
وی اظهار داشت: اقتصاد مقاوم در دنیا از دو واژه تشکیل شده است ؛ اقتصادی که در مقابل آسیب پذیری ها مقاوم است و می تواند پاسخگو باشد و همچنین از توانمندی هایش استفاده کند، یعنی دو ویژگی عدم آسیب پذیری و تقویت تاب آوری را دارد.
عضو مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی با اشاره به انواع آسیب پذیری های اقتصادی گفت : یک نوع آسیب پذیری می تواند داخلی باشد یعنی به دلیل ضعف های ساختاری اقتصاد داخلی است که وابستگی به نفت و بیکاری و الگوی نادرست مصرف از شاخص های آن است.
اشرفی ادامه داد: در کنار این نوع آسیب، با تهدیدات محیطی نیز روبرو هستیم که کل دنیا با آن درگیر هستند و اجلاس اقتصادی “داووس” هر ساله نشست هایی تحت عنوان تهدیدات محیطی برگزار می کند.
مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند
هرمزبان –
حجتالاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابیگری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.
اخبار هرمزگان و منتخب اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان اخبار هرمزگان، گزیده اخبار ایران و جهان و تحولات منطقه را در پایگاه خبری هرمزبان دنبال کنید









