بعد از عدم توافق با باشگاه؛ خداحافظی ارسلان مطهری از هواداران استقلال

هرمزبان – ارسلان مطهری پست جدیدی منتشر کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، ارسلان مطهری، مهاجم تیم فوتبال استقلال که قراردادش با این تیم اتمام یافته، به نظر برای ادامه حضورش در استقلال و تمدید قرارداد به توافقی دست نیافته و به همین منظور از هواداران استقلال خداحافظی کرده است. پست منتشر شده توسط ارسلان مطهری یک ویدیو و متن به شرح زیر است:
امیدوارم اِسمِ خوبی به جای مونده باشه از من به عنوان یه سرباز،برای شُمایی که بهترین هوادارایِ دنیا و مالکِ تیمِ استقلال هستید….
دوسِتون دارم تا اَبَد!!!
🙏🏻💙💙💙💙💙💙🎸🍀
ارسلان مطهری مهاجم استقلال با انتشار پستی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام، به شایعات جدایی اش از این تیم دامن زد. ارسلان مطهری یکی از دیگر بازیکنانی است که قراردادش با استقلال به پایان رسیده و پیش از پایان لیگ برتر، اخباری مبنی بر جدایی این بازیکن در رسانه ها منتشر شده بود. مطهری در مصاحبه هایش به صراحت اعلام کرده بود که با مدیران فعلی تیم حاضر به مذاکره جهت تمدید قراردادش نیست و حالا به نظر می رسد او از جمع آبی پوشان جدا شده است.
مطهری با پستی که در صفحه اینستاگرامش منتشر نمود، جدایی خود از جمع آبی پوشان را اعلام کرد. در این پست که ویدیویی از مصاحبه این بازیکن در نخستین جلسه تمرینی اش پس از پیوستن به استقلال است، او از اینکه توانسته است راهی تیم محبوبش شود، خوشحال است. مهاجم آبی پوشان در توضیح این ویدیو نیز نوشته است: «امیدوارم اسم خوبی به جای مونده باشه ازمن به عنوان یک سرباز، برای شماییکه بهترین هوادارای دنیا و مالک تیم استقلال هستید… دوستتون دارم تا ابد!»
چنانچه جدایی مطهری از جمع استقلالی ها قطعی باشد، او به چهارمین جدا شده رسمی آبی پوشان تبدیل می شود. پیش از این نیز هروویه میلیچ، شیخ دیاباته و محمد نادری از استقلال جدا شده بودند و حالا به نظر می رسد ارسلان مطهری نیز چهارمین بازیکن جدا شده فصل قبل آبی پوشان است. سیاوش یزدانی، سیدحسین حسینی، مسعود ریگی، فرشید اسماعیلی، آرش رضاوند و داریوش شجاعیان دیگر بازیکنانی هستند که دیگر با استقلال قراردادی ندارند و احتمال جدایی آنها نیز بالاست. 
چهار بازیکن جوان تیم فوتبال استقلال در انتظار تصمیم فرهاد مجیدی برای فصل آینده هستند. تیم فوتبال استقلال در حالی قرار است در فصل نقل‌وانتقالات چند بازیکن جدید را به لیست تیمش اضافه کند که چهار بازیکن جوان این تیم در فصل گذشته در تیم‌های دیگر حضور داشتند و حالا فرهاد مجیدی باید در مورد آینده آنها تصمیم بگیرد. فردین رابط، رضا آذری، محمد بلبلی و سجاد آقایی چهار بازیکنی هستند که فصل گذشته به صورت قرضی در تیم‌های دیگر بازی کردند و حالا با اتمام مسابقات لیگ برتر تحت اختیار باشگاه استقلال هستند.
این چهار بازیکن منتظر تصمیم فرهاد مجیدی هستند تا تکلیف‌شان برای فصل آینده مشخص شود. اینکه مجیدی هر چهار بازیکن را برای فصل آینده بخواهد یا نه موضوعی است که به روند یارگیری استقلال در فصل نقل‌وانتقالات مربوط می‌شود و نفرات یادشده فعلاً باید صبر کنند تا مجیدی تصمیم نهایی را در مورد آنها بگیرد.
 فرهاد برای دروازه فعلا روی بازگرداندن پورحمیدی از اراک و حفظ یکی از دو شماره یک فعلی اش حساب می کند و اگر حسینی و مظاهری تصمیم بگیرند هر دو در استقلال بمانند، احتمالا اصراری به بازگشت پورحمیدی که تراکتور هم خواهان اوست، نخواهد داشت. خارجی مدنظر فرهاد مجیدی هم لوسیانو پریرا گلزن فولاد ملقب به شیمبا است. فرهاد مجیدی در گفتگو با رسانه رسمی باشگاه به این موضوع اشاره کرده بود که شاید بازیکن خارجی هم جذب شود.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »