بخش ویژه حضرت مهدی (عج) به جشنواره کتابخوانی رضوی افزوده شد

مدیرکل امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور در نشست تبیین دستورالعمل یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی و راهکار‌های اجرایی آن از افزوده شدن بخش ویژه حضرت مهدی (عج) به این جشنواره خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری هرمزبان نشست تبیین دستورالعمل یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی و راهکار‌های اجرایی آن، با حضور هادی آشتیانی، مدیرکل امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، محمد هادی ناصری طاهری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، سکینه خاتون مهدیان پور معاون اداره کل، روسای ادارات کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌ها و اعضای ستاد یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در بستر فضای مجازی برگزار شد.

در ابتدای جلسه مدیرکل امور فرهنگی نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با اشاره به تفاوت‌ها و نوآوری‌های جشنواره یازدهم گفت: در این دوره از جشنواره قالب‌های جدیدی همچون داستان‌نویسی، شعر، داستانک، تولیدات هنری و… قرار داده‌ایم که این قالب‌ها نوآوری و خلاقیت به همراه خواهد داشت و امیدواریم استان‌های مختلف با توجه به بستر‌ها و پتانسیل استانی و شهرستانی در یک حوزه و قالب متمرکز شود تا شاهد فعالیت‌های متنوع‌تر و بهتری در جشنواره باشیم.

وی ارتباطگیری موثر با سازمان‌ها و نهادها، مراجعه به شهرک‌های که تمرکز جمعیتی بالا دارند، بهره بردن از کمک‌های مادی و معنوی خیرین را در اجرای با شکوه جشنواره موثر دانست و خواستار اهتمام تمام همکاران و روسای شهرستان در اجرای آن شد.

مدیر کل فرهنگی نهاد ایجاد بخش مروّجان فرهنگ رضوی ویژه کتابداران را اقدامی نو عنوان کرد و گفت: با ایجاد این بخش کتابدارانی که خدمت ویژه در جشنواره ارائه می‌دهند شناسایی و معرفی خواهند شد.

آشتیانی با اشاره به افزوده شدن بخش ویژه حضرت مهدی (عج) به جشنواره، توجه به حوزه کودک و نوجوان و آشنایی این قشر با اهل بیت (ع) را امری ارزشمند عنوان کرد و گفت: کودکان و نوجوانان آینده سازان جامعه هستند و برگزاری این گونه جشنواره‌ها تاثیر بسزایی در نهادینه کردن دین و مذهب در آن‌ها دارد، لذا گسترش و اشاعه فرهنگ رضوی امری مهم است.

در ادامه نیز محمدهادی ناصری طاهری مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان تهران نکات راهبردی را در خصوص اجرای دستورالعمل‌های جشنواره رضوی و انجام کار تشکیلاتی و ساختاری برای رسیدن به نتایج بهتر و اثرگذاری بیشتر در میان مخاطبان، بیان کرد.

گفتنی است در نشست مشترک شورای اداری روسای ادارات کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌ها و اعضای کارگروه ستاد استان ضمن توضیحات بند‌های دستورالعمل یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی توسط مهدیانپور معاون امور کتابخانه‌ها احکام اعضای کارگروه اجرایی یازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی استان تقدیم شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »