مطالبه‌گری از رئیسی زود است/ ناکارآمدی روحانی باعث مشکلات کشور شد

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: منصفانه نیست که از الان مطالبه‌گری‌ از دولت رئیسی دنبال شود چرا که مطالبه‌گری‌های زیاد از دولتی که هنوز به طور کامل شکل نگرفته،به دور از انصاف است.

حجت الاسلام مجید نصیرایی در گفتگو با خبرنگار مهر، در واکنش به مطالبه‌گری‌های برخی از اصلاح طلبان از دولت سیزدهم، گفت: این افراد در سال‌های اخیر سکوت کرده بودند و ما ندیدیم که در دولت روحانی درباره مسائل مهم مردم و کشور در حوزه‌های مختلف از مسئولان دولت سابق مطالبه‌گری کنند.

وی بیان کرد: عجیب است این افراد که سالیان سال سکوت کرده بودند، با آغاز به کار دولت رئیسی، دغدغه‌مند شده‌اند و مدام مطالباتی را از این دولت مطرح می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دولت سیزدهم هنوز به معنای واقعی کلمه شکل نگرفته است و حتی برخی از معاونان وزرا و استانداران انتخاب نشده‌اند و در این شرایط بسیار زود است که مطالبه‌گری و انتقاد از دولت رئیسی آغاز شود.

مشکلات کشور محصول عملکرد ضعیف دولت روحانی است

نصیرایی بیان کرد: بر هیچ کسی پوشیده نیست که بسیاری از مشکلات و معضلات امروز کشور، محصول عملکرد بسیار ضعیف دولت روحانی است. علی رغم اینکه رئیسی رویه برخی از روسای جمهور گذشته را دنبال نکرد و حتی نگفت کشور را در چه شرایطی تحویل گرفته است، همه ما می‌دانیم رئیسی زمین سوخته تحویل گرفته است.

وی ادامه داد: به هیچ وجه منصفانه نیست که از الان انتقاد و مطالبه‌گری‌ از دولت رئیسی دنبال شود چرا که مطالبه‌گری‌های زیاد از دولتی که هنوز به طور کامل شکل نگرفته است، به دور از انصاف و یک نوع بداخلاقی است.

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شرایط سخت کشور به ویژه در عرصه اقتصادی محصول دولت سابق است و نباید مطالبه‌گری‌ها برای حل سریع مسائل اقتصادی از دولت جدید به گونه‌ای باشد که گویا این دولت، مشکلات عدیده اقتصادی را ایجاد کرده است.

نباید عملکرد مسئولان با نگاه سیاسی و جناحی ارزیابی شود

نصیرایی تاکید کرد: به هیچ وجه نباید بین جریان‌های سیاسی داخلی کشمکش وجود داشته باشد چرا که این درگیری‌ها به نفع منافع ملت نیست و ما نباید به افرادی که نگاه‌های سیاسی و جناحی دارند و با این نگاه غلط عملکرد مسئولان را ارزیابی می‌کنند، اعتبار دهیم.

وی اظهار داشت: همه ما باید به دولت جدید و رئیس جمهور کمک کنیم تا با همکاری و اتحاد بتوانیم مشکلات اساسی مردم را از سر راه کشور برداریم و معضلات اقتصادی را از بین ببریم.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »