کاهش پرواز های ورودی و خروجی کیش/دسترسی به سواحل تا ۶ شهریور ممنوع

هرمزبان – سخنگوی شورای سلامت کیش از ابلاغ مصوبات جدید ستاد مقابله با کرونا منطقه آزاد کیش با هدف کنترل پیک پنجم این بیماری خبر داد.

دکتر محمدرضا رضانیا صبح امروز (اول شهریورماه) از دورکاری ۷۰ درصدی کارکنان در منطقه آزاد کیش خبر داد و گفت: از یکم تا ۳۱شهریور “سازمان منطقه آزاد کیش، شرکت های تابعه، ادارت، نهادها، دانشگاه ها، بانک ها، بیمه ها، موسسات مالی و اعتباری، جوامع، تالار بورس و شرکت های خصوصی” ملزم به رعایت دور کاری ۷۰ درصدی کارکنان خود هستند و در صورت عدم رعایت،مسئولیت حقوقی بر عهده مدیران مجموعه های مربوطه خواهد بود.

وی اضافه کرد: یگان های نظامی و انتظامی، امنیتی، بهداشت و درمان، امدادی، آب و برق، آتش نشانی و اورژانس از این مصوبه مستثنی هستند.

رضانیا در خصوص ساعت کاری کارکنان این منطقه، اظهار کرد: از یکم شهریور ساعت کاری سازمان، شرکت های تابعه، ادارت، نهادها، دانشگاه ها، بانک ها، بیمه ها، موسسات مالی و اعتباری، جوامع، تالار بورس و شرکت های خصوصی از ساعت ۸ صبح تا ۱۴:۳۰ خواهد بود.

سخنگوی شورای سلامت کیش در رابطه با اطلاع رسانی قبلی به ساکنان کیش جهت اجتناب از مسافرت و خارج شدن از جزیره، بیان کرد: کارکنانی که به مسافرت رفتند در هنگام بازگشت به جزیره با استفاده از مرخصی استحقاقی باید دوره قرنطینه خانگی را به مدت ۵ روز رعایت کنند و در صورت عدم ابتلا به بیماری و نداشتن علائم می توانند در محل کار خود حاضر شوند.

رضانیا در خصوص ساعت کاری مراکز تجاری، اظهار کرد: ساعت کاری بازارها از ۳۰ مرداد ساعت ۱۸ تا ۲۲ بوده و در صورتی که غرفه ای نسبت به رعایت پروتکل ها بهداشتی بی توجهی کند برابر مقررات نسبت به پملب غرفه اقدام می شود.

وی تصریح کرد: در صورت افزایش موارد عدم رعایت پروتکل های بهداشتی طبق تشخیص مرکز توسعه سلامت کیش نسب به اعمال محدودیت های شدید برای مجموعه متخلف اقدام خواهد شد.

به گفته رضانیا جامعه بازاریان و بازرگانان کیش باید نسبت به تعیین یک نفر ناظر بهداشت پروتکل ها برای هر بازار و مجموعه خدماتی اقدام کند.  

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش بیان کرد: با توجه به هدف گذاری تعیین شده برای رعایت پروتکل های بهداشتی به میزان ۸۵ درصد، در صورت عدم رعایت توسط جوامع و مشاغل کیش اعمال محدودیت های شدیدتر در دستور کار ستاد مقابله با کرونا جزیره کیش قرار خواهد گرفت.

رضانیا خاطرنشان کرد: مدیریت بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش با همکاری جامعه بازاریان و بازرگانان کیش نسبت به تعیین تعداد حضور مشتری در هر غرفه بر اساس متراژ غرفه ها نظارت می کند.

این مقام مسئول فعالیت رستوران ها و کافی شاپ ها را تا چهارم شهریور به صورت بیرون بر اعلام کرد و افزود: فعالیت رستوران ها و کافی شاپ ها از پنجم شهریور با رعایت فاصله گذاری  اجتماعی و تعیین فاصله هر میز به میزان ۴ متر و حداکثر ۴ نفر در هر میز و تعیین ظرفیت هر کدام از رستوران ها و کافی شاپ ها طبق ابلاغ ظرفیت پذیرش تعیین شده در درب ورودی مراکز  نصب خواهد شد و  فعالیت آنها تا ساعت ۲۳ خواهد بود.

به گفته رضانیا محدودیت های قبلی اعلام شده مبنی بر توقف فعالیت های مشاغل حوزه گردشگری تا ششم شهریور تمدید شده است.  

سخنگوی شورای سلامت کیش افزود: منع تردد شبانه به استثنای خودورهای یگان های نظامی و انتظامی و بخش های عملیاتی، امنیتی، بخش درمان، امدادی، آب و برق، آتش نشانی، اورژانس، مخابرات، و عوامل ستاد پیشگیرانه از کرونا تا ۴ شهریور از ساعت ۲۳ تا ۴ بامداد و از پنجم شهریور تا اطلاع ثانوی از ساعت ۲۴ تا ۴ بامداد است.

وی در رابطه با کاهش پرواز های ورودی و خروجی جزیره کیش، گفت: کاهش پرواز های ورودی و خروجی به کمتر از ۲۰ پرواز در روز و با رعایت ظرفیت ۶۰ درصد و فاصله گذاری اجتماعی در پروازها، اتوبوس حمل مسافر و سالن های فرودگاه ادامه خواهد داشت.

رئیس مرکز توسعه سلامت کیش دسترسی به سواحل را تا ششم شهریور ممنوع اعلام کرد و افزود: محدودیت های قبلی اعلام شده مبنی بر توقف تمام اماکن ورزشی تا ششم شهریور تمدید می شود و کاهش شناورهای مسافری و منع ورود مسافر از مسیر دریایی به کیش به استثنای کیشوندان با احراز هویت تا اطلاع ثانوی ادامه دارد.

رضانیا گفت: هتل ها با ظرفیت پذیرش ۳۰ درصدی مسافر به فعالیت خود ادامه می دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »