مسئولین کشور باید بیش از دیگران به خط امام(ره) مقید باشند

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: هرکس مسئولیتش در کشور برتر و بالاتر است باید خود را به خط امام (ره) بیش از دیگران مقید بداند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در آستانه سی و دومین‌ سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)، با حضور در حرم مطهر بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران و قرائت فاتحه، نسبت به مقام شامخ امام خمینی (ره) ادای احترام و با آرمان‌های آن حضرت تجدیدبیعت کرد.

وی در بدو ورود به حرم حضرت امام (ره) مورد استقبال حجت‌الاسلام سید حسن خمینی تولیت آستان مطهر امام خمینی (ره) و محمدعلی انصاری از اعضای دفتر امام قرار گرفت.

رئیسی در حاشیه مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام خمینی (ره) در جمع خبرنگاران گفت: خط امام (ره)، خط دلدادگی به خدا و توجه به مردم و رفع دغدغه‌های آنان است.

نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: هرکس در هر جای عالم به امام راحل (ره) مراجعه می‌کرد و از رنج خود سخن می‌گفت، امام (ره) رنجیده‌خاطر می‌شد چرا که رنج مردم، رنج امام (ره) و خوشی مردم، خوشی او بود.

وی با بیان اینکه امام (ره) حقیقتاً مردم را باور داشت، گفت: امروز خیلی‌ها از مردم دم می‌زنند اما نگاه آنها به مردم تشریفاتی است اما تفاوت مکتب امام (ره) با دیگر مکاتب این است که ایشان مردم‌باور بود.

رئیسی افزود: شهدای بزرگوار ما در وصیت‌نامه‌های‌شان که به عنوان سند پیش روی ماست نوشتند که ما رفتیم شما امام (ره) و خط امام (ره) را تنها نگذارید و ولی فقیه را یاری دهید و به فکر حل مشکلات مردم باشید و این امروز وظیفه همه ماست.

وی راز اثرگذاری کلام امام را ارتباط ایشان با خدا دانست و گفت: هرکس امور خود را با خدا اصلاح کند، امورش با مردم اصلاح می‌شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، از ظلم‌ستیزی و استکبارستیزی و استبدادگریزی به عنوان دیگر شاخصه خط امام (ره) یاد کرد و گفت: امام (ره) ظلم و فساد را برنمی‌تابیدند.

وی افزود: اگر کسی به امام (ره) می‌گفت که در گوشه‌ای از کشور فسادی هست، ایشان سریعاً می‌فرمودند بروید پیگیری و برخورد کنید.

رئیسی ادامه داد: محوری‌ترین شاخصه خط امام (ره)، برافراشتن پرچم تحول‌خواهی و عدالت‌خواهی در کشور بود.

وی گفت: امام (ره) می‌خواست عدالت اقتصادی و عدالت اجتماعی و عدالت فرهنگی در کشور ما اجرا شود و ما به عنوان سربازان نظام و خادمان مردم، باید تلاش کنیم وضع موجود را به وضع مطلوب مورد نظر امام (ره) که اجرای عدالت در جامعه اسلامی بود نزدیک کنیم.

خبرنگاری از این نامزد انتخابات ریاست جمهوری پرسید امام (ره) خود را خادم ملت می‌دانست؛ وظیفه دولت آینده در عمل به فرامین امام (ره) برای توجه به مسائل مردم چیست؟ رئیسی پاسخ داد: هر کس می‌خواهد بگوید به امام (ره) نزدیک‌ترم باید بیش از همه به حرف امام توجه کند.

وی افزود: هرکس مسئولیتش در کشور برتر و بالاتر است باید خود را به خط امام (ره) بیش از دیگران مقید بداند و کسی خط امامی‌تر است که هم خودش و هم در جامعه و اطراف خودش در عمل و سلوک با آن حضرت نزدیک‌تر باشد.

رئیسی تصریح کرد: همه خدمتگزاران نظام در کسوت رئیس دولت، وزرا، وکلا، مسئولان قضائی و در هر مسئولیتی که هستند، باید خود را موظف بدانند که به امام (ره)، خط امام (ره) و سلوک امام (ره) نزدیک‌تر شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  از نامزدهای انتخابات چه خبر؟

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »