نصب ۱۴۰۰ علمک گاز در شهر بندرخمیر 

هرمزبان – رییس امور بهره برداری شرکت گاز هرمزگان گفت: در حال حاضر افزون بر یکهزار و ۴۰۰ علمک گاز در منازل شهر بندرخمیر نصب شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایرنا، محمدعلی محمدعلیزاده شامگاه پنجشنبه در دیدار با مهدی صابری معاون برنامه ریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری بندر خمیر افزود: در طول چند سال اخیر اشتراک‌پذیری گاز توسط شهروندان یکی از دغدغه‌های شرکت گاز استان است و هزینه فراهم‌ کردن زیرساخت‌ها و گازرسانی به این مناطق نسبت به هزینه انشعابی که شهروندان پرداخت می‌کنند، بسیار متفاوت بوده است.
وی در این باره توضیح داد: بسته به زیربنای ساختمان، دامنه مصرف و تعداد واحد آن این مبلغ  بین ۱۴۰ تا ۳۵۰ هزار تومان متغیر است در صورتی که هزینه علمک‌گذاری، نصب علمک، رگلاتور و هزینه نگهداری این وسایل به مراتب بسیار بیش‌تر و چندین برابر از مبلغ حق انشعاب است.
 رییس امور بهره برداری شرکت گاز هرمزگان بیان کرد: در راستای کمک به شهروندان در اشتراک پذیری گاز با هماهنگی  شرکت گاز با بانک های عامل زمینه اعطای وام به متقاضیان به مبلغ ۱۰۰میلیون ریال به صورت قرض الحسنه با اقساط سه الی پنج ساله فراهم شده است.
 علیزاده تصریح کرد: به زودی نیز ارائه سیلندرهای گاز به تدریج کاهش یافته و دسترسی به گاز فقط از طریق شبکه گازرسانی انجام خواهد شد.
ضرورت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در زمینه گازکشی به منازل
معاون فرماندارخمیر نیز در این دیدار با بیان اینکه حقث طبیعی مردم این شهرستان است که از نعمت گاز بهره مند شوند، افزود: مردم زمانی دغدغه نبود گاز را داشتند و در شأن مردم نیست که با وجود داشتن چنین نعمتی، سیلندرهای گاز را حمل کنند.
مهدی صابری از شهروندان بندرخمیر خواست با توجه به حجم سرمایه‌گذاری و اقداماتی که برای گازرسانی انجام شده، در زمینه اتصال منازل خود به شبکه گازرسانی همکاری و مشارکت بیشتری داشته باشند.
صابری یادآور شد: بر اساس گزارش ها، میزان حوادثی که به واسطه سیلندرهای گاز رخ می‌دهد، بیشتر از حوادث گاز خانگی است.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »