۳۴ هزار هیات مذهبی در مدارس فعالیت دارند

هرمزبان – مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش به ارائه توضیحاتی درباره نحوه برگزاری نهمین سوگواره احلی من العسل به مناسبت ایام سوگواری محرم پرداخت و گفت: در حال حاضر ۳۴ هزار هیات مذهبی در مدارس کشور فعالیت دارند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان به نقل از گزارش روز شنبه ایرنا از معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، محمدرضا مسیب‌زاده در نشست خبری که از شبکه شاد پخش شد پیرامون برگزاری نهمین سوگواره احلی من العسل با بیان اینکه باید در ایام محرم ولایت مداری و تمکین از امام زمان (عج) را یاد بگیریم تا در مقابل ظلم سکوت نکنیم اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش براساس سند تحول بنیادین که عالی‌ترین راهبرد اجرایی است و براساس تربیت تمام ساحتی و ساحت اعتقادی و اخلاقی برنامه‌های خوبی برای دانش‌آموزان دارد.

وی افزود: ما فعالیت‌های مختلفی در حوزه عترت و امام شناسی انجام دادیم فعالیت‌های ما دو جنبه عمیق و محتوایی و تبلیغی و ترویجی دارد. در کنار آموزش‌های قرآنی هیات‌های مذهبی در ۳۴ هزار مدرسه داریم که نمود عملی فعالیت‌هاست.

مسیب‌زاده ادامه داد: در بحث نماز سند جامع نماز را داریم که تبلور عینی آن برگزاری پیش اجلاسیه‌هاست. حدود هشت سال است که همکاران از سطح مدرسه، منطقه، استان و ستاد با جمعی از فعالان فرهنگی ستاد بزرگداشت سوگواره احلی من العسل را طراحی کردند تا به معرفی شخصیت والای حضرت قاسم در روز ششم محرم بپردازد.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در این روز هیات‌های مذهبی و تشکل‌های دانش‌آموزی شرکت موثر دارند اضافه کرد: دبیرخانه برگزاری این سوگواره امسال مسجد اعظم استان زنجان است و در کنار این موضوع این سوگواره به صورت سراسری برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره مجالس عزاداری گفت: امسال سوگواره احلی من العسل با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی برگزار می‌شود. حفظ سلامت فرهنگیان و دانش‌آموزان در این برنامه برای ما مهم است و امسال این برنامه را در ۳ شیوه برگزار می‌کنیم.

مسیب‌زاده تشریح کرد در شیوه اول برگزاری سوگواره به صورت نمادین است؛ شیوه دوم اینگونه است که خانواده‌ها در قالب وسیله‌های نقلیه با پخش سرودهای حماسی و انقلابی در سطح شهر پخش می‌شوند و ماسک توزیع خواهند کرد. در شیوه سوم برگزاری پویش‌های مختلف است که به روش‌های متفاوتی برگزار می‌شود.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش افزود: به ۳۱۳ نفر که بهترین آثار را در قالب این پویش‌ها ارسال کنند بعد از روز اربعین جوایزی اهدا می‌شود. امسال برای اولین بار در صفحه اول شبکه شاد بخشی تحت عنوان نوجوانان عاشورایی تعیین شده که افراد می‌توانند در این بخش از مطالب بهره مند شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برای ترغیب دانش‌آموزان برای شرکت در این سوگواره چه اقداماتی انجام دادید ادامه داد: قرارگاه مجازی داریم ۱۷ کانال در ۱۷ پایگاه و ۱۲ استان‌ فعالیت دارند و حدود پنج میلیون عضو در این کانال‌ها داریم و برای ترغیب دانش‌آموزان به آموزه‌های ارزشمند در کانال‌ها تبلیغات موثر داریم و از شیوه‌های معرفی و تبلیغ فعالیت‌های ارزشی استفاده می‌کنیم.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با تاکید براینکه به آموزه‌های ارزشمند امام حسین (ع) نیازمند هستیم تاکید کرد: احل من العسل به صورت متمرکز در هر استان و منطقه در یک میعادگاه برگزار می‌شود. این برگزاری به صورت سراسری خواهد بود.

وی درباره آسیب شناسی این سوگواره گفت: تمام کارهای ما براساس هیات اندیشه ورز خواهد بود حدود ۱۵۴ جلسه هیات اندیشه ورز برگزار کردیم که محتوای آنان درباره برگزاری برنامه‌های آینده است.

منبع: ایرنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »

اجرای ۸ پروژه بزرگ آبرسانی در هرمزگان در حال انجام است

هرمزبان – مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان از اجرای ۲۴۲ پروژه آبی در استان با اعتبار ۸۰ هزار میلیارد ریال خبر داد. وی تأکید کرد که این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم جدی دولت برای پایدارسازی منابع آبی در هرمزگان است.

ادامه خبر »

اجرای طرح کنترل مصرف برق برای مشترکان پرمصرف در هرمزگان

هرمزبان – مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان از آغاز طرح محدودسازی مشترکان پرمصرف خانگی و تجاری خبر داد. وی اعلام کرد که در صورت تجاوز از الگوهای مصرف تعیین‌شده، قطع برق به‌صورت مرحله‌ای انجام خواهد شد.

ادامه خبر »

اجرای ۲۴۲ طرح آبی در هرمزگان با تخصیص اعتبار ۸ هزار میلیارد تومان

هرمزبان –
مدیرعامل آبفا هرمزگان از تخصیص بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برای اجرای ۲۴۲ پروژه زیرساختی در زمینه‌های انتقال، تأمین و تصفیه آب در استان خبر داد. وی به چالش‌های اقلیمی و هزینه‌بر بودن تأمین آب در هرمزگان اشاره کرد.

ادامه خبر »

بندرلنگه؛ تجلی همبستگی در اجتماع شهدای گمنام با ابتکار «مشت‌های گره‌کرده»

هرمزبان –
بندرلنگه شاهد برگزاری پویش «مشت‌های گره‌کرده» بود که به منظور تجلیل از شهدای گمنام برگزار شد. این برنامه به عنوان نمادی از همبستگی و اتحاد در جامعه، با حضور مردم و مسئولان محلی برگزار گردید. هدف از این پویش، یادآوری فداکاری‌های شهدا و تقویت روحیه همدلی در میان شهروندان بود.

ادامه خبر »

عاشورا، سرچشمه انگیزه ملت ایران در عرصه مقاومت است

هرمزبان – نماینده ولی‌فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس با تأکید بر شرایط منطقه و تحولات جاری، بیان کرد که ملت ایران در عرصه‌های مختلف، فرهنگ عاشورا را به عنوان پشتوانه‌ای برای ایستادگی و مقاومت خود انتخاب کرده است. وی افزود که این روحیه در مقاطع حساس تاریخی، نقش مهمی در حفظ انسجام و قدرت ملی ایفا کرده است.

ادامه خبر »

ایران به فراتر از دکترین پدافندی رسیده است/ واکنش به هر اقدام، تمامی جبهه مقابل را شامل می‌شود

هرمزبان – آیت‌الله عبادی‌زاده تغییر رویکرد دفاعی جمهوری اسلامی را از حالت پدافندی به آفندی اعلام کرد. وی همچنین به شکل‌گیری وحدت در جبهه مقاومت اشاره کرد و هشدار داد که هر اقدام از سوی بازیگران جبهه مقابل با واکنش گسترده‌ای از سوی ایران مواجه خواهد شد.

ادامه خبر »