بیش از 409 هزار مورد بازرسی در طرح تشدید نظارت بهداشتی نوروز

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت از 409 هزارو 388مورد بازرسی بهداشتی در طرح تشدید بازرسی‌های بهداشتی تا هفتم فرودین 1400 خبر داد .

به گزارش گروه سلامت پایگاه خبری تحلیلی هرمزبان، حمید انصاری،مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت از 409 هزارو 388مورد بازرسی بهداشتی در طرح تشدید بازرسی‌های بهداشتی تا هفتم فرودین 1400 خبر داد و اظهار داشت : طی روزهای 25 اسفند 1399 الی هفتم فروردین 1400 تعداد 302 هزارو 617مورد بازرسی از مراکز تهیه ، توزیع و فروش مواد غذایی در سراسر کشور انجام شد که 2125 مورد از مراکز مذکور که موازین بهداشتی را رعایت نکرده بودند ،پلمپ گردیدند.

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: طی این مدت تعداد 5580 مرکز اقامتی شامل هتل ، مهمانپذیر و … مورد بازرسی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی قرار گرفت که طی آن 34 مرکز پلمپ شد.

انصاری گفت: از 25 اسفند سال گذشته تا هفتم فروردین 1400 تعداد 88 هزارو 654 مورد از اماکن عمومی مورد بازرسی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفت.
 
وی اظهار داشت : در  این مدت 7197  جایگاه عرضه سوخت مورد بازرسی قرار گرفت که تعداد 15 مورد از آنها پلمپ شدند.

انصاری بازرسی از پایانه های مسافربری را از دیگر اقدامات کارشناسان بهداشت محیط خواند و افزود: در این مدت تعداد  3910 مورد بازرسی از پایانه های مسافربری درون و برون شهری انجام شد که طی آن تعداد 14 پایانه به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمپ شدند.

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: طرح تشدید بازرسی بهداشتی توسط  2500 تیم سیار و 500 تیم ثابت با حضور بیش از 6500 نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور  از 25 اسفند سال گذشته آغاز شده و تا 15 فروردین سالجاری در سراسر کشور ادامه خواهد داشت.

انصاری اظهار داشت: هموطنان در صورت ملاحظه هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه تلفنی 190 وزارت بهداشت اطلاع دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

hormozban هرمزبان ivlcfhk اخقئخظذشد

اشتراک گذاری خبر

WhatsApp
Telegram
X
Facebook
LinkedIn
Skype
Email
Print

تحریریه خبر هرمزبان

اخبار دیگر رسانه ها صرفاً به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آنها، الزاماً بیانگر دیدگاه های هرمزبان نیست. ---- صاحب امتیاز و مدیرمسئول: مهدی کمالی وبگاه شخصی: MahdiKamali.ir

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر اخبار سایت:

برگزاری جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – جلسه ستاد دهه فجر آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس، صبح امروز با حضور دکتر علی یگانه، مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک، معاونین و اعضای ستاد در دفتر مدیریت برگزار شد و برنامه‌های ویژه این ایام در مدارس ناحیه یک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

ادامه خبر »

نظارت بالینی آموزشی بر فرآیند یاددهی و یادگیری در مدارس دکتر حسابی و پویش ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – نظارت بالینی آموزشی با حضور کارشناسان و سرگروه‌های درسی متوسطه دوم نظری در مدارس ناحیه یک بندرعباس با هدف ارتقای کیفیت آموزش و بهبود فرآیند تدریس برگزار شد.

ادامه خبر »

میزبانی ناحیه یک بندرعباس از ارزیابی تخصصی مدیران و کارکنان تربیتی مدارس استان

هرمزبان – آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس میزبان فرآیند ارزیابی کارکنان تخصصی مدارس شامل مدیران، معاونان، مربیان امور تربیتی و مراقبین سلامت مناطق مختلف استان هرمزگان بود که با حضور ارزیابان حرفه‌ای استانی برگزار شد.

ادامه خبر »
بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

بازدید مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان از روند برگزاری آزمون پایش کیفیت آموزشی در مدارس متوسطه دوم ناحیه یک بندرعباس

هرمزبان – آزمون هماهنگ پایش کیفیت آموزشی مدارس متوسطه دوم عادی دولتی و شبانه‌روزی استان هرمزگان، با هدف سنجش وضعیت آموزشی دانش‌آموزان، در حال برگزاری است و هم‌زمان با اجرای این آزمون، مسئولان استانی و ناحیه‌ای از حوزه‌های امتحانی بازدید کردند.

ادامه خبر »

ستاری‌فرد: خدمت به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه وظیفه‌ای انسانی و اخلاقی است

هرمزبان – دکتر صادق ستاری فرد مشاور مدیرعامل پالایشگاه نفت بندرعباس در آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، خدمت به این قشر از جامعه را فراتر از یک مسئولیت اداری و در زمره وظایف انسانی و اخلاقی دانست.

ادامه خبر »

الهام پوردهقان: نگاه به دانش‌آموزان دارای نیازهای ویژه باید مبتنی بر توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری باشد

هرمزبان – دکتر الهام پوردهقان معاون دادستان مرکز استان هرمزگان در مراسم تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، بر لزوم تغییر نگاه از دلسوزی صرف به برنامه‌ریزی هدفمند و توانمندسازی این دانش‌آموزان تأکید کرد.

ادامه خبر »
آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد

هرمزبان – آیین تحویل اقلام توان‌بخشی به دانش‌آموزان با نیازهای ویژه با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و صنعتی استان و با هدف حمایت از جامعه دانش‌آموزی استثنایی، در هنرستان دخترانه مهر برگزار شد و جلوه‌ای از همدلی و توجه به توانمندسازی این دانش‌آموزان را به نمایش گذاشت.

ادامه خبر »

به روایت تصویر/ آغاز جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس؛ میدان ورزش، یادمان شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی، همزمان با گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، فرهنگیان و دانش‌آموزان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد؛ رویدادی که با هدف ترویج نشاط، همدلی و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان، جلوه‌ای از پیوند ورزش، هویت ملی و ارزش‌های انقلابی را به تصویر کشید.  /عکاس: مهدی کمالی

ادامه خبر »

افتتاح مسابقات ورزشی جام اقتدار ایران در ناحیه یک بندرعباس به یاد شهدای دانش‌آموز

هرمزبان – آیین افتتاحیه مسابقات ورزشی «جام اقتدار ایران» یادواره ۳۴ شهید دانش‌آموز جنگ تحمیلی ۱۲ روزه و گرامیداشت چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور مسئولان، دانش‌آموزان و فرهنگیان در آموزش و پرورش ناحیه یک بندرعباس برگزار شد. این مسابقات با هدف ترویج روحیه همدلی، نشاط و پاسداشت فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل نوجوان اجرا می‌شود.

ادامه خبر »