نگاهی به سوابق وزیرپیشنهادی کشور/احمدوحیدی درمیدان فاطمی پیاده شد

«احمد وحیدی» به عنوان وزیر پیشنهادی کشور از طرف رئیس‌جمهور برای تصدی این وزارتخانه به مجلس شورای اسلامی معرفی شد.

خبرگزاری مهر، گروه سیاست- سردار احمد وحیدی، گزینه معرفی شده از سوی رئیس جمهور کشورمان برای تصدی یکی از مهمترین و حساس‌ترین وزارت‌خانه‌های کشور یعنی وزارت کشور است. او از شناخته شده‌ترین چهره‌ها در میان افراد معرفی شده برای عضویت در هیئت دولت سیزدهم است.

برای آشنایی بیشتر با گزینه معرفی شده از سوی رئیس‌جمهور، نگاهی به سابقه و مسئولیت‌های او کرده‌ایم.

سوابق و مسئولیت‌ها

احمد وحیدی در سال ۱۳۳۷ در شهر شیراز به دنیا آمد و در سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران ملحق شد. سردار وحیدی در حال حاضر عضو حقیقی و رئیس کمیسیون سیاسی، دفاعی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام است و ریاست دانشگاه عالی دفاع ملی را نیز برعهده دارد.

سردار وحیدی، چهره‌ شناخته شده در مسائل دفاعی و امنیتی کشور است که نقش بسزایی در تأسیس وزارت اطلاعات ایفا کرده است و کارنامه وی، نقش پر رنگ او را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سپاه نشان می‌دهد.

همچنین در زمان دریابان علی شمخانی، سردار وحیدی به عنوان معاون طرح و برنامه وزارت دفاع ایفای نقش می‌کرد. وی بعد از سردار نجار مسئولیت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را بر عهده گرفت.

سردار وحیدی در دولت نهم هم با حکمی از سوی محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور وقت به عنوان نماینده نیروهای مسلح در تدوین برنامه پنجم توسعه کشور فعالیت کرد.

تحصیلات

سردار وحیدی کارشناس ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت، کارشناس مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتری مطالعات استراتژیک را از دانشگاه امام صادق(ع) گرفته است و هم اکنون در رشته علوم استراتژیک در مقطع دکترا در حال تحصیل است.

مهمترین ویژگی و توانمندها

سردار احمد وحیدی در دوران خدمت خود در این ۴۲ سال، مسئولیت‌ها متعددی برعهده داشته است که از مهمترین این مسئولیت‌ها می‌توان به معاونت اطلاعات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۷، فرماندهی نیروی قدس از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۶- به عنوان اولین فرمانده نیروی قدس سپاه پیش از سپهبد شهید سلیمانی-، معاون طرح و برنامه وزیر دفاع از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ در دولت هشتم، قائم‌مقام وزیر دفاع از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ در دولت نهم، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ در دولت دهم و رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی از سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ اشاره کرد.

این تجارب می‌تواند به او در صورت کسب رای اعتماد از مجلس در تصدی وزارت کشور که یکی از گسترده‌ترین و مهمترین وزارتخانه‌های کشور است کمک کند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

کیش آماده ارائه خدمات به عزاداران در ماه‌های محرم و صفر

هرمزبان –

مدیرعامل شرکت عمران، آب و خدمات کیش از اجرای مجموعه‌ای از اقدامات عمرانی و خدماتی در مساجد، حسینیه‌ها و فضاهای عمومی جزیره کیش خبر داد. این اقدامات به منظور فراهم کردن بستر مناسب برای برگزاری آیین‌های عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) انجام شده است.

ادامه خبر »

عدم وجود قاچاق بنزین در بندرعباس؛ عذرخواهی به خاطر صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان از مردم به خاطر صف‌های ایجاد شده در جایگاه‌های عرضه سوخت عذرخواهی کرد. وی افزود که بررسی‌های کارشناسی در بندرعباس نشان می‌دهد که قاچاق بنزین در این شهر وجود ندارد.

ادامه خبر »

اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به هرمزگان به منظور برگزاری مراسم محرم

هرمزبان –
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامعلی کاظمی از اعزام بیش از ۳۰۰ مبلغ به استان هرمزگان برای برگزاری مراسم سوگواری ماه محرم خبر داد. وی افزود که در دهه اول محرم، بیش از یک‌هزار و ۲۳۰ هیئت مذهبی و موکب در این استان فعال خواهند بود.

ادامه خبر »

مهار سریع آتش‌سوزی در بیمارستان حاجی‌آباد؛ بیماران در امنیت کامل قرار دارند

هرمزبان – حریق صبح امروز در بیمارستان فاطمه‌الزهرا(س) شهرستان حاجی‌آباد به سرعت توسط نیروهای آتش‌نشانی و کادر درمان کنترل شد. این حادثه بدون ایجاد تلفات جانی یا مصدومیت به پایان رسید.

ادامه خبر »

هشدار درباره وضعیت یادگار قاجاری هرمزگان؛ بخشی از قلعه کردر در میناب فروریخت

هرمزبان –

در پی وعده تعیین حریم و آغاز مرمت قلعه تاریخی کردر در میناب، ریزش بخشی از این سازه نگرانی‌هایی را به همراه داشته است. این وضعیت، امیدها برای حفظ این بنای تاریخی را تحت تأثیر قرار داده است.

ادامه خبر »

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه در برنطین

هرمزبان –

کاروان زیارتی مشهد مقدس از حوزه مقاومت حضرت خدیجه(س) در بخش برنطین برگزار شد. این کاروان به منظور زیارت و تقویت روحیه معنوی شرکت‌کنندگان تشکیل شده است. حضور در این سفر معنوی فرصتی برای ارتباط نزدیک‌تر با فرهنگ و معارف اسلامی فراهم می‌آورد.

ادامه خبر »

عملیات جراحی پیچیده مری با موفقیت در بندرعباس انجام شد

هرمزبان – تیم جراحی توراکس مجتمع آموزشی درمانی پژوهشی پیامبر اعظم(ص) در بندرعباس، موفق به انجام عمل جراحی پیچیده «ازوفاگومیوتومی هلر لاپاراسکوپی» بر روی بیمار ۶۱ ساله شد. این موفقیت نشان‌دهنده پیشرفت علمی و تجهیزاتی استان هرمزگان در زمینه درمان‌های تخصصی است.

ادامه خبر »

برنامه‌ریزی برای جذب گردشگر در هرمزگان با برگزاری ۱۲ رویداد فرهنگی جدید

هرمزبان –

مدیرکل میراث‌فرهنگی هرمزگان اعلام کرد که تا پایان سال جاری، برنامه‌ریزی برای برگزاری ۱۲ رویداد گردشگری به منظور تقویت اقتصاد گردشگری و ساماندهی صنایع‌دستی در نظر گرفته شده است.

ادامه خبر »
کمپرسور اسکرو برقی برای هوای فشرده. الکتروموتور نیروی مورد نیاز چرخش روتورهای اسکرو را تولید میکند.

آیا می‌توان از کمپرسور هوا برای گاز پیرولیز یا گاز طبیعی استفاده کرد؟

جواب کوتاه “خیر، به هیچ وجه” هست. اگر به سرتان زده بود به سراغ این گزینه بروید و علاقه‌ای به درک چرایی پاسخ این سوال ندارید تا همین‌جا مطالعه‌ی متن برای شما کافیست، امکان و اجازه‌ی استفاده از کمپرسور هوا برای سایر‌‌ گازها، بالاخص هیدروکربن‌ها را ندارید. حالا اگر توربوکمپرسور باشه چی؟ نه نمیشه! با کمپرسور سوپر اولترا مکس هم نمیشه! اما چرا؟

ادامه خبر »

برگزاری طرح بصیرت عاشورایی در ۴۵ مکان مقدس هرمزگان

هرمزبان –

حجت‌الاسلام آزادی از آغاز طرح «بصیرت عاشورایی» در ۴۵ بقعه متبرکه استان به مناسبت ماه محرم خبر داد. هدف این طرح ترویج فرهنگ عاشورا، افزایش معرفت دینی و تقویت روحیه ولایت‌مداری است. همچنین، بقاع متبرکه به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در این طرح مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ادامه خبر »