لیونل مسی علیه تمامی انتقادات | من ناکام مطلق نیستم!

لیونل مسی هنوز فتح کوپا آمه‌ریکا را باور ندارد و می‌گوید، پاسخ خوبی به کسانی داد که به وی القابی چون بازنده همیشگی می دادند.

 

به گزارش رصد ورزشی: لیونل مسی این روزها در اردوی تیم ملی آرژانتین حضور دارد و اخیرا در بازی مقدماتی جام جهانی برابر وزنوئلا به میدان رفت و کمک کرد آلبی سلسته 1-3 پیروز شود. پس از نیمه تمام ماندن بازی حساس برابر برزیل، مسی خود را برای دیدار مقابل بولیوی در ورزشگاه مونومنتال مهیا می کند.

در آستانه این بازی، لیونل مسی به شبکه “ESPN”، گفت:« با ارزش ترین جام؟ نمی خواهم جام ها و افتخاراتم را رتبه بندی کنم ولی فتح کوپا آمه‌ریکا سخت ترین و مهمترین موفقیتی بود که در فوتبال کسب کرده ام. در بارسلونا خیلی زود اولین قهرمانی ام را به دست آوردم ولی در تیم ملی بارها تا یک قدمی فتح جام رفتیم و ناکام ماندیم. ضربه های سختی بودند و قهرمانی اخیر پس از آن همه رنج و عذاب، واقعا شیرین و لذتبخش بود.»

مسی ادامه داد:« نقش لیونل اسکالونی به عنوان سرمربی کاملا بارز بوده و او شایسته هر تقدیری است. در بدترین مقطع هدایت تیم ملی را قبول کرد و توانست تیمی منسجم را شکل بدهد. او از ابتدا می دانست که چه می خواهد و به خوبی توانست تیمش را مجهز کند.

در سال های 2014 و 2015 نیز چنین تیم خوب و متحدی داشتیم ولی متاسفانه تنها بر اساس پیروزی ها و کسب افتخارات است که تیم ملی را ارزیابی می کنند.

الان ما بهترین تیم نیستیم و سال هایی که ناکام ماندیم نیز بدترین تیم نبودیم. باید به رشد و پیشرفت ادامه دهیم و برای چالش های پیش رو مهیا باشیم. مهم این است که همه در زمین تمام توان‌شان را بگدارند. ما 2014 به فینال جام جهانی رسیدیم و شش سال اخیر نیز سه بار نیز در فینال کوپا آمه ریکا حاضر بوده ایم. به زبان ساده است ولی کار بسیار دشواری محسوب می شود.»

تعطیلات تابستانی شیرین:« تعطیلات امسال از روز اول تا آخرش عالی بود. کنار خانواده و دوستان خوش گذشت چرا که توانسته بودیم قهرمان کوپا آمه ریکا شویم. فرزندانم سرود قهرمانی می خواندند و فضا باورنکردنی بود. بر خلاف سال های گذشته که در 15 روز اول، همه چیز تلخ بود و خاطرات بد حاصل از ناکامی در تیم ملی اجازه نمی دادند، خوشحال باشم. به من لقب ناکام همیشگی داده بودند ولی الان حسم قابل توصیف نیست.»

شاید غیر منتظره ترین اتفاق نقل و انتقالاتی طی سال های اخیر در تابستان امسال رخ داد؛ درست هنگامی که هواداران بارسلونا امیدوار به ماندن لیونل مسی در تیم شان شده بودند که به ناگهان این باشگاه اعلام کرد که قادر به تمدید قرارداد با این فوق ستاره آرژانتینی نیست و او در فصل 22-2021 برای بلوگرانا به میدان نخواهد رفت.

بلافاصله بعد از قطعی شدن جدایی مسی از بارسا شایعات زیادی در رابطه با برنده شش باره توپ طلا مطرح شد اما مطابق انتظار پاری سن ژرمن بود که با این بازیکن به توافق رسید و لیونل مسی را با قراردادی دو ساله به خدمت گرفت.

مسی به علت اینکه تازه به پاری‌سن‌ژرمن منتقل شده بود و از آمادگی کامل برخوردار نبود، در مسابقات ابتدایی این تیم در لیگ فرانسه به میدان نرفت. با این حال او در آخرین بازی پاری سن ژرمن پیش از وقفه بازی‌های ملی حدود 25 دقیقه برابر رنس به میدان رفت و بعد از آن نیز به اردوی تیم ملی آرژانتین برای رقابت‌های مقدماتی جام‌جهانی ملحق شد.

حالا به نظر می رسد که لیونل مسی کاملاً به مرز آمادگی رسیده و می تواند بعد از پیگیری رقابت‌های باشگاهی در ترکیب پاری‌سن ژرمن به میدان برود. با این حال نشریه اسپورت کاتالونیا از یک بند ویژه در قرارداد مسی با PSG رونمایی کرده است. بندی که به این معناست که حضور در مسابقات ملی در ترکیب آرژانتین برای لیونل مسی اولویت دارد که در نوع خود اقدامی وطن پرستانه و جالب از سوی این بازیکن محسوب می شود.

منبع: رصد ورزشی

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »