مقایسه هاشمی رفسنجانی با غلامرضا تختی!

مشاور هاشمی گفت: دستیابی به اجماع میان اصلاح طلبان سخت است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان،غلامعلی رجایی درباره احتمال نامزدی برخی شخصیت‌های اصلاح‌طلب و آخرین تحولات جبهه اصلاحات، گفت: تا جایی که اطلاع دارم جبهه اصلاحات ایران هنوز به مصداق [برای انتخاب نامزد اجماعی]  نرسیده‌ است. البته خبرهایی وجود دارد که نشان می‌دهد مثلا محمدرضا عارف برای انتخابات ریاست‌جمهوری ستاد مرکزی و استان‌های خود را تشکیل داده و بحث مسعود پزشکیان هم تا حدودی مطرح است.

مشاور رسانه‌ای شهردار تهران،  درباره گزینه‌ اجماعی که بتواند کفه را به نفع اصلاحات تغییر دهد، گفت: اگر از ایده‌های رویایی عبور کنیم به نظر من دیر شده و اصلاح‌طلبان باید گزینه خود را مشخص و در چانه‌زنی با حاکمیت آن را نهایی کنند.

رجایی درباره فرایند تبلیغات نامزدهای ریاست جمهوری که قرار است از خرداد آغاز شود، گفت: این شیوه تبلیغات یک ماه مانده به برگزاری انتخابات از نظر من اشتباه است. اقتضای ایران پهناور و با جمعیتی نزدیک به ۹۰ میلیون نفر این نیست که برای انتخابات مهمی چون ریاست جمهوری زمان یک ماهه برای تبلیغات در نظر گرفته شود که نهایتا به چند مناظره فینال‌گونه اکتفا شود. اگرچه برخی داوطلبان نامزدی انتخابات ریاست‌جمهوری تبلیغات غیررسمی خود را آغاز کرده‌اند.

رجایی در گفتگو با ایرنا  نظرسنجی‌های قبل از انتخابات را غیرمستند توصیف کرد و گفت: حسن روحانی در انتخابات سال ۹۲ در نظرسنجی‌ها پنجم شد اما رای نخست را از آن خود کرد. به هر حال اردوگاه اصولگرایان «پرگزینه» است و این شرایط ممکن است اختلافات را میان آنها بیشتر کند.

مشاور رسانه‌ای شهردار تهران پیش‌بینی کرد که آیت الله رییسی با تفاوت زیادی از سایر گزینه‌های اصولگرا با گزینه نخست اصلاح‌طلبان که گزینه اصلی و حداکثری آنها نخواهد بود، رقابت خواهد کرد.

رجایی درباره احتمال حمایت اصلاح‌طلبان از نامزد غیراصلاح‌طلب در شرایط خاص، گفت: تا جایی که اطلاع دارم جبهه اصلاحات ایران  به سمت حمایت از گزینه‌ غیراصلاح‌طلب نمی‌رود. اصلاح‌طلبان چند طیف هستند برخی از نامزدی شخصیت‌هایی چون علی لاریجانی حمایت می‌کنند. لاریجانی هم از جمله افراد پخته و مطرح در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری است و در حال بررسی شرایط برای مطرح کردن خود است.  

مشاور هاشمی با منتفی دانستن حمایت اصلاح‌طلبان از نامزد استیجاری و غیر اصلاح‌طلب، گفت: محسن رهامی و مسعود پزشکیان اعلام نامزدی کرده‌اند. شنیده شده محسن مهرعلیزاده و عباس آخوندی برای حضور در انتخابات آماده می‌شوند.

رجایی اضافه کرد: محمدرضا عارف و محسن هاشمی در حال سبک و سنگین کردن و سنجش شرایط هستند. نشانه‌ آشکاری از سوی اسحاق جهانگیری دال بر ورود قطعی به انتخابات وجود ندارد ولی می‌تواند یکی از گزینه‌های جدی جریان اصلاحات باشد. برای محسن هاشمی بحث احراز صلاحیت و اجماع مهم است بنابراین بحث درباره او فعلا زود است.

این فعال اصلاح‌طلب، احراز صلاحیت را در شرایط فعلی مقدم بر اجماع دانست و  ادامه داد: نظر دیگری هم وجود دارد و آن اینکه روی یک گزینه اجماع انجام شود و بعد چانه‌زنی کنند. اگرچه اصلاح‌طلبان برای اجماع شرایط سختی در پیش دارند.

رجایی در پاسخ به پرسشی درباره اجماع اصلاح‌طلبان روی شخصیت جوان و شناخته نشده اما دارای سبد رای و مورد حمایت چهره‌های کاریزماتیک در دقیقه آخر، گفت: مثلا چه کسی؟ از آسمان که نمی‌توان داوطلب آورد! فکر نکنم اصلاح‌طلبان گزینه جوانی در آستین داشته باشند. به نظر من تمرکز روی بحث جوان‌گرایی و سپردن دولت به یک جوان بی‌تجربه، اشتباه استراتژیک است. رییس جمهوری باید پختگی لازم را داشته باشد و جهان را بشناسد.

این فعال سیاسی اضافه کرد: شانس اصلاح‌طلبان در این است که نخست گزینه اصلی آنها تایید شود و دیگر اینکه دولت بتواند در مذاکرات موفق شود و برجام را احیا و تحریم‌ها را لغو کند. در این صورت فکر می‌کنم اردوگاه اصولگرایی پیروزی راحتی نخواهد داشت و اصلاح‌طلبان می‌توانند از این موضوع به عنوان برگ برنده استفاده کنند.

رجایی، رقیب جدی دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا را قشر خاکستری جامعه عنوان کرد و گفت: این سازمان رای نقش تعیین کننده‌ای در هر انتخابات دارد و پذیرفتنی نیست وجاهت و مشروعیت در حد نرخ مشارکت در مجلس یازدهم کاهش یابد.

  رجایی درباره خلا حضور  هاشمی در این دوره از انتخابات گفت: جابجایی منزلت و جایگاه‌ها امکان ناپذیر است. کسی نمی‌تواند خلا مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی را پر کند؛ همچنانکه اگر کشتی‌گیری ظهور کند، حتی اگر بهتر و موفق‌تر از جهان‌پهلوان غلامرضا تختی باشد نمی‌تواند جایگاه او را در افکار جامعه بگیرد!

منبع: مشرق نیوز

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

بندرعباس؛ گرفتار قیمت‌های سرسام‌آور اجاره مسکن

هرمزبان –

افزایش چشمگیر اجاره‌بها و ودیعه مسکن در بندرعباس، مشکلات جدی معیشتی برای بسیاری از خانواده‌ها به وجود آورده است. این وضعیت فشار زیادی به توان اقتصادی مستأجران وارد کرده و همچنین بر آرامش و ثبات اجتماعی تأثیر گذاشته است.

ادامه خبر »

لنج باری در دریای عمان مورد حمله قرار گرفت

هرمزبان – فرماندار شهرستان سیریک در هرمزگان اعلام کرد که یک لنج باری حامل کالاهای اساسی در دریای عمان هدف حمله قرار گرفته و غرق شده است. وی افزود که محموله این لنج به طور کامل از بین رفته، اما پنج خدمه آن با کمک شناورهای عبوری نجات یافته‌اند.

ادامه خبر »

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان به منظور تقویت توانمندی‌های جامعه برگزار شد

هرمزبان –

دوره‌های آموزشی امداد و نجات در روستاهای رودان برگزار شد. هدف از این دوره‌ها، توانمندسازی جامعه محلی و ارتقای مهارت‌های امدادی افراد است. این برنامه به منظور افزایش آمادگی در برابر حوادث و بهبود پاسخگویی در شرایط اضطراری طراحی شده است.

ادامه خبر »

ادامه دار بودن صف‌های بنزین در استان غیرقابل قبول است

هرمزبان – رئیس کل دادگستری هرمزگان با اشاره به صف‌های طولانی و معطلی چند ساعته شهروندان در گرمای خردادماه بندرعباس برای دریافت بنزین، این وضعیت را غیرمنطقی دانست. وی از مردم هرمزگان به خاطر این مشکل عذرخواهی کرد.

ادامه خبر »

دلایل صف‌های طولانی بنزین به قاچاق این سوخت ارتباطی ندارد

هرمزبان –

رئیس کل دادگستری هرمزگان اعلام کرد که بررسی‌ها نشان می‌دهد قاچاق بنزین در بندرعباس به میزان قابل توجهی وجود ندارد. وی از مسئولان خواست تا صف‌های طولانی در جایگاه‌های سوخت را پایان دهند و تأکید کرد که نباید به بهانه مقابله با قاچاق، شهروندان در گرمای شدید معطل شوند.

ادامه خبر »

پویایی کانون‌های مساجد میناب؛ نگاهی به فعالیت‌های کانون نبی‌اکرم زرکی از کلاس قرآن تا تئاتر در رسانه ملی

هرمزبان –

گزارش فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد شهرستان میناب، به ویژه کانون نبی‌اکرم(ص) در محله زرکی، از شبکه استانی خلیج فارس پخش شد. این گزارش به نقش مساجد در تقویت مشارکت‌های مردمی، تربیت نسل نوجوان و جوان و گسترش فعالیت‌های فرهنگی در محلات شهرستان میناب پرداخته است.

ادامه خبر »

افزایش سوانح رانندگی، هشدار جدیدی برای استان هرمزگان

هرمزبان – واژگونی یک دستگاه پژو پارس در محور بندرعباس ـ حاجی‌آباد منجر به مصدومیت 6 نفر شد. این حادثه بار دیگر نگرانی‌ها درباره ایمنی جاده‌های هرمزگان را افزایش داد. وقوع چندین سانحه دیگر در روزهای اخیر نشان‌دهنده ادامه چالش‌هایی است که جان و سلامت شهروندان را در جاده‌های استان به خطر می‌اندازد.

ادامه خبر »