دنیای اسلام باید یکپارچه در حمایت از ملت فلسطین قیام کند

اراک- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با بیان اینکه در جنگ ۶ روزه، اسرائیل چهار کشور را بلعید، گفت: دنیای اسلام باید یکپارچه در حمایت از ملت فلسطین قیام کنند.

‌به گزارش پایگاه خبری هرمزبان، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی شامگاه چهارشنبه در تجمع ضد صهیونیستی مردم اراک با بیان اینکه فلسطین پاره تن امت اسلامی است، گفت: به پا خواستن ملت‌های آزادی خواه برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین نشان از اهمیت قدس شریف برای مسلمانان دارد.

وی ادامه داد: حضور معنادار ملت‌های آزادی خواه در حمایت از ملت مظلوم فلسطین نشان از هوشیاری و بیداری ملت‌ها در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی است همچنین مسئله قدس شریف در اسلام از اهمیت بسیاری برخوردار است و حضرت امام (ره) با نامگذاری یک روز به نام روز قدس اهمیت این مسئله را تبیین کردند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: نهضت دفاع و حمایت از ملت مظلوم فلسطین به برکت انقلاب اسلامی و تفکر حضرت امام (ره) در گوشه به گوشه عالم راه اندازی شده و امروز علاوه بر ملت ایران همه ملت‌های آزادی خواه حمایت از قدس شریف و ملت مقاوم فلسطین را اعلام می‌کنند.

ملت ایران اعلام می‌کند تا نابودی رژیم منحوس صهیونیستی در کنار این ملت قهرمان خواهد ایستاد

دری نجف آبادی عنوان کرد: امروز ملت ایران در این تجمع‌ها و خروش‌های انقلابی اعلام می‌کند فلسطین تنها نیست و تا نابودی رژیم منحوس صهیونیستی در کنار این ملت قهرمان خواهد ایستاد و از آنها دفاع خواهد کرد.

وی با اشاره به سخنان امام راحل که اگر مسلمانان هرکدام یک سطل آب بریزند اسرائیل را آب می‌برد، گفت: آن دوران گذشت که اسرائیل هر جنایتی که می‌خواهد بکند و مسلمانان در خواب باشند، امروز کانون بیداری اسلامی، جمهوری اسلامی، حزب الله، انصار یمن، حشد الشعبی است که برای آزادی قدس شریف آمادگی لازم را دارند و همان طوری که در مقابله با کرونا همه آماده بودند و برای انتخابات همه به خط هستند برای حمایت از قدس شریف نیز همه آماده هستیم. باید برای مقابله با استکبار همه آمادگی داشته باشند و قطعاً خداوند کمک می‌کند و ملت فلسطین تنها نیست.

امام جمعه اراک عنوان کرد: در گذشته صهیونیست‌ها تنها مالک ۳ درصد از وسعت فلسطین بودند و در فاصله ۵۰ سال اخیر صندوق زمین تشکیل دادند و مقداری را خریداری کردند و مسلمانان را از خانه‌هایشان بیرون کردند و صحنه را به نفع صهیونیست‌ها و یهودیان چرخاندند.

وی با اشاره به اینکه سال ۱۳۲۷ که رژیم پهلوی، به صورت نیمه رسمی رژیم صهیونیستی را به رسمت شناخت، علما از جمله آیت الله بروجردی، امام راحل، آیت الله کاشانی، فداییان اسلام و … مخالفت خود را اعلام کردند چراکه خشت اول از ابتدا کج گذاشته شده بود، گفت: در جریان ۱۹۴۸، سازمان ملل اسرائیل و یهودیان را به رسمیت شناخت، اما این قوم از قبل آماده بودند و با همین به رسمیت شناخته شدن، انسان‌های بسیاری را کشتند و خانواده‌های مسلمان نیز خانه‌ها و زمین‌های خود را رها کرده و فرار کردند و از آن زمان تا امروز این حوادث ادامه داشته است.

رژیم صهیونیستی دستش در دستان آمریکا، آل سعود، محمدرضا پهلوی و غربی‌ها بود

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: گردان عزالدین قسام از سال ۱۹۳۶ تشکیل شد، اما او به خاطر یک اشتباه به شهادت رسید. پس از او مرحوم الحسینی به عنوان فقیه اهل سنت و عالم مجاهد، حدود ۲۰ سال فداکاری بسیاری کرد، اما کاری از پیش نبرد چراکه اسرائیل دستش در دست آمریکا، آل سعود، محمدرضا پهلوی و غربی‌ها بود به طوری در یک قلم در جنگ ۱۹۶۷، ۱۲۰ هزار تومان توسط رژیم پهلوی به اسرائیل کمک شد، حتی در جریان جنگ اکتبر که عرب‌ها نفت را تحریم کردند، رژیم طاغوت ۶۰ درصد نفت آنها را تأمین کرد و حتی در صدد کشیدن خط لوله برای اسرائیل بود، اما با انقلاب اسلامی سرنوشت همه چیز تغییر کرد.

آیت الله دری نجف آبادی با اشاره به اینکه قبل از پیروزی انقلاب اسلامی، فلسطینیان به ۱۵ گروه مبارز تبدیل شده بودند که با هم و متحد نبودند و ایده‌های اعتقادی و اسلامی نداشتند و بیشتر ایده‌های ملی و ناسیونالیستی و مارکسیستی را دنبال می‌کردند، گفت: انقلاب اسلامی ورق را برگرداند و جریان عمیق دینی در فلسطین ایجاد شد و به برکت انقلاب، روز قدس و هدایت‌های امام راحل و فداکاری‌های حزب الله و سید حسن نصرالله و سردار سلیمانی مسیر مبارزه با رژیم تا بن دندان مسلح اسرائیل ۱۸۰ درجه تغییر کرد.

رژیم صهیونیستی در جنگ ۶ روزه چهار کشور را بلعید

وی اظهار کرد: در جنگ ۶ روزه، اسرائیل چهار کشور را بلعید، اما امروز مردم مظلوم فلسطین هنرمندانه عمل می‌کنند و به جای سنگ، با خمپاره و موشک و پهپاد با قدرت مقابل ارتش اسرائیل که خود را ششمین ارتش قدرتمند جهان می‌نامد می‌ایستد و این افتخار بزرگی برای اسلام، قرآن و ملت فلسطین است.

دری نجف آبادی اظهار کرد: بینی اسرائیل در جنگ ۳۳ روزه لبنان به خاک ذلت مالیده شد، در جنگ ۲۲ و ۸ روزه غزه به ذلت افتادند و برای اشغال غزه به خاری افتادند و موفق نبودند، در زمان شارون غزه را تقسیم کردند، اما کاری از پیش نبردند و امروز نیز به دنبال اشغال غزه ۳۶۰ کیلومتر مربعی هستند. اسرائیل تا بن دندان مسلح طی ۲۰ سال اخیر جرأت انجام عملیات زمینی نداشته و این حاصل قدرت ایمان، معنویت، ایدئولوژی، آرمان خواهی و جهاد اسلامی است.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در پایان هدف تجمع امروز مردم اراک را محکوم کردن جنایتکاری اسرائیل و حمایت از ملت فلسطین دانست و افزود: به دنبال اتفاقات اخیر علیه ملت فلسطین، تمام دنیا به غیر از دولت‌های مستکبر همچون امروز به پا خاستند، آمریکا چندین مرتبه در سال چندین میلیون دلار پول به جیب این دولت اشغالگر می‌ریزد تا بمب و موشک بر سر مردم بریزد و این ماهیت پلید آمریکا، استکبار و غرب است، دنیای اسلام باید یکپارچه در حمایت از ملت فلسطین قیام کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »
نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی با فرهنگیان هرمزگان با محوریت نماز و مهدویت

هرمزبان – نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی با فرهنگیان استان هرمزگان با محوریت ترویج فرهنگ نماز و مهدویت در سالن غدیر آموزش و پرورش برگزار شد. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت. بیشتر بخوانید:  حجت الاسلام سهرابی: رژیم صهیونیستی خطری برای بشریت است

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »