مستندهای اقتصاد مقاومتی شبکه آفتاب بالاترین امتیاز کشور را کسب کرد

حمید قربانی‌جم در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک با اشاره به آثار تولیدی صدا و سیمای استان مرکزی اظهار داشت: امسال چند کار فاخر داشتیم که آخرین موارد آن دو مستندی بود با موضوع اقتصاد مقاومتی که طبق ارزیابی واحد نظارت ارزیابی سیمای استان‌ها یعنی ستادی خود صدا و سیما از جمله دو اثری بودند که بالاترین امتیاز را بین مراکز کسب کردند که یکی از آن‌ها کار "چوب بستنی" مربوط به یکی از کارخانه‌های زرندیه و دیگری هم "به‌خاطر یک مشت علف" که با رویکرد اقتصاد مقاومتی بودند.

وی افزود: همچنین آثار دیگری مانند قصه‌های یاسین را داریم که سری دوم آن هم ضبط شده، تصویربرداری آن تمام و الان مراحل تدوین را سپری می‌کند قبل از سال 96 سعی می‌کنیم از شبکه‌های سراسری و شبکه‌های استانی بخش شود که از جمله آثار فاخر استان است.

مدیرکل صدا و سیمای استان مرکزی تصریح کرد: معرفی بزرگان استان و چهره‌های درخشان استان که در قید حیات هستند یا نیستند در دستور کار قرار گرفته و در حال ضبط است و به‌زودی بتوانیم این بزرگان را در قالب کارهای ویژه معرفی کنیم.

قربانی‌جم بیان کرد: صدا و سیما در مجموع راهبردش این است که آثاری را که تولید می‌کند همه فاخر باشند یعنی به‌لحاظ سطح کیفی قابلیت داشته باشند تا بتواند در حوزه‌های مختلف صدا و سیما و خبر تولید داشته باشد.

وی ادامه داد: بنابراین به‌جز برنامه‌های روتینی که شبکه آفتاب در حوزه صدا و سیما دارد برخی از کارها، کار ویژه است که هم به‌لحاظ نیروی انسانی، زمانی ویژه است و به‌لحاظ اعتباری هم نیاز به هزینه ویژه دارد.

محصولات فروشگاه هرمزبان

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. پایگاه خبری هرمزبان وابسته به هیچ نهاد و سازمانی نیست و با هزینه های شخصی اداره می شود. این پایگاه دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است و در چارچوب قانون مطبوعات و قوانین جاری کشور به اطلاع رسانی و فعالیت خبری می پردازد. صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

ایالات متحده باید به قدرت ایران در خاورمیانه احترام بگذارد

هرمزبان – امام جمعه بندرعباس با اشاره به اهمیت راهبردی خلیج فارس و تنگه هرمز، تأکید کرد که ایران تعیین‌کننده مناسبات این منطقه است. وی همچنین خواستار پذیرش اقتدار ایران توسط آمریکا و سایر قدرت‌های فرامنطقه‌ای شد.

ادامه خبر »

هفته جهانی نجوم؛ کشف شگفتی‌های آسمان برای کودکان و نوجوانان هرمزگان

هرمزبان – همزمان با هفته جهانی نجوم، کانون علوم و فناوری‌های نوین مرکز پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، با هزینه ۶۱ میلیارد ریال، به سه دستگاه آسمان‌نمای سیار و سه دستگاه تلسکوپ پیشرفته مجهز شد.

ادامه خبر »

دیدار مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در راستای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا در جغین

هرمزبان –
مسئولان سپاه رودان با خانواده شهید مظاهر آشوب‌پور در بخش جغین دیدار کردند. این دیدار به منظور تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا برگزار شد و یاد و خاطره این شهید گرانقدر گرامی داشته شد.

ادامه خبر »

کشف ۱۵۰ تن برنج احتکار شده در بندرعباس

هرمزبان – مدیر بازرسی و نظارت بر بازار محصولات کشاورزی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان از احتکار ۱۵۰ تن برنج در راستای طرح تشدید نظارت بر بازار خبر داد. این اقدام به منظور جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت مایحتاج عمومی و مقابله با سوداگری صورت گرفته است. هدف اصلی تأمین آرامش در بازار اقلام اساسی است.

ادامه خبر »

مسجد به عنوان مرکز هدایت اجتماعی و پرورش نسل مهدوی باید عمل کند

هرمزبان –

حجت‌الاسلام والمسلمین کاظمی بر اهمیت مسجد به عنوان یک نهاد فرهنگی و اجتماعی تأکید کرد و گفت که مساجد باید از نقش عبادی خود فراتر رفته و به مراکز انقلابی‌گری، تربیت نسل مهدوی و هدایت اجتماعی تبدیل شوند.

ادامه خبر »

همکاری شهرداری میناب و آستان قدس رضوی برای revitalization گلزار شهدای دانش‌آموز آغاز گردید

هرمزبان –

شهرداری میناب و آستان قدس رضوی تفاهم‌نامه‌ای امضا کردند که بر اساس آن، طرح ساماندهی و بهسازی گلزار شهدای دانش‌آموز و فرهنگیان دبستان شجره‌طیبه آغاز می‌شود. هدف این طرح ارتقای کیفیت فضا، بهبود زیرساخت‌ها و پاسداشت یاد و نام شهیدان این منطقه است.

ادامه خبر »