سید محمد بنی هاشمی:جشنواره «خرید شهر» در بندرعباس برگزار می‌شود

هرمزبان:دبیر جشنواره خرید شهر بندرعباس جزئیات این جشنواره را تشریح کرد و گفت: رونق‌بخشی به فضای کسب و کار شهر بندرعباس و جذب گردشگر بیشتر، مهمترین اهداف برگزاری جشنواره خرید است.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان،سید محمد بنی‌هاشمی با اشاره به اینکه این جشنواره در اوايل ديماه امسال برگزار می‌شود، افزود: برای برگزاری این جشنواره هماهنگی‌های لازم با اتاق اصناف برای اعمال تخفیف‌های لازم صورت پذیرفته و علاوه بر آن، با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز هماهنگی‌های لازم برای همکاری انجام شده است.

دبیر جشنواره خرید شهر بندرعباس با بیان اینکه در این جشنواره صنوف مختلف و به خصوص در مراکز بزرگ تجاری تخفیف‌های مختلفی ارائه می‌شود، ادامه داد: هماهنگی با مراکز اقامتی مانند هتل‌ها برای اعمال تخفیفات ویژه در ایام برگزاری این جشنواره یکی دیگر از اقدامات صورت پذیرفته در این زمینه است.

بنی‌هاشمی با بیان اینکه شهر بندرعباس طی سه چهار سال اخیر به بارانداز مسافران و گردشگران برای عزیمت به جزایر تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: هماهنگی با آژانس‌های بزرگ گردشگری برای ارائه پکیج‌های گردشگری به مقصد بندرعباس صورت گرفته که یکی دیگر از اقدامات برای تحقق هدف مورد نظر جشنواره بوده که همان رونق‌بخشی به اقتصاد شهر است.
منبع: خبرگزاری مهر/شهرداری بندرعباس
(لینک)
کد خبر: 394696

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

مهدی کمالی

صاحب امتیاز و مدیرمسئول پایگاه های خبری هرمزبان و معلمان ایران، دانش آموخته کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه تعلیم و تربیت، علاقه مند به یادگیری و یاددهی. وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »

توافق‌نامه همکاری راهبردی میان انجمن صنفی کارفرمایی رسانه‌ها و انجمن روابط‌عمومی‌های هرمزگان امضا شد

هرمزبان –

تفاهم‌نامه همکاری میان انجمن صنفی کارفرمایی مطبوعات و رسانه‌های هرمزگان و انجمن روابط‌عمومی‌های استان به امضا رسید. هدف این توافق، ایجاد پیوند ساختاری میان جامعه رسانه‌ای و شبکه روابط‌عمومی‌هاست. این اقدام به عنوان نقطه عطفی در تعاملات حرفه‌ای این دو نهاد مهم در نظام ارتباطی شناخته می‌شود.

ادامه خبر »

لزوم جایگزینی پایش هوشمند به جای خاموشی‌های فراگیر برق

هرمزبان –

نماینده حوزه مرکزی هرمزگان و رئیس کمیته برق کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که برای بهینه‌سازی مصرف برق در تابستان، باید از پایش هوشمند و داده‌محور به جای خاموشی‌های ناگهانی و گسترده استفاده شود.

ادامه خبر »