توییت مایکل مور درباره شکست آمریکا در افغانستان

مایکل مور، مستندساز برنده نخل طلای کن و جایزه اسکار در واکنش به رخدادهای افغانستان آمریکا را متجاوز اصلی خواند و شکست ارتش آمریکا را به سخره گرفت.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، مایکل فرانسیس مور، مستندساز چپگرای آمریکایی، در توییتی نوشت: سقوط، بار دیگر. آمریکا در یک جنگ دیگر شکست می‌خورد. این طولانی‌ترین جنگ ما بود… ما بیش از ۲ تریلیون دلار هزینه کردیم. ما برای حمله به کشوری که بن لادن در هیچ کجا یافت نشد، جان بیش از ۲۳۰۰ آمریکایی را قربانی کردیم. بوش می‌گفت علاقه‌ای به دستگیری بن لادن ندارد.

نویسنده کتاب «وطنم کجاست» همچنین نوشت: تیم اوباما او را در خانه‌ای در نزدیکی «وست پوینت» پاکستان پیدا کردند. کی حدس می‌زد! ما مهاجم هستیم. طالبان مهاجم نیستند. آن‌ها از جنس خود مردم افغانستان هستند. یک‌بار دیگر، ما از ارتشی بدون هواپیمای بمب‌افکن، بدون ناوشکن، بدون موشک و بدون هلیکوپتر شکست خوردیم. ما پس از جنگ جهانی دوم دیگر نتوانستیم در هیچ جنگ واقعی پیروز شویم.

گفتنی است عقب نشینی آمریکا و ظهور طالبان در افغانستان از نظر بسیاری از مردم در سراسر جهان شکست سیستم دفاعی آمریکا است.

مایکل مور در دانشگاه میشیگان در رشته خبرنگاری تحصیل کرد و کار حرفه‌ای خود را با ویراستاری مجله دانشگاه میشیگان آغاز کرد. پس از تحصیل به فیلم‌سازی مستند و برنامه‌سازی برای تلویزیون روی آورد. ویژگی اصلی فیلم‌های او زبان تند و جسورانه‌اش علیه سیاست‌مداران بخصوص سیاست‌مداران آمریکا است. مور در فیلمهایش به انتقاد از جهانیسازی، شرکت‌های بزرگ، حق مالکیت سلاح، بیل کلینتون و جرج دبلیو بوش، جنگ عراق، سیستم خدمات درمانی آمریکا و کاپیتالیسم پرداخته است.

او در کتاب تالیفی و پرفروش خود با نام «وطنم کجاست/ where’s my country» انتقادهای صریح و تندی علیه دولت جرج بوش وارد کرده و انتقادات او از عملکرد دولت ترامپ بازتاب زیادی داشت.

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »