کرونا در اردوی استقلال؛ مجیدی تمرینات را لغو کرد

هرمزبان – ابتلای چند بازیکن تیم فوتبال استقلال به کرونا سرمربی و اعضای این تیم را با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، بعد از ابتلای مهدی قائدی به کرونا و همچنین مشکوک بودن وضعیت بازیکنی مثل مرادی امروز خبر رسید تعدادی از اعضای کادر فنی و پشتیبانی تیم فوتبال استقلال به کرونا مبتلا شده اند و حتی ظاهرا  تست کرونای عارف غلامی و رشید مظاهری هم مثبت شده است. همچنین تست کرونای چند بازیکن دیگر تیم استقلال هم مثبت اعلام شده اگرچه قرار است برای اطمینان فردا مجددا از آبی پوشان تست گرفته شود.
همین موضوع باعث شد تا سرمربی تیم استقلال اردوی 4 روزه این تیم را که از روز گذشته آغاز شده بود لغو کند. البته قرار است تمرین امروز آبی پوشان در نوبت عصر برگزار شود اما به نظر می رسد آبی پوشان برای تمرینات پیش از بازی با پیکان دچار مشکلات متعدد شوند. تیم فوتبال استقلال روز 14 فروردین به مصاف پیکان می رود.
روز گذشته بود که به صورت رسمی اعلام شد تست کرونای مهدی قایدی مهاجم استقلال مثبت شده و این بازیکن نتوانست به اردوی تیم ملی ملحق شود که دراگان اسکوچیچ نیز تصمیم گرفت تا بجای او، سجاد شهباززاده را به اردوی تیم ملی دعوت کند. اما امروز نیز خبر رسید تست کرونای دو ملی پوش دیگر استقلالی نیز مثبت شده تا رشید مظاهری و عارف غلامی اردوی تیم ملی را ترک کنند. ساعاتی بعد نیز خبر ابتلای بابک مرادی و سیدحسین حسینی توسط خبرگزاری ها منتشر شد تا بدین صورت شمار افراد مبتلا به کرونا در استقلال به شکل عجیبی افزایش پیدا کند. خبری که به هیچ وجه برای آبی پوشان خوشایند نیست و حالا فرهاد مجیدی همچون سال گذشته درگیر شمار بالای کرونایی های تیمش شده است.
فصل قبل و پس از شیوع ویروس کرونا بود که بازی های فوتبال در ایران حدود 4 ماه به وقف افتاد که در نهایت و با آغاز دوباره رقابت های لیگ نوزدهم، تیم ها بازی های خود را از سر گرفتند ولی در این میان باز هم تعداد افراد مبتلا به ویروس کرونا در لیگ برتر وجود داشت و یکی از تیم هایی که با این ویروس به شدت درگیر شد، استقلال بود.
دیدار با پارس جنوبی جم که به دلیل ابتلای تعداد زیادی از استقلالی ها با هر جار و جنجالی که بود، لغو گردید و فرهاد مجیدی برای چند بازی تعدادی از بازیکنانش را در اختیار نداشت. در تابستان گذشته فرشید باقری، محمد دانشگر، وریا غفوری، هروویه میلیچ، مسعود ریگی، مهدی قایدی، آرش رضاوند، حسین پورحمیدی، امیرحسین کارگر و داریوش شجاعیان افرادی بودند که به ویروس کرونا مبتلا شدند.
در آن برهه زمانی دیدار با پارس جنوبی لغو شد و مجیدی در بازی با سایپا و تراکتور و حتی صنعت نفت، با تیمی نصف و نیمه به میدان رفت و تعدادی از ستاره هایش را به همراه نداشت. در آن زمان، سعید رمضانی سرپرست استقلال در گفتگویی عنوان کرد: بعد از مشاهده اتفاقات از پزشک تیم خواستیم قبل از بازی با پارس جنوبی حتما از بچه‌ها تست بگیرند. ما اگر می‌خواستیم ناجوانمردانه عمل کنیم اصلا تست نمی‌گرفتیم و به جم می رفتیم. ساعت 5:40 صبح جواب تست‌ها را گرفتم و خواب از چشمانم افتاد. تعداد بالای کرونایی های استقلال باعث لغو بازی با پارس شد هر چند تیم حریف به این مسئله معترض بود و حتی هومن افاضلی سرمربی این تیم نیز دست به استعفا زد.
حالا و یکبار دیگر استقلال در اوج رقابت های لیگ برتر درگیر ویروس کرونا شده است که در فصل گذشته باعث شد آنها 4 امتیاز را مقابل تراکتور و سایپا از دست بدهند و حالا بار دیگر این اتفاق برای آنها تکرار شده است. مهدی قایدی نخستین فردی بود که ویروس کرونا مبتلا شد و پس از او به صورت دومینو وار رشید مظاهری، عارف غلامی، سیدحسین حسینی و بابک مرادی به همراه چهار عضو کادرفنی و تدارکات تیم از جمله بهزاد غلامپور و محمد کاظمی مدیررسانه ای نیز به کرونا مبتلا شدند.
شاید این هم از بدشانسی های فرهاد مجیدی است که در زمان حضور او، تیمش مجددا درگیر این ویروس منحوس می شود. استقلال باید روز 14 فروردین در دیداری سخت به مصاف پیکان برود. با توجه به فاصله زمانی 10 روزه تا آن دیدار و مدت زمان دو هفته ای مورد نیاز برای سپری کردن دوران قرنطینه، به نظر می رسد مجیدی در این دیدار با کمبود بازیکن در چندین پست مواجه شود. اکنون هر دو دروازه بان استقلال به ویروس کرونا مبتلا شده اند و مشخص نیست مجیدی برای بازی با پیکان چه چاره ای برای قفس توری تیمش خواهد اندیشید.
در حالیکه تیم فرهاد روند خوبی را در پیش گرفته بود و در سه بازی گذشته خود نیز برنده از زمین خارج شد، حالا او در وضعیت سختی گفتار شده و گفته می شود تعداد دیگری از اعضای این تیم نیز علائم مشکوک به کرونا دارند به نحوی که او مجبور شده تمرینات امروز تیمش را تعطیل کند و اردوی آبی پوشان به طور کلی لغو شد.

منبع: خبرگزاری آریا

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »