حجت الاسلام پاک نژاد امام جمعه ابوموسی

خطیب جمعه ابوموسی: نمایندگان مجلس از شهید مدرس درس بگیرند

هرمزبان – خطیب جمعه شهرستان ابوموسی گفت: نمایندگان مجلس از شهید مدرس درس بگیرند و روحیه مبارزه با استعمار و استکبار داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان از جزیره ابوموسی ، حجت الاسلام والمسلمین محمد پاک نژاد خطیب جمعه ابوموسی در خطبه های نماز جمعه ضمن تبریک روز نیروی دریای ارتش و روز مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شهید مدرس صداقت و صراحت کلام داشت و بصیرت و بینش استعمارشناسی، شجاعت در مبارزه سیاسی و مردمی بودن از دیگر ویژگی های آن شهید عزیز بود.

وی افزود: نمایندگان مجلس از شهید مدرس درس بگیرند و روحیه مبارزه با استعمار و استکبار داشته باشند.

 

خطیب جمعه ابوموسی گفت: در دوران غیبت، حفظ دین و ایمان از نگه داشتن آتش در کف دست هم سخت تر می شود اما افراد با تقوی با صبر و استقامت و دفاع از دین و ارزشها زمینه را برای ظهور منجی فراهم میکنند.

وی با اشاره به تبلیغات علیه دین اسلام و اعتقادات مسلمین در رسانه ها و مسموم کردن ذهن و فکر افراد با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و شبکه های ماهواره ای، خواستار استفاده از ابزار آلات روز و فضای مجازی در جهت تبلیغ دین اسلام در راستای نجات افراد شد.

خطیب جمعه ابوموسی اضافه کرد: دین اسلام دین حقیقت است ، قدر خودمان را بدانیم که مسلمان هستیم و در زیر پرچم اسلام زندگی میکنیم و مراقب باشیم با گناه و خطا خودمان را و دین اسلام را دچار خدشه نکنیم.

وی اصناف را به رعایت انصاف و عدالت در کسب و کار توصیه کرد و بر خدمات رسانی به شهروندان توسط اصناف در طول روز تأکید نمود.

حجت الاسلام پاک نژاد گفت: کسانی که علیه نظام اسلامی موضع گیری میکنند از افرادی همانند اردشیر زاهدی درس عبرت بگیرند.

امام جمعه ابوموسی خواستار اجرای برنامه های شاد و متنوع در طول سال جهت پرکردن اوقات فراغت جوانان و مردم شد.

وی از برگزاری برنامه های خوب در هفته بسیج تشکر کرد و روحیه شهادت طلبی و فداکاری برای نظام و انقلاب را از جمله شاخصه های فرد بسیجی برشمرد.

حجت الاسلام پاک نژاد، از دیگر شاخصه های بسیجیان، به عفاف و پاکدامنی، توجه به قرآن، امربه معروف و نهی از منکر، انصاف و عدالت، عمل به تکلیف، حجاب اسلامی، دوری از تهمت و افترا، انجام واجبات و ترک محرمات، عشق به ولایت و معصومین، پرهیز از دنیا طلبی، اعتقاد به ولایت مطلقه فقیه و آمادگی برای ظهور اشاره کرد.

انتهای پیام/

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست مدیرعامل فولاد کاوه با فرماندهان بسیج صنایع استان هرمزگان

هرمزبان –
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در دیدار با فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج صنایع هرمزگان، بر اهمیت بسیج در افزایش بهره‌وری، تقویت روحیه جهادی و حفظ دستاوردهای تولیدی در صنعت فولاد تأکید کرد.

ادامه خبر »

برگزاری دومین جلسه گروه زن و خانواده؛ تمرکز بر تقویت جایگاه بانوان با رویکرد محتوایی

هرمزبان –

دومین جلسه گروه زن و خانواده با محوریت ارتقای بانوان و تأکید بر مبانی محتوایی برگزار شد. این جلسه به بررسی راهکارهای بهبود وضعیت زنان در جامعه پرداخت و بر اهمیت توجه به محتوای برنامه‌ها تأکید شد.

ادامه خبر »

صیادان هرمزگان از ورود به تنگه هرمز پرهیز کنند

هرمزبان – اتحادیه شرکت‌های تعاونی صیادان هرمزگان در اطلاعیه‌ای از صیادان استان خواست تا به نکات ایمنی و دستورالعمل‌های اعلام‌شده توجه کنند. این اتحادیه همچنین از صیادان خواست تا زمان اطلاع‌رسانی مجدد، از تردد در تنگه هرمز و خروج از محدوده تعیین‌شده خودداری نمایند.

ادامه خبر »

تحقیقات قضایی درباره حمله به تأسیسات آب شرب سیریک در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردید

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که حمله به تأسیسات آب شرب شهرستان سیریک به عنوان جنایت جنگی شناخته شده و پیگیری‌های قضایی در مراجع داخلی و بین‌المللی آغاز گردیده است.

ادامه خبر »

بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند ایرانی در صندوق اعتباری هنر ثبت‌نام کرده‌اند

هرمزبان – مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و مدیرعامل صندوق اعتباری هنر اعلام کرد که بیش از ۱۰۰ هزار هنرمند در کشور به عضویت این صندوق درآمده‌اند. وی افزود که نیمی از این هنرمندان از مزایای بیمه تکمیلی بهره‌مند هستند.

ادامه خبر »

راهپیمایی حمایت از میدان در شهرستان هشتبند هرمزگان

هرمزبان –

مردم بخش توکهور و هشتبندی هرمزگان با برگزاری راهپیمایی حماسی، حمایت خود را از نظام اسلامی و اقدامات نیروهای مسلح اعلام کردند. این تجمع در شرایط گرمای هوا برگزار شد و نشان‌دهنده عزم و اراده مردم در حفظ سنگر خیابان‌ها بود.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به زیرساخت‌های اساسی تأمین آب شرب مردم سیریک

هرمزبان –
حمله‌ای به زیرساخت‌های آب شرب در سیریک به دست نیروهای آمریکایی انجام شد. این اقدام باعث ایجاد مشکلات جدی برای تأمین آب سالم برای ساکنان منطقه شده است. مسئولان محلی نسبت به عواقب این حمله هشدار داده و خواستار رسیدگی فوری به وضعیت موجود هستند.

ادامه خبر »

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »