برجام موانع تحقق اقتصاد مقاومتی را برطرف می کند

سید علی موسوی روز یکشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: گویی صاحبان تریبون عنان سخن از کف داده اند که برجام به عنوان خروجی دیپلماسی نظام را ننگین می خوانند.
وی اظهارکرد: مگر می شود در مملکتی که قوای سه گانه هر کدام مسئولیت خود را به درستی انجام می دهند و در راس آن رهبری سیاستمدار و هوشمند، عالمی متفکر و فقیهی زمان شناس بر همه امور اشراف و آگاهی دارد، دستگاه دیپلماسی توافق نامه ای ننگین امضا کند؟
موسوی اظهارکرد: در تاریخ ایران توافقات ننگین را تنها در دوران پادشاهان مستبد، جدای از مردم و وابسته به بیگانگان سراغ داریم در حالیکه یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی رخت بربستن چنین وقایع تلخ تاریخی است.
فرماندار قزوین اضافه کرد: به والله برخورد اینگونه با برجام نه به صلاح مردم، نه کشور و نه هیچیک از ارکان نظام است و تنها موجب ناامیدی مردم است.

*** مقام معظم رهبری دلسرد کردن مردم را ناروا می دانند
موسوی گفت: مقام معظم رهبری دلسرد کردن مردم، شکستن اعتماد به نفس آنها، ناامید کردن مردم نسبت به آینده را روا نمی دانند و لذا همگی باید مردم را به آینده نظام و برنامه های آن خوشبین کنیم.
وی در ادامه تلاش دولتمردان را امیدوار کننده خواند و گفت: دولت تدبیر و امید زمام امور را در شرایطی به دست گرفت که ساختارهای اقتصادی کشور دچار مشکلات فراوانی بود و تورم بالای 44 درصدی در جامعه مردم را آزار می داد.
فرماندار شهرستان قزوین ادامه داد: دولت در مدت سه سال و نیم گذشته تمام تلاش خود را به کار بست تا با کاهش تورم و تک رقمی کردن آن و رفع رکود و بهبود وضعیت اقتصادی مردم، به شعارها و قول هایی که به مردم داده بود عمل کند.
موسوی یکی از سیاست های دولت یازدهم را بازگرداندن سهم تولید نفت ایران به دوران قبل از تحریم ها برشمرد و خاطرنشان کرد: در دوران تحریم سهم فروش و تولید نفت ایران کاهش یافت و به همین دلیل برخی کشورهای همسایه با افزایش تولید، اقدام به برداشت نفت از میدان های مشترک نفتی کردند.
وی تاکید کرد: پیروزی ایران در اوپک و افزایش ظرفیت تولید کشور از نمونه هایی است که به برکت دیپلماسی و سیاست های صحیح دولت و در فضای پسابرجام میسر شده است.
موسوی با اشاره به رونق تولید و فضای کسب و کار افزود: دولت در ستاد تسهیل کارهای اساسی برای حمایت از بخش تولید انجام داده و بخشی از موانع پیش روی تولید کنندگان را برداشته است تا کارگاه های تولیدی تعطیل شده و نیمه تعطیل به حالت تولید و اشتغال بازگردند.

*** در عجبم چرا برخی همنوا با صهیونیست ها از تضعیف برجام اظهار خوشحالی می کنند و دعا می کنند تا برجام زمین بخورد؟
موسوی تصریح کرد: یادمان نرفته در گرماگرم مذاکرات، لابی صهیونیست تلاش فزاینده ای کرد تا مذاکرات به شکست بینجامد و پس از حصول توافق برجام و ناامید شدن صهیونیست ها روزنامه لبنانی الاخبار نوشت، نتانیاهو با ملزم کردن وزیران کابینه اش به سکوت و اظهار نظر نکردن در خصوص پیروزی ایران، به آنها گفته است که ‘شکست خوردیم’.
وی اضافه کرد: گلعاد اردان وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی هم گفت، با اجرا شدن توافق هسته ای وارد مرحله ای جدید و خطرناک می شویم، زیرا بیشتر تحریم های ایران رفع شده و طرح هسته ای آنها هم متوقف نشده است و همچنین یدیعوت آحرونوت یکی از روزنامه های صهیونیستی هم توافق برجام و رفع تحریم ها را ‘شکست فاحش دیپلماسی اسرائیل’ دانست.
فرماندار قزوین اظهار تعجب کرد، چرا برخی همنوا با صهیونیست ها از تضعیف برجام اظهار خوشحالی می کنند و دعا می کنند تا برجام زمین بخورد؟
7389/ 6128 *خبرنگار: نسرین رحیمی ** انتشار دهنده: وحید مقدم سلیمی

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »