روزگار عجیب قهرمان 5 دوره اخیر لیگ برتر؛ بدون مدیرعامل، بدون کارگزار

هرمزبان – روزگار عجیب تیم پرسپولیس قهرمان 5 دوره اخیر لیگ برتر؛ بدون مدیرعامل، بدون کارگزار؛ قرار است وزارت ورزش طی روزهای آینده وضعیت مدیریتی باشگاه پرسپولیس را مشخص کند.


به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، کارگروه حوزه پرسپولیس وزارت ورزش در حال بررسی عملکرد مجید صدری طی چند ماه اخیر است. گرچه مدتها از زمان وعده داده شده از سوی سجادی برای حل و فصل مشکلات مدیریتی باشگاه پرسپولیس گذشته اما بی تردید این تغییر و تحول انجام خواهد شد و باشگاه پرسپولیس طی روزهای آینده و پس از پرداخت بدهی کالدرون، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره خود را خواهد شناخت.
برهمین اساس خبردار شدیم کارگروه حوزه پرسپولیس وزارت ورزش از سوی سجادی ماموریت پیدا کرده کارنامه مجید صدری را طی ماه های گذشته و به ویژه پس از جدایی جعفر سمیعی مورد بررسی قرار داده تا با توجه به آن چه در این مدت گذشته، نفرات بعدی برای مدیریت پرسپولیس انتخاب شوند. صدری یکی از گزینه های جدی مدیرعاملی از سوی وزارت ورزش است و در صورت این انتخاب طبیعی است که او طبق سیاست های وزارت ورزش عمل کند. مجید صدری یا هر مدیر دیگر طی روزهای آینده حکم رسمی خواهد گرفت و اعضای جدید هیات مدیره پرسپولیس نیز معرفی خواهند شد. پرسپولیسی ها در روزهای پایانی این هفته باید منتظر خبرهای جدید از وزارت ورزش باشند.
روزها از پی هم می آیند و می روند اما نه تنها هیچ کدام از مشکلات باشگاه پرسپولیس از بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی تا مشکلات مالی حل و فصل نشده بلکه هنوز کارگزار باشگاه نیز مشخص نیست. بلاتکلیفی در خصوص شرایط مالی سرخ پوشان به گونه ای است که مزایده باشگاه هم بی نتیجه مانده و قرار بود از راه ها و کانال های دیگر کارگزار مشخص شود اما باشگاه پرسپولیس همچنان بدون کارگزار راه خود را ادامه می دهد.
روز 11 آبان مزایده ای برای انتخاب کارگزار برگزار شد که بی نتیجه ماند. سوال اینجاست حالا که مزایده در این خصوص، پاسخ نداد پلن بعدی چیست؟ اصلا برنامه ای وجود دارد یا اینکه قرار است باشگاه همچنان سردرگم و بلاتکلیف بدون منبع درآمد باشد! مجید صدری باید سریع تر در این خصوص تصمیم گیری کرده و تکلیف را مشخص کند چرا که با گذشت زمان قطعا تیم و مجموعه پرسپولیس از نداشتن منبع مالی آسیب خواهد دید. همین حالا نیز 3 ماه است که باشگاه پرسپولیس بدون کارگزار مانده است.
اگرچه پرسپولیس حتی با پنجره بسته هم می‌تواند قرارداد با بازیکنان مدنظر را منعقد کند اما به نظر می‌رسد مدیران این باشگاه برای جلوگیری از جنجال در این خصوص، منتظر تائیدیه گابریل کالدرون و اقدام فیفا برای باز کردن پنجره بسته خواهند ماند تا بلافاصله پس از عقد قرارداد در داخل باشگاه، آن را در سامانه TMS ثبت و ITC دو بازیکن خود را درخواست کنند.
این در حالی است که حدود یک هفته از اقامت وحدت هانانوف و منوچهر صفروف در ایران می‌گذرد و باوجود قبولی در تست پزشکی، آنها هنوز قرارداد نبسته و در تمرین هم حضور ندارند. با این حال وحدت و منوچهر با اقامت در هتلی شیک در نزدیکی باشگاه پرسپولیس، گوش به زنگ مدیران این تیم هستند تا راهی خیابان شیخ بهایی شوند و تیم جدیدشان را به صورت رسمی معرفی کنند. قرارداد این دو بازیکن سه ساله خواهد بود و همچنین هیچ بند خاصی برای فسخ قرارداد وجود دارد. با این حال باشگاه پرسپولیس باید توجه کند که با پرداخت حقوق ماهیانه، می‌تواند در فصول آینده از فسخ یک طرفه این بازیکنان جلوگیری کند.
رقم قرارداد وحدت و منوچهر به شکلی است که این دو بازیکن را در زمره ارزانترین خارجی‌های تاریخ باشگاه پرسپولیس قرار می‌دهد و نکته جالب اینکه آنها اگرچه هنوز دستمزدی نگرفته‌اند اما بخشی از این قرارداد را هم تا همین حالا استفاده کرده‌اند! نکته مهم اینکه هانانوف و صفروف تا پایان قرارداد خود به فهرست بزرگسالان نخواهند رسید. صفروف (دفاع راست) می‌تواند دو فصل در لیست زیر 23 سال قرار بگیرد و دو فصل هم در فهرست زیر 25 سال باشد و وحدت هانانوف نیز یک فصل در لیست امید و دو فصل در فهرست زیر 25 ساله ها. این نکته مثبتی است که پرسپولیس را به پرورش این دو بازیکن امیدوار می‌کند.
شنیده ها حاکی از آن است که پنجره سرخپوشان حداکثر طی یکی دو روز آینده باز خواهد شد و اولین اقدام باشگاه پرسپولیس این است که قرارداد این دو بازیکن را نهایی کند. بنابراین یحیی گل‌محمدی انتظار دارد تا در هفته جاری دو بازیکن تاجیک به تمرینات تیم او ملحق شوند. با این انتقال، پرسپولیس دو جای خالی در فهرست بزرگسالان خواهد داشت که هنوز مشخص نیست چگونه پر خواهد شد اما باتوجه به خرید دو بازیکن از استقلال دوشنبه و حضور رادوشویچ، حالا سرخپوشان تنها سهمیه دیگر برای خرید خارجی خواهند داشت.

منبع: خبرگزاری آریا

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  ترین‌های جذاب تاریخ یورو ؛ از بهترین گلزن تا سریعترین گل

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »