آغاز نخستین همایش ملی انجمن های ورزشی سراهای دانشجویی مراکز و پردیس های دانشگاه فرهنگیان از فردا

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان به نقل از خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، عباس قنبری معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان در نشست خبری اظهار داشت: در برنامه های راهبردی دانشگاه فرهنگیان به تربیت معلم با ابعاد و ساحت های مختلف توجه می کنیم تا شایستگی ها در وجود معلمان شکل بگیرد.

وی افزود: در حوزه تربیت بدنی و ورزش گام های بلندی را برای کارکنان و دانشجویان برداشتیم که در ادامه آن، تشکیل انجمن های ورزشی دانشجویان خوابگاهی است. 

قنبری از اصطلاح سرای دانشجویی به جای خوابگاه استفاده کرد و  ادامه داد: دانشجویان ما ۴ سال در خوابگاه زندگی می کنند و بنده از لفظ سرای دانشجویی برای آن استفاده می کنم.

وی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۴ فعالیت خود را در بخش انجمن های ورزشی سراهای دانشجویی آغاز کردیم که انتخابات برگزار شد، گفت: در مراکز با ۲۵۰ دانشجوی خوابگاهی شرط حداقل ۶ نامزد پیش بینی شد که دارای ۳ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل هستند و در مراکز بیش از ۲۵۰ دانشجو، شرط حداقل ۱۰ نامزد پیش بینی شد که ۵ عضو اصلی و ۲ علی البدل دارند.

معاون دانشجویی دانشگاه فرهنگیان به برگزاری نخستین همایش ملی انجمن های ورزشی سراهای دانشجویی مراکز و پردیس های دانشگاه فرهنگیان از فردا خبر داد و اظهار داشت: این همایش فردا و پس فردا دز شیراز برگزار می شود.

وی با بیان اینکه از ۶۴ پردیس در ۶۳ پردیس و از ۳۴ مرکز در ۳۲ مرکز انتخابات انجمن ها برگزار شد و گفت: ۵۳۳ نفر، اعضای انجمن ورزشی هستند که ۳۷۳ نفر عضو اصلی و ۱۶۰ نفر عضو علی البدل هستند.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »