تحقق تمدن نوین اسلامی در گرو پاسداری از راه شهداست

هرمزبان – نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس، تحقق تمدن نوین اسلامی را در گرو پاسداری از راه شهدا و فرهنگ ایثار و شهادت از سوی دلسوزان نظام جمهوری اسلامی دانست.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایرنا، حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده پنجشنبه شب در آیین مهیمانی لاله ها در گلزار شهیدان بندرعباس، اظهارداشت: جهاد دری از درهای بهشت و شهادت قله ای است که جز مردان واقعی راه ایثار و شهادت به این قله حیات بخش دست نمی یابند.
وی ادامه داد: امروز جمهوری اسلامی ایران اگر عزت و سربلند است، همه آن مدیون مجاهدت ها و ایثارگری ها و خون پاک شهدا هستیم.
امام جمعه بندرعباس با بیان اینکه فرهنگ شهادت موحب هراس دشمن از اسلام شده است، بیان کرد: امروز تمامی رسانه های بیگانه و معاند جمهوری اسلامی ایران دست به دست هم داده اند تا فرهنگ شهادت که رمز جاودانگی ، عزت و آسایش مسلمانان است به حاشیه برود.
حجت الاسلام و المسلمین عبادی زاده توصیه کرد: امروز بر همه کسانی که دل در گرو ارزش های اسلامی دارند به ویژه اصحاب قلم، فرهنگ و هنر این کشور از فرهنگ ایثار و شهادت پاسداری کنید.
وی در پایان خطاب به خانواده های شهدا افزود: راه شهدای شما متوقف و قطع شدنی نیست این راه باید با پاسداری از حرمت خون شهدا تا تحقق تمدن نوین اسلامی و تشکیل حکومت صاحب ولی عصر(عجل) ادامه داشته باشد.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »

وضعیت تأمین اقلام اساسی در بندرعباس مطلوب است

هرمزبان – مدیر جهادکشاورزی بندرعباس از نظارت مستمر بر تأمین و توزیع کالاهای اساسی در این شهرستان خبر داد. وی اعلام کرد که در حال حاضر هیچ کمبودی در زمینه کالاهای اساسی وجود ندارد و اقلام مورد نیاز شهروندان به میزان کافی در دسترس است.

ادامه خبر »

نیروی دریایی سپاه آماده مقابله با هرگونه تهدید دشمن است

هرمزبان – معاون سیاسی ندسا اظهار داشت که تغییر نام خلیج فارس و عقب‌نشینی ۴۸ ساعته در تنگه هرمز تنها نمونه‌هایی از ناکامی‌های ترامپ در برابر ملت ایران است. وی همچنین تأکید کرد که سپاه پاسداران برای هرگونه سناریویی آمادگی کامل دارد.

ادامه خبر »

کمیته حقوق بشر مجلس، پیگیری بین‌المللی جنایت مدرسه میناب را آغاز کرد

هرمزبان – رئیس کمیته حقوق بشر مجلس شورای اسلامی از آغاز پیگیری جنایت جنگی در میناب در سازمان‌های بین‌المللی خبر داد. وی این واقعه را مستنداتی برای محکومیت اقدامات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی دانست.

ادامه خبر »