«سلمان فارسی» راوی حقیقت‌طلبی ایران و اسلام است

رئیس رسانه ملی در بازدید از پشت صحنه سریال سلمان فارسی گفت: مجموعه تلویزیونی سلمان فارسی برای رسانه ملی از اهمیت زیادی برخوردار است و داستان سلمان فارسی، داستان مهمی‌برای ماست و روایتگر حقیقت‌طلبی ایرانیان و داستان زیبای اسلام است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، رئیس صدا و سیما که برای بازدید از مراحل ساخت  سریال سلمان فارسی به حاشیه رود ارس در منطقه سیه رود جلفا رفته بود، گفت: بخش پیچیده‌ای از سریال سلمان فارسی در این محل فیلمبرداری می‌شود و امیدواریم هر چه سریع‌تر با حمایت همه جانبه سازمان این سریال ساخته و آماده پخش شود.

وی داوود میرباقری را متفکر و اندیشمندی  صاحب سبک خواند و افزود: داستان سلمان فارسی، داستان مهمی‌برای ماست و روایتگر حقیقت‌طلبی ایرانیان و داستان زیبای اسلام است.

علی‌عسکری ابراز امیدواری کرد: در زمان پخش سریال سلمان فارسی در ایران با دوبله و پخش همزمان در کشورهای مختلف و سینماهای داخل کشور، کاری استثنایی صورت گیرد.

حمید شاه آبادی، معاون سیما نیز مجموعه تلویزیونی سلمان فارسی را اثری پیشرو در عرصه جهانی دانست و بیان کرد: این سریال می‌تواند روند سریال‌سازی را متحول کند و الگویی برای سایر تولیدات سیما باشد.

وی با اشاره به سومین حضور رئیس رسانه ملی در پشت صحنه سلمان فارسی از عزم جدی برای حمایت از ساخت این اثر گفت. شاه آبادی با اذعان به برخی کمبودها تصریح کرد: ساخت و ساز دکورها به خصوص برای فصل ایران سرعت بیشتری خواهد گرفت.

داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان سریال سلمان فارسی نیز با تشکر از حضور رئیس رسانه ملی و همراهان، از همت مسئولان صداوسیما قدردانی کرد و گفت: کار تاکنون با استانداردهای خوبی ساخته شده و امیدواریم با همین کیفیت ادامه یابد.

میرباقری ادامه داد: ما با دانستن چالش‌ها و سختی‌های چنین کاری پا در مسیر ساخت سریال سلمان گذاشتیم و از پس مشکلات برآمده‌ایم.

میرباقری به فصل بیزانس که یکی از فصول سه‌گانه سریال است، اشاره کرد و یادآور شد: بخش چشمگیری از این فصل پربازیگر و پرلوکیشن را فیلمبرداری کرده‌ایم.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد مسیر حرکت کاروان سریال سلمان فارسی با همین روند ادامه یابد.

سریال سلمان فارسی به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیه کنندگی حسین طاهری، سریال فاخر ویژه سازمان صداوسیماست که به سفارش سیما فیلم ساخته می‌شود. این سریال به زندگی سلمان فارسی، یار ایرانی پیامبر (ص) می‌پردازد و در سه فصل ایران ساسانی، بیزانس و حجاز صدر اسلام روایت می‌شود. فیلمبرداری این سریال از آذر سال 1398 در شهداد کرمان آغاز شد و کاروان سلمان فارسی با رعایت کامل شیوه‌نامه‌های بهداشتی و عبور از جزیره قشم، شاهرود، شهرک سینمایی نور هم اکنون به جلفا رسیده است.

علی عسکری در ادامه دیدار با عوامل سریال سلمان فارسی از کلیسای سنت استپانوس جلفا بازدید کرد. این کلیسا لوکیشن دیرعموریه سریال سلمان فارسی است که سازندگان سریال حدود دو ماه اخیر را در این لوکیشن سپری کردند. وی استفاده از ظرفیت‌های گردشگری و بناهای تاریخی را یکی از ویژگی‌های این سریال خواند.

داوود میرباقری، نویسنده و کارگردان سریال سلمان فارسی در این دیدار، رئیس سازمان و همراهان را در جریان نحوه فیلمبرداری در کلیسای سنت استپانوس گذاشت. وی تاکید کرد: با توجه به ارزش بالای این کلیسا و ثبت جهانی آن، سازندگان سریال با رعایت کامل مسایل حفاظتی و با نظارت کامل کارشناسان میراث فرهنگی اقدام به فعالیت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان قشم برگزار شد

هرمزبان –

نشست بصیرتی و تبیینی به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در شهر درگهان واقع در جزیره قشم برگزار شد. این نشست با هدف افزایش آگاهی و تبیین مسائل عقیدتی و سیاسی برای شرکت‌کنندگان ترتیب داده شده است.

ادامه خبر »

حمله آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب: یک کشته، ۱۰ زخمی و ۴ نفر مفقود شدند

هرمزبان – معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان اعلام کرد که در حمله شب گذشته آمریکا به یک لنج غیرنظامی در میناب، یک نفر شهید، ۱۰ نفر مصدوم و چهار نفر مفقود شده‌اند.

ادامه خبر »

هرمزگان موفق به تحقق ۱۰۶ درصدی اهداف اشتغالزایی شد

هرمزبان –

استان هرمزگان در سال ۱۴۰۴ با ثبت بیش از ۱۹ هزار و ۸۰۰ فرصت شغلی در سامانه رصد، موفق به تحقق ۱۰۶ درصد از تعهدات اشتغال خود شد. این آمار نشان‌دهنده عملکرد فراتر از برنامه تعیین‌شده در این استان است.

ادامه خبر »

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »