن خدمات توانبخشی نیز ارائه می‌دهد، گفت: دانش آموزان استثنایی استان هرمزگان سه هزار و ۶۰۰ وسیله توانبخشی با رقمی افزون بر  ۷۵ میلیارد ریال نیاز دارند که در سالجاری  ۳۰ میلیارد ریال برای خرید این تجهیزات از سوی آموزش و پرورش استثنایی اختصاص می یاید.
وی افزود: تا آخر سال ۲ مرکز مشاوره و راهنمایی خانواده دانش آموزان استثنایی و ۲ مرکز ویژه مشکلات یادگیری در استان هرمزگان راه اندازی خواهد شد.
وی تصریح کرد: با موافقت استاندار هرمزگان زمین مرکز جامع خدمات توانبخشی، مشاوره ای و آموزشی این استان تامین خواهد شد و بزودی ساخت این مرکز نیز آغاز خواهد شد و پس از ساخت ۲۰ میلیارد ریال اعتبار برای  تامین تجهیزات از سوی آموزش و پرورش استثنایی اختصاص خواهد یافت.
حسینی با بیان اینکه سرویس دانش آموزان استثنایی از ضرورت های تحصیل این دانش آموزان است، گفت: ۶۰ درصد اعتبار مورد نیاز برای سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی استان هرمزگان به میزان ۱۳ میلیاردریال از سوی سازمان آموزش و پرورش استثنایی تامین خواهد شد و امید است مابقی اعتبار از طریق منابع درون استانی و مشارکت شوراهای شهر تامین شود.
۸ هزار و ۱۱۴ دانش آموز با نیاز ویژه در هرمزگان وجود دارد که سه هزار و ۷۲۵ نفر از آن‌ها در ۱۸۹ مدرسه استثنایی و چهار هزار و ۳۸۹ نفر نیز به صورت تلفیقی در ۴۵۷ مدرسه عادی مشغول به تحصیل هستند.

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »

فرمانداری‌های قشم و سیریک: ادعای اصابت پرتابه به قایق‌های صیادی نادرست است

هرمزبان –
گروهی از صیادان سیریک اعلام کردند که دو فروند قایق صیادی در آب‌های نزدیک جزیره لارک مورد اصابت پرتابه قرار گرفته‌اند. با این حال، فرمانداری‌های سیریک و قشم هنوز این خبر را تأیید نکرده‌اند.

ادامه خبر »

محرم، فرصتی برای خودسازی و تجدید پیمان با اصول توحیدی

هرمزبان – امام‌جمعه میناب، ماه محرم را نه تنها زمان عزاداری، بلکه فرصتی برای افزایش بصیرت و بازگشت به آموزه‌های اهل‌بیت (ع) عنوان کرد. وی همچنین پیشنهاد داد که روز پنجم محرم به نام شاعر بزرگ میناب نام‌گذاری شود.

ادامه خبر »

آسیب‌دیدگی ۲۱۶ قایق صیادی در قشم در خلال جنگ تحمیلی رمضان

هرمزبان – فرماندار قشم اعلام کرد که در جریان جنگ تحمیلی رمضان، ۲۱۶ فروند شناور صیادی این شهرستان آسیب دیده‌اند. وی افزود که این شناورها در چند نوبت در اسکله‌های مختلف جزیره مورد حمله قرار گرفته‌اند.

ادامه خبر »

تقویت همبستگی داخلی و عدم اعتماد به دشمن باید در اولویت قرار گیرد

هرمزبان –
امام جمعه کیش بر لزوم وحدت و انسجام داخلی تأکید کرد و گفت: باید به دشمن بی‌اعتماد بود و حضور مردم در تجمعات با صلابت ادامه یابد. وی همچنین بر اعتماد به مسئولان نظامی، سیاسی و دولتمردان و عدم توجه به القائات دشمنان تأکید کرد.

ادامه خبر »

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »