بازگشت عادل فردوسی‌پور با برنامه 90 | برای فعالیت عادل فردوسی‌پور منعی وجود ندارد

رئیس جدید صداوسیما از بازگشت عادل فردوسی‌پور به قاب رسانه ملی خبرداد.

به گزارش رصد ورزشی: عادل فردوسی‌پور به تلویزیون بر می‌گردد. عادل فردوسی‌پورگزارشگر فوتبال، تهیه‌کننده، مجری تلویزیونی، صداپیشه، مترجم و مدرس دانشگاه اهل ایران است.
عادل فردوسی‌پور در میان شخصیت‌های تلویزیونی ایرانی از محبوبیت گسترده‌ای برخوردار است و عناوینی مانند «بهترین گزارشگر فوتبال»، «بهترین مجری» و «بهترین چهره تلویزیونی» را از جشنواره‌های مختلف دریافت کرده‌است. عادل فردوسی‌پور از مدرسان زبان انگلیسی در دانشگاه صنعتی شریف است. رئیس جدید صداوسیما از بازگشت عادل فردوسی‌پور به قاب رسانه ملی خبرداد.

پیمان جبلی که به تازگی با حکم رهبرانقلاب به عنوان رئیس جدید صداوسیما منصوب شده، در سفر استانی به خوزستان با یک هوادار تیم صنعت نفت آبادان دیدار کرد و او از رئیس جدید صداوسیما خواست تا فردوسی پور با برنامه نود به تلویزیون برگردد. جبلی در جواب این درخواست هوادار فوتبال گفت: از نظر ما فردوسی پور منعی ندارد و می توانند برگردند.

زندگی حرفه‌ای عادل فردوسی‌پور

او کار رسانه‌ایِ خود را در سال ۱۳۷۲ با روزنامه‌نگاری در روزنامه ابرار ورزشی به سردبیری اردشیر لارودی آغاز کرد. او دربارهٔ شروع کارش به عنوان روزنامه‌نگار گفته‌است: «اردشیر لارودی در رابطه با حیطه کاری‌ام پرسید و پاسخ دادم ترجمه. متنی به دستم داد. صبح فردای آن روز کارم را تحویل دادم و از چند روز بعد کار را شروع کردم.

عادل فردوسی‌پور

عادل در آن زمان، دانشجوی سال سوم کارشناسی زبان انگلیسی بود[۴] و در بخش ترجمهٔ صفحهٔ فوتبال خارجی کار می‌کرد. او پس از قبولی در آزمون گزارشگری صدا و سیما، کمی از روزنامه‌نگاری فاصله گرفت. او با مجله سروش جوان، مجله همشهری جوان و روزنامه جام‌جم به همکاری پرداخته و همچنین برای مجله ورلد ساکر چند یادداشت نوشته‌است.

عادل فردوسی‌پور

عادل فردوسی‌پور در تلویزیون

فردوسی‌پور در پایان سال ۱۳۷۳، پس از چندین بار آزمونی که رد شده بود، به صدا و سیما راه یافت و برای اولین بار در سال ۱۳۷۴ در جریان بازی فوتسال جام رمضان صدایش از صدا و سیما پخش شد.[۳] او در ابتدا مسابقات تنیس را گزارش می‌کرد، زیرا در آن زمان ذهنیت مثبتی دربارهٔ جوانان علاقه‌مندی که خواستار ورود به عرصه گزارشگری فوتبال بودند، وجود نداشت. او همچنین به گزارش یک برنامه به نام منتخب ورزشی پرداخت. اطلاعات مفیدی که فردوسی پور دربارهٔ ورزش داشت، باعث شد تا با جلب اعتماد، به مرور گزارش چند دقیقه‌ای مسابقات فوتبال خارجی را به وی واگذار کنند.

در جام ملت‌های آسیا ۱۹۹۶ امارات که با درخشش تیم فوتبال ایران همراه بود، فردوسی‌پور به عنوان اطلاعات‌دهنده در کنار سایر گزارشگران مشغول شد و در ادامه نیز از گزارش ۵ و ۱۰ دقیقه‌ای آغاز شده تا اینکه به گزارش کامل یک مسابقه فوتبال رسید.

او پس از گزارش‌هایش در جام جهانی ۱۹۹۸، به شهرت رسید و پس از آن به عنوان گزارشگر بازی‌های زنده و مهم در برنامه‌های مختلف انتخاب شد. در آن زمان که تلفظ نادرست نام‌های خارجی در گزارش‌های فوتبال صدا و سیما زیاد اتفاق می‌افتاد، او از معدود گزارشگران مسلط به زبان انگلیسی بود که نام‌ها را هم غالباً درست تلفظ می‌کرد.

عادل فردوسی پور

فردوسی‌پور همواره کنجکاو بود که در بازی‌های فوتبالی که در شهرستان‌ها برگزار می‌شود، چه اتفاقی می‌افتد و بر اساس همین ایده او سال ۱۳۷۸ طرح اولیه برنامه ۹۰ را به مدیریت گروه ورزش شبکه سه ارائه کرد. در کمتر از ۲۰ روز او شروع به اجرای این برنامه کرد. او در این برنامه به دلیل موشکافی مسائل چالش‌برانگیزی که خط قرمز صدا و سیما به‌شمار می‌رفت، بارها توسط مدیریت شبکه ۳ و صداوسیما مورد نکوهش و توبیخ قرار گرفت. او به تدریج توانست مخاطبان بسیاری را به این برنامه جلب کند و اجرای آن را تا سال ۱۳۹۷ ادامه داد. برنامه ۹۰ سال‌های پیاپی از پرمخاطب‌ترین و بهترین برنامه‌های ساخته شده در صداوسیما بود که به‌طور متوسط در هر قسمت بیش از ده میلیون بیننده داشته‌است.

عادل فردوسی‌پور

عادل فردوسی‌پور در سال ۱۳۹۴

فردوسی پور فینال سه جام جهانی ۲۰۰۲، ۲۰۰۶ و ۲۰۱۰ را در تلویزیون ایران به صورت زنده گزارش کرد. در جام جهانی ۲۰۰۶ فردوسی‌پور به آلمان اعزام شد تا اولین جام جهانی را از نزدیک تجربه کند. او بیشتر بازی‌های ایران را در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۰۶ گزارش کرد و تیم ملی ایران در بازی با بحرین با گزارش این گزارشگر، صعود به جام جهانی را جشن گرفت. او علاوه بر اینکه هر سه دیدار ایران در آن تورنمنت را گزارش کرد، حدود ۱۰ بازی دیگر هم از ورزشگاه‌های آلمان برای میلیون‌ها بیننده ایرانی با صدای خود روی آنتن برد.

او در فروردین سال ۱۳۹۲ با هدف «ساخت برنامه ای جامع برای بررسی فوتبال اروپا» برنامه فوتبال ۱۲۰ را طراحی و تولید کرد. او از اجرای حمید محمدی و محمدحسین میثاقی در بخش‌های متنوع این برنامه استفاده کرد و فوتبال ۱۲۰ مورد استقبال زیادی قرار گرفت.

او ویژه برنامه‌هایی را با نام‌های بیست‌چهارده و بیست‌هجده برای بررسی اختصاصی و گزارش مسابقات جام‌های جهانی ۲۰۱۴ و ۲۰۱۸ تهیه و اجرا کرد. او در سال ۱۳۹۷ نیز مجله لیگ قهرمانان اروپا که به صورت هفتگی از سوی اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) منتشر می‌شود را به زبان فارسی تهیه و گویندگی کرد.

فردوسی‌پور در طول فعالیت‌هایش در تلویزیون جوایز گوناگونی از جمله جوایز بهترین گزارشگر فوتبال، بهترین مجری ورزشی، بهترین چهره تلویزیونی و بهترین تهیه‌کننده را دریافت کرد.

منبع: خبر ورزشی

منبع: رصد ورزشی

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »