بغض رهایم نمی کند، کاش این چند هفته زودتر تمام شود…/من که خود فرزندم را به خاک سپرده ام، میدانم چه دردی دارد!

ایسنا نوشت: سخنگوی دولت در پی حادثه دلخراش واژگونی اتوبوس حامل خبرنگاران در استان آذربایجان غربی و جان باختن دو خبرنگار خبرگزاری‌های ایسنا و ایرنا، دلنوشته‌ای منتشر کرد.

در دلنوشته علی ربیعی آمده است:

«چی می‌شد غصه یک لحظه ما رو تنها بگذاره…

تا آنجا که به خاطر دارم همواره با تلاش و  سخت‌کوشی، همیشه دویده‌ام.

از اعتصابات کارگری، دوان دوان برای جنگ به سپاه رفتم. مثل ماهی در آب گویی تقدیر و تدبیرم در هم آمیخته شده بود و مسیر همینطور مرا با خود برد تا به سالهای اخیر رسیدم.

دلتنگی‌های ۸۴ و ۸۸ با فشارهای زندگی شخصیم در هم آمیخت و دوران تلخی را رقم زد.

به سال ۹۲ که رسیدم، تجربه هشت سال حضور در دولت هم به من نشان داد نسبت ذهنی که آدمها با کار برقرار می‌کنند لذت و رنج آنها را تعیین می‌کند.  در این هشت سال چه در دورانی که  در وزارت بودم و چه این روزها که به کار رسانه در دولت پرداخته‌ام، چه روزهای بسیاری که با درد و رنج سپری شد.

از فشارهای زجرآور باج‌خواهان به خصوص در مجلس گرفته تا غصه‌ دیدن و لمس زندگی معلولان مواجهه با کارگران ببکار شده، و تلخی بیکاری و ناامنی شغلی و دیدن ناامیدی‌های فرزندان سرزمینت و گسترش آسیب‌های اجتماعی. وقتی بین خود و خدایت عهد داشته باشی همه اینها تو را به سختی آزار می‌دهد.

  چه تلخ است وقتی در این ساعات شب، به سیاهی معدن  یورت  می‌اندیشم، بغض نفس‌گیر سانچی هنوز هم راه گلویم را می‌بندد ،  یادآوری سوختن پلاسکو دلم را اتش می‌زند، خاطره خانه‌های آوار شده در زلزله سرپل ذهاب جگرم را می‌خراشد و  حوادث کارگری زیادی که کسی آنها رانشنید ذهنم را متلاطم می‌کند.

هنوز هم در سوگ خانواده‌های بچه‌های سرزمینم در هواپیمای اوکراینی هستم. من که خود فرزندم را به خاک سپرده ام، میدانم چه دردی دارد فرزند جوان پر از امیدت را به دل خاک بسپاری.

و من هنوز هم، در اندیشه آبان ۹۸ هستم.

در این میان، شاید باور کردنی نباشد رنجی را که از توزیع سوزن یکبار مصرف و کاندوم برای جلوگیری از شیوع ایدز در بین زنان بی‌گناه  معتاد و آسیب‌خورده این سرزمین آنهم با پنهان کردن از کژاندیشان انگ‌زن در بین متولیان فرهنگی و نظارتی! برای جلوگیری از قضاوت ناصواب کشیدم.  

بگذریم و بگذریم…

این روزها چقدر خوشحال بودم که چند هفته بیشتر، از  دغدغه های مستقیم و فشارهای روحی باقی نمانده است؛ اما باز هم تلخی دیگری در راه بود….

عصر که در حال رانندگی به سمت خانه بودم با تماس دوستان رسانه‌ای، متوجه شدم دوتن از دختران محیط زیستی‌ام، زیستشان جاودانه شده است.

قلبم پر از درد است و بغض رهایم نمی‌کند..

ای کاش این چند هفته زودتر تمام شود…

البته نیک میدانم هرکجا که باشی تا انسانیت هست رنج هم هست…»

27215

منبع: خبرآنلاین

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »

تخصیص بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش افزوده به منظور توسعه استان هرمزگان

هرمزبان – مدیرکل امور مالیاتی هرمزگان اعلام کرد که در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال جاری، بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال از عوارض ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، فرمانداری‌ها و امور عشایر استان واریز شده است.

ادامه خبر »

آماده‌سازی سیستم آبرسانی برای ۲ شهر و ۳۸ روستای غرب هرمزگان به پایان رسید

هرمزبان –

پروژه آبرسانی به شهرهای رویدر و کهورستان در بندرخمیر و ۳۸ روستای تابعه در غرب هرمزگان با تخصیص اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان از محل بودجه توازن نمایندگی مجلس به مرحله نهایی اجرا رسیده و به زودی افتتاح رسمی خواهد شد.

ادامه خبر »

پرداخت ۲۴ میلیارد تومان غرامت به خودروهای خسارت‌دیده در هرمزگان ناشی از جنگ

هرمزبان – مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد که بررسی ۱۳۵ پرونده خسارت ناشی از جنگ اخیر به خودروها در استان به پایان رسیده است. وی افزود که مالکان این خودروها مبلغ ۲۴ میلیارد تومان غرامت دریافت کرده‌اند.

ادامه خبر »