نگاهی به عملکرد پرسپولیس مقابل استقلال تاجیکستان؛ نمایشی منطقی و دوندگی بالا در تمام خطوط

هرمزبان – پرسپولیس ایران و استقلال تاجیکستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه 1 بر 0 به سود پرسپولیس به پایان رسید.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، تاجیکستانی‌ها با همان نگرشی که الهلال را به زانو درآورده بودند پا به میدان گذاشتند. آن‌ها خوب دفاع می‌کنند، در تخریب کردن نظیر ندارند و از همه مهم تر با انتقال سریع توپ‌های‌شان می‌توانند بلای جان هر تیمی بشوند. بعد از در هم کوباندن الهلال، تاکتیک‌شان لقب غول کش گرفت. حالا که بازی در خانه است، نوبت غول دیگر آسیا بود که طعم این حربه را بچشد. اما خودتان خوب می‌دانید، این غول جنسش فرق دارد. البته که مانند بقیه، شیشه عمر دارد. اما دستیابی به همین شیشه‌ عمر، سال‌هاست قربانی می‌گیرد. از السد بگیرید تا الدحیل. انچنان بی رحم که النصر بعد از گذشت یک سال طی کردن پله های دادگاه فیفا و CAS را به جنگ در میدان ترجیح می‌دهد.
اصولا برابر تیم‌هایی که دفاعی باز می کنند و بسته هستند، دو شاه کلید بیشتر به نظر نمی رسد. شاید دم دست ترین آن، ارسال‌ها باشد. اما پرس خوب استقلالی‌ها در نیمه خودی و بازی تخریبی‌شان، مجال تشکیل مثلث‌ها و یک دوها را به بال‌های پرسپولیس نمی‌داد. اگر هم فرصتی لا به لای این در و آن زدن‌ها پیدا میشد عملکرد ضعیف سعید آقایی و سیامک نعمتی در ارسال کردن، چندان رهاوردی را به جای نمی‌گذاشت. شاه کلید بعدی برابر تاجیکی‌ها چغر و بد بدن، فقط و فقط شوت زدن بود. اما دریغا در تیمی که میلاد سرلک، مهدی ترابی، رضا اسدی و سیامک نعمتی شوت زن را در اختیار دارد نه تنها چندان میلی به شوت زدن دیده نمی شد، حتی سهل انگاری و سستی‌ها در زدن ضربات اخر حسابی با مته روح و روان هواداران سرخ‌ را می خراشید. گرچه بازی با توپ بیش از حد بازیکنان به خصوص عالیشاه در این میان کم تاثیر نیست.
سرمربی تاجیکستانی ها، حساب همه جای کار کرده بود. الا هوش یحیی و دستیارانش. البته که هنوز تعویض های دیرهنگام سرمربی سرخ‌ها جدی‌ترین ضعف او به شما می رود، اما فراموش نکنیم او و کادرش همیشه یک گام از رقبای‌شان در تاکتیک جلوترند. استقلالی‌ها شاید در بازی داخل زمین تدافعی بازی می کردند، اما در نبرد روانی در تهاجم محض بودند. تنها کافی بود که پرسپولیس با گذشت زمان و افزایش فشار دستپاچه شود، آن وقت حریف آماده بود تا داستان الهلال را دوباره تکرار کند. اما شاگردان یحیی همچنان بر بازی مالکانه خود تاکید داشتند. گرچه نبود احمد نوراللهی مشکل پخش توپ سرخ ها را چشمگیرتر از همیشه کرده بود، اما با گذشت زمان و نزدیک‌تر بازی کردن بازیکنان، تاجیکی‌ها بارقه‌های امید را برای‌مان زنده می کردند.
فینال آسیا شاید عده ای را یاد آن خطای بدهنگام احمد و دستان تکبیرگوی مهدی شیری بندازد. اما سرخ‌ها به جای آن که افسوس آن لحظات را بخورند، از یک جمله بیش از همه چیز عذاب می‌بینند: اگر ترابی در آن بازی بود…! سرخ‌هایی که به همه دری زدند اما دریغ از نبوغ و هنر یک بازیکن مانند مهدی ترابی که یک تنه در مواقع سخت کار را برای تیمشان در بیاورد. 
ترابی برای به ثمر رساندن این گل که شاید در آینده ارزشمندی‌اش خیلی بیشتر مشخص شود و به چشم بیاید، پیش از اینکه به توپ ضربه بزند، نیم نگاهی به سمت دروازه و جای دروازه‌بان داشت و با یک ضربه چیپ، انگار که با خط کش‌های مهندسی پیشرفته اندازه گیری کرده باشد، توپ را از بالای دست و سر گلر استقلال که تمام سعی خود را برای گرفتن توپ کرد، به زاویه مخالف و تور رساند تا بی‌شک مهم‌ترین چهره بازی در پایان یک مسابقه سخت و نفس گیر در شهر دوشنبه باشد.
مهدی ترابی طی دوران حضور در پرسپولیس همواره یکی از نفرات کلیدی سرخپوشان بوده و با توجه به توانایی‌هایی که این بازیکن داشت، پیش از پیوستن به اردوی سرخپوشان هم مشخص بود که چقدر می‌تواند در ادامه روند رو به پیشرفت پرسپولیس موثر باشد؛ با این حال اما گلی که از این بازیکن مستعد فوتبال ایران در تاجیکستان دیدیم، را می‌توان از همین حالا در میان خاص‌ترین گل‌های این بازیکن طی دوران حرفه‌ای فوتبال قلمداد کرد؛ گلی که علی‌رغم اینکه سال‌های زیادی پیش روی مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس قرار دارد و این بازیکن متخصص زدن گل‌های زیبا است، همواره با تحسین و احترام ویژه از آن یاد خواهد شد.
یحیی گل‌محمدی پس از برتری یک بر صفر پرسپولیس مقابل استقلال تاجیکستان در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا اظهار داشت: باید بار دیگر از میزبانی تاجیکستانی‌ها تشکر کنم. خاطرات خیلی خوبی از اینجا داریم و با همین خاطرات کشور دوست‌مان را ترک ‌می‌کنیم. بازی خوبی برای ما بود. کنترل این مسابقه را در اختیار داشتیم. خوب پاس داده و گردش توپ خوبی داشتیم.
وی افزود: به جز چند ضربه کرنر و یکی دو ضربه ایستگاهی موقعیت خاصی به حریف ندادیم. در فاز دفاعی عملکرد خیلی خوبی داشتیم. شرایط بازی و چمن ورزشگاه کار را سخت کرده بود و استقلال تاجیکستان هم مقابل حریفانش بازی می‌کرد به همین دلیل انگیزه فوق‌العاده‌ای داشت و ما توانستیم بر تمام این مشکلات غلبه کرده  و یک مسابقه شناور، خوب و رو به جلو را با تعداد پاس‌های زیاد انجام بدهیم.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »