مشارکت ۴.۵ میلیونی در مسابقات فرهنگی هنری دانش آموزی/اعلام زمان برگزاری اختتامیه جشنواره “فردا”

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش، جزئیات رقابت آنلاین دانش آموزان در سی و نهمین دوره جشنواره فرهنگی هنری “فردا” را تشریح کرد و گفت: بیش از ۴.۵ میلیون نفر-رشته در این دوره از جشنواره شرکت کردند.

علی رمضانی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آغاز برگزاری مرحله آنلاین سی و نهمین جشنواره فرهنگی هنری از روز بیست و هشتم تیرماه اظهار کرد: این مرحله از رقابت دانش آموزان برگزیده تا سوم مرداد ادامه دارد و اختتامیه نیز روز ششم مرداد ماه و همزمان با شب عید غدیرخم برگزار و برگزیدگان نهایی معرفی می شوند.

وی افزود: ‌در این چند روز، دانش‌آموزان منتخب ضمن تعامل و دیدار مجازی با داوران جشنواره، درباره چگونگی خلق آثار گفت وگو کرده و راستی آزمایی‌های فنی بخش‌های مختلف نیز صورت می گیرد.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه برگزاری سی و نهمین دوره از جشنواره فرهنگی هنری فردا در سال جاری نیز به رغم شرایط  کرونایی و استمرار آموزش غیرحضوری، تعطیل و متوقف نشد گفت: از جمله بازنگری های صورت گرفته در این راستا می توان به مناسب سازی رشته ها با توجه به شرایط موجود اشاره کرد که بر اساس آن برخی رشته های گروهی و حضوری حذف و رشته های انفرادی جایگزین شدند.

رمضانی تاکید کرد که این جشنواره، مسیر  خوبی جهت شناسایی و پرورش استعدادهای هنری دانش‌آموزان در زمینه‌های مختلف است و به منزله یک کارگاه بزرگ آموزشی محسوب می شود، زیرا دانش آموزان در تعامل با اساتید و هنرمندان نام آشنای کشور، نکات بسیاری می آموزند.

وی ادامه داد: این جشنواره از آبان ماه سال گذشته و با ابلاغ شیوه نامه مربوط، در چهار سطح مدرسه، منطقه، استان و کشور به صورت فرآیند محور برگزار شده است و از میان آثار ارسالی به دبیرخانه در شش بخش هنرهای آوایی ، فیلم و هنرهای نمایشی، هنرهای دستی و تجسمی، آفرینش های ادبی، رسانه و فضای مجازی و نقد که در مجموع حدود ۸۰ شته و گرایش مختلف را در برمی گیرد برگزار شده و همانطور که گفته شد آثار منتخب به مرحله رقابت در بخش آنلاین راه یافتند.

به گفته مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش، چهار میلیون و ۵۸۲ هزار و ۳۶۲ نفر – رشته در گرایش ها و رشته های مختلف جشنواره سی و نهم شرکت کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »