وضعیت بازگشایی مدارس ایرانی خارج از کشور

سرپرست مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور وضعیت بازگشایی مدارس ایرانی خارج از کشور را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، میترا تیموری در این باره اظهار کرد: از دیر باز وجود مدارس خارج از کشور برای ما دارای اهمیت بسیار زیادی بوده است، این دانش آموزان در کشوری که ساکن هستند؛ نیاز دارند با فرهنگ و ارزش‌های ایران آشنا شوند، این مدارس دایر شدند که دانش آموزان و خانواده های آن ها بتوانند از این مدارس بهره ببرند. ضمن این که مدارس، پایگاه‌های فرهنگی و ارزشی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور هستند و ما همواره سعی می‌کنیم آنچه در توان داریم به‌کار گیریم که کیفیت این مدارس بالا باشد. به دلیل این که دانش‌آموزان ما از تعلیم و تربیت عقب نمانند و از طرفی پرچم‌دار و سمبل ما در کشورهای دیگر هستند و ما دوست داریم یک نمونه فاخر از انسان ایرانی، دانش آموز ایرانی و معلم ایرانی در کشورهای دیگر باشند و هم‌چنین دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها از کیفیت تحصیل راضی باشند.

وی افزود: در حال حاضر در ۵۷ شهر از ۳۷ کشور، مدرسه داریم. از این مدارس ۶۵ مدرسه دولتی، ۱۲ مدرسه غیردولتی و ۴ مدرسه بین المللی است و تاکنون تعداد ۱۱ هزار و ۱۱۸ دانش آموز در آن ها ثبت نام کرده اند. با توجه به شرایط کرونا و این‌که برخی افراد هنوز در کشورهای مقصد مستقر نشده‌اند استقبال خوبی از مدارس ایرانی شده است.

تیموری به نحوه نظارت وارزیابی مدارس خارج از کشور پرداخت و گفت: برای سازمان دهی و کنترل بیشتر بر مدارس ایرانی که در جهان داریم، مدارس را در هفت اداره ساماندهی  و تحت نظارت هفت سرپرستی قرار دادیم.کشورهایی که در محدوده جغرافیای هر یک از سرپرستی‌ها قرار می‌گیرند تحت نظارت همان سرپرستی هستند.

سرپرست مرکز امور بین الملل گفت: نقش و عملکرد سرپرستی‌ها برای مدارس ایرانی مثل اداره آموزش و پرورش است. مدیران سرپرستی‌ها با مدارس تحت حوزه خود در ارتباط هستند و همه مسائل مربوط به آن‌ها را از طریق مرکز امور بین‌الملل و مدارس خارج از کشور پیگیری می‌کنند.

تیموری افزود: بخش‌ها و معاونت‌های مختلف ستاد که در وزارت آموزش و پرورش مستقر هستند هر کدام وظیفه‌ای تخصصی دارند و مرکز امور بین‌الملل هم هر کدام از مسائل مدارس را از حوزه تخصصی ذیربط پیگیری می‌کند و از طریق سرپرستی‌ها به نتیجه می‌رساند. مرکز امور بین الملل  واسط بین ستاد و سرپرستی‌های ما در خارج از کشور است. هدف ما حفظ این ارتباط است. تا دانش‌آموزان خارج از کشور از برنامه‌ها و فعالیت های تدارک دیده شده توسط آموزش و پروش داخل کشور بهره ببرند.

تیموری ادامه داد: اگر فردی تا کلاس دهم را در ایران گذرانده باشد می‌تواند در کشور مورد نظر خود که مدرسه ایرانی دارد، ادامه تحصیل دهد. ما بخشی داریم به نام «فارسی‌آموزی» که افراد متقاضی می‌توانند به‌صورت حضوری و مجازی صرفاً زبان فارسی بیاموزند.

وی در خصوص نحوه ثبت نام در مدارس ایرانی خارج از کشور افزود: خانواده‌های دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه حضوری ثبت نام را انجام دهند، هم‌چنین می‌توانند با ارائه مدارک به صورت غیرحضوری ثبت نام کنند و در زمان امتحانات به صورت حضوری به مدرسه مراجعه کنند زیرا در بعضی از کشورها مدرسه ایرانی وجود ندارد .

بر اساس گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، تیموری  در پایان خاطر نشان کرد: ما آمادگی کامل برای بازگشایی مدارس ایرانی در خارج از کشور را داریم و شروع آموزش مطابق با تقویم سال تحصیلی کشور ایران است  ولی در برخی کشورها باید تابع قوانین و مقررات و تقویم اجرایی آن کشور باشیم. در برگزاری مدارس به صورت حضوری باید طبق پروتکل و دستورالعمل همان کشورها عمل کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »