کرونای دلتا هرمزگان را آلوده کرده است/سهمیه جدید واکسن به دستمان رسید

هرمزبان – رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان گفت: سوش غالب کرونا در هرمزگان دلتا بوده و متاسفانه این ویروس با توجه به قدرت سرایت و انتشارپذیری بالایی که دارد، همه مناطق استان را آلوده کرده و به سرعت در حال چرخش است.

دکتر حسین فرشیدی ، افزود: در ۲۴ساعت گذشته با جان باختن ۱۵ نفر دیگر از بیماران مبتلا به کرونا در هرمزگان، شمار کل جان باختگان این بیماری در استان به هزار و ۹۱۵ نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه با بستری شدن ۲۴۰ نفر دیگر در ۲۴ساعت گذشته، شمار کل بستری‌ها به هزار و ۳۱۷ نفر رسید، تصریح کرد: اکنون ۱۴۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و حال ۴۰ نفر از آن‌ها وخیم است.

وی با اشاره به اینکه واکسیناسیون زنان باردار در حال انجام است و در صورت دریافت پیامک یا تماس به مراکز تعیین شده مراجعه کنند، خاطرنشان کرد: هر هفته دو بار سهمیه جدید واکسن وارد استان می‌شود که سهمیه جدید هفته گذشته وارد استان شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: متولدین ۱۳۶۲ به قبل برای دریافت واکسن به سایت سلامت مراجعه و نام نویسی کنند.

وی آخرین آمار واکسیناسیون کرونا در استان را ۴۳۵ هزار و ۸۳۶ دوز اعلام و بیان کرد: در شبانه روز گذشته واکسیناسیون کرونا برای ۲ هزار و ۸۳۱ نفر در استان انجام شده است.

فرشیدی اضافه کرد: سوش غالب کرونا در هرمزگان دلتا بوده و متاسفانه این ویروس با توجه به قدرت سرایت و انتشارپذیری بالایی که دارد، همه مناطق استان را آلوده کرده و به سرعت در حال چرخش است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »

استقرار علایم ناوبری در آب‌های تنگه هرمز

هرمزبان –

معاون دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان اعلام کرد که به منظور ایمن‌سازی مسیر تردد شناورها در تنگه هرمز، سه فروند بویه در محل غرق‌شدگی چند شناور ناشی از جنگ تحمیلی سوم مستقر شده است. این اقدام به دنبال هدف قرار گرفتن این شناورها توسط دشمن آمریکایی-صهیونی صورت گرفته است.

ادامه خبر »

روایت هنرمندانه ماجرای تلخ دبستان شجره‌طیبه با عنوان “نمایش وطن و تن” در دو نوبت در میناب برگزار می‌شود

هرمزبان –

نمایش “وطن و تن” به روایت تلخ و دردناک از جان باختن ۱۶۸ کودک دانش‌آموز، معلم و والدین آن‌ها در دبستان شجره‌طیبه خواهد پرداخت. این نمایش در دو نوبت در شهرهای میناب و بندزرک اجرا می‌شود.

ادامه خبر »