اعتبار تجهیزات هنرستان‌ها تامین شده است

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پایان بازدید از پروژه های در حال ساخت استان زنجان، گفت: تکمیل پروژه های نیمه تمام همچنان در اولویت برنامه های سازمان نوسازی مدارس است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از ایسنا، مهراله رخشانی مهر معاون وزیر آموزش و پرورش در سفر یک روزه به استان زنجان از پروژه های درحال ساخت شهرستان های ماه نشان و ایجرود بازدید و روند پیشرفت کار را بررسی کرد و در جلسه پایانی و جمع بندی که در فرمانداری «ماه نشان» برگزار شد، با تاکید بر اینکه این بازدیدها منجر به شناسایی بهتر مشکلات و اتخاذ تصمیمات سنجیده تر می شود، گفت: طبیعتا تکمیل پروژه های نیمه تمام همچنان در اولویت برنامه های سازمان نوسازی مدارس است.

وی افزود: با تامین اعتبارات روند اجرای پروژه های نیمه تمام که غالبا پروژه های بزرگی نیز هستند سرعت بیشتری می گیرد و به زودی تکمیل می شوند، که یک نمونه فاخر آن هنرستان کار دانش زرین آباد است.

رخشانی مهر با بیان اینکه سیاست تقویت آموزش های فنی و حرفه ای و کار دانش در آموزش و پروش بر اساس اسناد بالادستی دنبال می شود، اظهار کرد: احداث و توسعه هنرستان ها در اقصی نقاط کشور در راستای اهداف و برنامه های نظام تعلیم و تربیت است. اعتبار تجهیزات هنرستان ها نیز تامین شده که در خزانه مراحل نهایی برای پرداخت را طی می کند.

براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، وی همچنین با اشاره به اینکه موضوع احداث و بهسازی سرویس های بهداشتی مدارس طی دو سال اخیر با جدیت بیشتری دنبال می شود، بیان کرد: علیرغم مشکلات اجرایی این پروژه ها، حل مساله سرویس های بهداشتی مورد تاکید است که البته مسائل فنی تعیین می کند که چه نوع سازه ای بر اساس استانداردها، به صورت کانکسی یا با استفاده از مصالح مرسوم ایجاد شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش در ادامه با بیان اینکه در سال گذشته ۲۳۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های خیری تخصیص یافت، افزود: امسال نیز همین رقم برای تکمیل پروژه های مشارکتی اختصاص یافته و اجرای پروژه های جدید نیازمند تصویب در شورای برنامه ریزی شهرستان با تامین اعتبار از محل منابع استانی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »