سردار علی اکبر پور جمشیدیان: ۴۷ هزار طرح محرومیت زدایی در مناطق مرزی اجرا شده است

هرمزبان – سردار علی اکبر پور جمشیدیان معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران گفت: ۴۷ هزار طرح محرومیت زدایی در مناطق مرزی اجرا شده است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، سردار علی اکبر پور جمشیدیان عصر دوشنبه در آیین تحویل ۱۸۰ سری جهیزیه به زوج‌های جوان به همراه توزیع بسته‌های معیشتی و کمک‌های ویژه کپر نشینان هرمزگان افزود: همچنین افزون‌بر چهار میلیون خدمت غیر عمرانی مانند اهدا جهیزیه، بسته‌های معیشتی و بهداشتی، لوازم تحریر، ایجاد اشتغال  و غیره توسط این نیرو انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه روستاهایی بوده‌اند که هیچ راهی به سایر مناطق نداشته اند و برای آنها جاده احداث شد، ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارهای خود را در حوزه امنیت در اینجا هزینه می‌کنیم چونکه اگر محرومیت از بین برود و اشتغال، مسکن و بهداشت ایجاد شود مردم در مناطق مرزی ماندگار شده و امنیت ایجاد می‌کنند.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران اظهار داشت: بایستی برنامه جهادی برای حل مشکل آب آشامیدنی بهداشتی و جاده روستاهای بدون جاده شروع کرده و در بازه زمانی مشخص به جایی برسیم که هیچ روستای بدون آب آشامیدنی بهداشتی و بدون جاده دسترسی نداشت.

بخش بزرگی از ناامنی‌های مناطق مرزی به دلیل محرومیت‌هاست

سردار جمشیدیان تصریح کرد: باعث تأسف است که بخش قابل توجهی از محرومیت‌ها در مناطق مرزی کشور بوده و بخش بزرگی از ناامنی‌های این مناطق محصول این محرومیت هاست و اگر مسوولان برای رفع این محرومیت‌ها تلاش کنند بخش قابل توجهی از ناامنی‌ها برطرف خواهد شد.

وی خاطر نشان کرد: در طول این سال‌ها کوتاهی‌هایی شده و تلاش‌های بزرگی هم شده است، نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کارهایی برای کاهش محرومیت انجام داده و از کمک‌های سایر نهادها هم کمک گرفته است.

وی یاد آور شد: آستان مقدس امام رضا (ع)، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) و نهادی وابسته به آن، بنیاد مستضعفان و نهادهای وابسته آن، دفتر مقام معظم رهبری و شخص رهبر انقلاب که مبالغی را به صورت مشخص به موارد خاصی اختصاص می‌دهند از جمله کمک به برادران اهل سنت اختصاص می‌دهند از جمله یاوران نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده‌اند و امروز دولت هم همراهی می‌کند.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان داشت:‌ بخش قابل توجهی از این کمک‌ها مردمی بوده که این مایه افتخار است و افتخار می‌کنیم نوکر مردم هستیم و خاضعانه کمک می‌کنیم.

واقعیت وجود محرومیت در کشور را باید پذیرفت

وی یادآور شد:‌ شرمنده ایم که پس از گذشت سال‌ها از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان محرومیت در کشور وجود دارد و چاره ای جز پذیرفتن این واقعیت وجود ندارد و پس از آن آستین‌ها را برای به حداقل رساندن و برطرف کردن محرومیت تلاش کنیم.

معاون هماهنگ کننده نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود:‌بایت به جایی برسیم که در کشور محرومیت نداشته باشیم، این محرومیت باید وسیله‌ای برای کار جهادی و تلاش شود.

سردار جمشیدیان یاد آور شد: کاری که امروز در هرمزگان انجام می‌شود باید مقدمه‌ای برای کارهای بزرگ‌تر باشد، زمانی که محرومیت را در برخی مناطق این استان مشاهده کردم احساس شرمندگی کردم.

وی ابراز کرد: یکی از اقدام‌هایی که برای کاهش محرومیت درحال انجام بوده احداث یکصد واحد ویژه محرمان است که ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

۱۸۰ سری جهیزیه، یک هزار بسته معیشتی، یک هزار بسته بهداشتی، سه هزار کیسه آرد، ۱۰۰ سری اقلام کپرنشینان، ۱۰۰ مخزن آب، کولر گازی و ۵۰۰ سری لوازم تحریر برای توزیع در مناطق محروم این استان حمل شد، همچنین تجهیز ۳۲ کارگاه اشتغالزایی۷ سبد ورزشی مدارس، تجهیز مساجد، ساخت ۱۶۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام، مرمت و بازسازی ۹۰ واحد منازل محرومان، احداث آب انبار و فضای ورزش روستایی، آبرسانی سیار به روستاها، ایجاد جاده دسترسی روستایی، مرمت و زیبا سازی مساجد و احداث مسکن برای محرومان به عنوان برنامه‌های قرارگاه  منطقه‌ای مدینه منوره نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عنوان شده است و در مجموع برای همه این موارد ۳۲۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته است.

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی
اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

اهدا ۱۸۰ سری جهیزیه و توزیع بسته‌های معیشتی

منبع: ایرنا

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »